«Τα είχε όλα αυτή η χρονιά…»

«Τα είχε όλα αυτή η χρονιά…»

Ο Αλέξης  Κυρίτσης  παραδέχτηκε στο Onsports ότι οι παίκτες του Ηλυσιακού ήταν πιεσμένοι για τόσο μεγάλο διάστημα που ακόμα δεν έχουν συνειδητοποιήσει τι έγινε…

Κάνατε ένα πολύ κακό ξεκίνημα, έναν πολύ καλό δεύτερο γύρο και στο τέλος παίξατε μια κατηγορία σε ένα δεκάλεπτο. Πως νιώθεις μετά από όλα αυτά;

«Ήμασταν πιεσμένοι για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και για να είμαι ειλικρινής ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι όλα τελείωσαν καλά… Στόχος μας από την αρχή της χρονιάς ήταν η παραμονή μας στην Α1 και τελικά τον πετύχαμε. Είναι πολύ σημαντικό να πετυχαίνεις τους στόχους. Σίγουρα η χαρά είναι πολύ μεγάλη για όλους στην ομάδα, παίκτες, παράγοντες, προπονητές. Όλοι εργάστηκαν σκληρά και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους»

 

Το σφύριγμα της λήξης στον αγώνα με τον Κολοσσό σίγουρα σας ανακούφισε. Πως το πανηγυρίσατε;

«Χαρές και πανηγύρια. Ήταν τόσο μεγάλη η πίεση που εκείνη τη στιγμή ξεσπάσαμε όλοι! Τώρα από δω και πέρα θα κοιτάξουμε πρώτα να ηρεμίσουμε, να συνειδητοποιήσουμε τι έγινε και μετά θα κοιτάξουμε τι θα γίνει του χρόνου»

 

Στο αεροδρόμιο οι φίλαθλοι της ομάδας σας υποδέχτηκαν με συνθήματα και βεγγαλικά. Το περιμένατε, πως αισθανθήκατε;

«Είμαστε περήφανοι γιατί ο κόσμος μας στήριξε και στα καλά και στα άσχημα. Ήταν μια χρονιά που τα είχε όλα αλλά ο κόσμος πάντα ήταν εκεί και μας έδινε δύναμη στο γήπεδο. Ιδιαίτερα στον δεύτερο γύρο που κάθε αγώνας ήταν αγώνας –φωτιά ήταν πάντα κοντά μας και μας βοηθούσε. Ένας από τους λόγους που είμαστε τόσο  ευτυχισμένοι που καταφέραμε τον στόχο μας είναι ότι δώσαμε  χαρά σε αυτόν τον κόσμο και ελπίζουμε να υπάρξει και ανάλογη συνέχεια».

 

Τέσσερα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα με τον Κολοσσό όταν ήσασταν πίσω στο σκορ και μαθαίνατε ότι η ΑΕΚ κερδίζει. Πιστέψατε ότι ίσως όλα να τελείωσαν;

«Το παιχνίδι με τον Κολοσσό ήταν κακό ποιοτικά. Υπήρχε πάρα πολύ άγχος από την πλευρά μας , δεν έμπαιναν τα σουτ και αυτό μας βάραινε πολύ. Μαθαίναμε και το τι γίνεται στον αγώνα της ΑΕΚ και σίγουρα οι σκέψεις δεν ήταν ευχάριστες…  Στο τέλος όμως καταφέραμε να βάλουμε μεγάλα καλάθια και πήραμε σπουδαία νίκη εκτός έδρας από μια τουλάχιστον αξιόλογη ομάδα. Ο Κολοσσός θα είναι για τρίτη συνεχόμενη φορά στα play off και σίγουρα δεν είναι εύκολος αντίπαλος για κανέναν, ειδικά στη Ρόδο».

 

Τέλος το ξέρω ότι είναι νωρίς ακόμα αλλά δεν μπορώ παρά να ρωτήσω για την συνέχεια…
 

 «Όντως είναι πολύ νωρίς για να συζητάμε για του χρόνου. Πρώτα πρέπει να ξεκουραστούμε, να ηρεμίσουμε και ύστερα θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ο πρόεδρος της ομάδας μας πάλεψε με όλους τους τρόπους να διατηρήσει την ομάδα δυνατή . Είναι ένας άνθρωπος με όραμα και ελπίζουμε ότι θα είναι και του χρόνου κοντά μας». 

 

 

 



Παραμένει και τη σεζόν 2024/25 στη Νεπτούνας ο Βόβορας
Παραμένει και τη σεζόν 2024/25 στη Νεπτούνας ο Βόβορας
Θρήνος στο NBA: Πέθανε στα 33 του ο Ντάριους Μόρις
Θρήνος στο NBA: Πέθανε στα 33 του ο Ντάριους Μόρις
LaLiga: Η Τζιρόνα έστεψε Πρωταθλήτρια τη Ρεάλ Μαδρίτης – Έφτασε τα 36 τρόπαια η «βασίλισσα»
LaLiga: Η Τζιρόνα έστεψε Πρωταθλήτρια τη Ρεάλ Μαδρίτης – Έφτασε τα 36 τρόπαια η «βασίλισσα»
Οι κληρώσεις στα προκριματικά του EURO σε Εθνική Νέων κι Εθνική Παίδων
Οι κληρώσεις στα προκριματικά του EURO σε Εθνική Νέων κι Εθνική Παίδων
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved