«Χάσαμε μοναδική ευκαιρία»

«Χάσαμε μοναδική ευκαιρία»

Ο Άγγελος Τσάμης μίλησε στο Onsports για τον τελευταίο αγώνα με τον Ηλυσιακό αλλά και για την συνέχεια του Κολοσσού στα play off...

Η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε την Μ. Τετάρτη. Ποια είναι η «γεύση» που σας άφησε η ως τώρα πορεία τη φετινή σεζόν;

«Σαφέστατα είναι η γλυκόπικρη η γεύση που μας μένει από την φετινή χρονιά. Είχαμε ίσως την μεγαλύτερη ευκαιρία μας να τερματίσουμε στην πέμπτη θέση και να έχουμε καλύτερο πλασάρισμα στα play off αλλά δεν τα καταφέραμε … Είναι όμως η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που συμμετέχουμε στα play off και αυτό δεν είναι και λίγο»

Στα play off βρίσκετε μπροστά σας τον πρωτοπόρο και αήττητο Ολυμπιακό, ποιος είναι ο στόχος;

«Στα play off βρίσκουμε μπροστά μας τον Ολυμπιακό που είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και αήττητη φέτος. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και μαχητικοί στους αγώνες, θα παίξουμε για την αξιοπρέπεια του συλλόγου. Ακούστηκαν πολλά μετά τον αγώνα με τον Ηλυσιακό, κυρίως από την πλευρά της ΑΕΚ και θέλω να τονίσω ότι όλα αυτά είναι ανακρίβειες και δεν θα έπρεπε να λέγονται».

Θεωρείς ότι ήταν δίκαιη η νίκη του Ηλυσιακού; Τι πήγε στραβά;

«Ο Ηλυσιακός κέρδισε δίκαια και καθαρά. Δεν υπήρχε δόλος και εμείς είχαμε κάθε λόγο να κυνηγήσουμε την νίκη… Είχαμε μπροστά μας μια τεράστια ευκαιρία όμως δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στο τέλος και υπήρχε και άγχος. Ο Ηλυσιακός έβαλε μερικά μεγάλα καλάθια και έτσι πήρε την νίκη».

Αν είχατε μια καλύτερη διασταύρωση στα play off θα μπορούσατε να κυνηγήσετε την έξοδο στην Ευρώπη. Ήταν στο πίσω μέρος του μυαλού σας αυτό;

«Δεν ήταν στο πίσω μέρος του μυαλού, ήταν μπροστά στα μάτια μας, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε»

Πιστεύεις ότι ο Κολοσσός μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω την επόμενη σεζόν; Τι χρειάζεται να γίνει κατά την γνώμη σου;

«Δεν ξέρω τα πλάνα για την επόμενη χρονιά, αυτά τα ξέρει η διοίκηση. Η ομάδα σίγουρα έχει πολλές δυνατότητες και αν διατηρηθεί ένας βασικός κορμός παικτών που είναι στον Κολοσσό αρκετό καιρό, μπορεί να φτάσει ακόμα πιο ψηλά. Πρέπει όμως να κάνουμε υπομονή ως το καλοκαίρι».

Ήταν μια πολύ καλή χρονιά για σένα και είναι λογικό αυτό να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων…

«Με τιμούν όσα λέγονται για μένα αλλά χωρίς την ομάδα δεν θα είχα καταφέρει τίποτα. Είμαι πολύ χαρούμενος που η χρονιά πήγε καλά για την ομάδα αλλά και για μένα προσωπικά. Ο συνδυασμός αυτός είναι ό,τι καλύτερο. Όσο για τα υπόλοιπα εγώ ως το καλοκαίρι είμαι παίκτης του Κολοσσού και εκείνος θα έχει τον πρώτο λόγο».

Εχεις αγωνιστεί με την φανέλα της ΑΕΚ, πως νιώθεις που του χρόνου θα αναγκαστεί να παίζει στην Α2;

«Έπαιξα ένα χρόνο στην ΑΕΚ, αγάπησα την φανέλα και την ομάδα. Είναι σίγουρα λυπηρό το γεγονός ότι ένας σύλλογος με την ιστορία της ΑΕΚ υποβιβάστηκε και εύχομαι να επιστρέψει σύντομα στα σαλόνια της Α1 γιατί εκεί της αξίζει να βρίσκεται… Ελπίζω λοιπόν να λύσει τα προβλήματά της και να επιστρέψει καλύτερη».



Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved