«Έχουμε ήσυχη συνείδηση!»

«Έχουμε ήσυχη συνείδηση!»

Στην αναμέτρηση του Κολοσσού με τον Ηλυσιακό, που τόσο σχολιάστηκε, αναφέρθηκε ο Παναγιώτης Καυκής με συνέντευξή του στην εφημερίδα «Πράσινη».

Ο γκαρντ των «θαλασσί» παραδέχθηκε πως τα όσα ακούστηκαν περί χαμηλής θέλησης των γηπεδούχων να κερδίσουν το συγκρότημα των Ιλισίων, το οποίο ήθελε μόνο νίκη για να παραμείνει στην κατηγορία, τον έχουν πλέον κουράσει: «Από εκείνη τη μέρα ακούμε τόσα πολλά. Ακόμα και οι γνωστοί μας, μας ρωτούν αν στήσαμε το παιχνίδι. Πλέον το θέμα δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω αστείο, όμως είναι άσχημο για όλους μας, επειδή είμαστε επαγγελματίες και ζούμε από το μπάσκετ».

-Το τελευταίο σας παιχνίδι με τον Ηλυσιακό συγκέντρωσε ποικίλα σχόλια. Ποια είναι η δική σου άποψη;
«Σίγουρα όταν κρίνεται η κατηγορία πολλοί είναι εκείνοι που θα αναζητήσουν ευθύνες σε ανθρώπους οι οποίοι δεν φταίνε. Έχει γίνει στο παρελθόν και ίσως να γίνει ξανά. Εμείς θέλαμε τη νίκη πάση θυσία απέναντι στον Ηλυσιακό, προκειμένου να βγούμε πέμπτοι στη βαθμολογία κάτι που θα συνιστούσε μεγάλη επιτυχία για όλους μας. Κι εμείς χάσαμε πράγματα αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να το καταλάβει κανένας ή ενδεχομένως να μην θέλει. Είχαμε πριμ εξάδας και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, θα γράφαμε ιστορία για την ομάδα του Κολοσσού και τελικά δεν τα καταφέραμε».

-Περισσότερο σχολιάστηκε το γεγονός ότι ο ατζέντης κάποιων παικτών του Κολοσσού -μεταξύ αυτών κι εσένα- είναι μέτοχος στον Ηλυσιακό. Σας επηρέασε αυτό το δεδομένο την τελευταία αγωνιστική;
«Γνωρίζαμε ότι αν ηττηθούμε θα υπήρχαν τέτοιου είδους σχόλια και είχαμε ακούσει διάφορα τις ημέρες που προηγήθηκαν του αγώνα. Το λέω ξανά και το τονίζω ότι όλοι οι παίκτες της ομάδας θέλαμε να κερδίσουμε. Εγώ μπορώ να ορκιστώ ότι δεν δέχτηκα ούτε ένα μήνυμα και δεν μίλησα με κανέναν στο τηλέφωνο πριν από τον αγώνα για να είμαι αδιάφορος απέναντι στον Ηλυσιακό. Μία μέρα πριν από το παιχνίδι είχα πρόβλημα στην αριστερή ωμοπλάτη και ζήτησα να αγωνιστώ με δική μου ευθύνη κάνοντας ένεση. Αυτό που έχω καταλάβει είναι πως έχουμε στιγματιστεί χωρίς λόγο, ωστόσο έχουμε ήσυχη τη συνείδησή μας!».

-Αν γνωρίζατε τι θα ακολουθήσει, θα αλλάζατε κάτι αναφορικά με την αγωνιστική σας συμπεριφορά;
«Εμείς παίζαμε για τη νίκη από το πρώτο λεπτό και για 35 λεπτά είχαμε τον έλεγχο. Στο 37’ και ενώ ήμασταν μπροστά με τρεις πόντους ο κόουτς (σ.σ. Γιάννης Σφαιρόπουλος) μας είπε ότι είναι η μεγάλη μας ευκαιρία να κερδίσουμε, καθώς η Καβάλα έχανε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και σε αυτή την περίπτωση θα ήμασταν πέμπτοι. Δηλαδή, εμείς δεν θέλαμε να είμαστε ψηλότερα και να έχουμε ελπίδες στα πλέι οφ; Από εκείνη τη μέρα έχουμε δεχτεί διάφορα μηνύματα επειδή ηττηθήκαμε και περισσότερο άλλοι συμπαίκτες μου, αλλά καλύτερα να μη δώσουμε συνέχεια».

-Είσαι ευχαριστημένος από την πορεία του Κολοσσού τη φετινή σεζόν;
«Θα μπορούσαμε να είχαμε τερματίσει ψηλότερα αν δεν κάναμε κάποιες ήττες ειδικά μέσα στο γήπεδό μας. Παρ’ όλα αυτά δεν παύει να είναι μία επιτυχία για τον Κολοσσό, καθώς η ομάδα κατάφερε να μπει στα πλέι οφ για τρίτη συνεχόμενη χρονιά».



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved