«Μπορούσαμε ψηλότερα…»

«Μπορούσαμε ψηλότερα…»

Ικανοποιημένος δηλώνει ο Ζόραν Βρκιτς στην Ελλάδα, ενώ τονίζει πως το Περιστέρι θα μπορούσε να τερματίσει ψηλότερα στη βαθμολογία.

Ο Κροάτης φόργουορντ παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Πράσινη» και τόνισε πως αυτή τη στιγμή σκέφτεται τους αγώνες με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, ενώ για την επόμενη σεζόν δεν ξέρει ακόμη σε ποια ομάδα θα βρίσκεται…

Αναλυτικά η συνέντευξη του παίκτη του Περιστερίου:

- Το Περιστέρι κατέλαβε την έβδομη θέση στην κανονική διάρκεια. Θεωρείς ότι αυτό συντελεί επιτυχία για τη φετινή σεζόν;
«Θα μπορούσαμε να έχουμε τερματίσει και ψηλότερα, αφού κατά τη διάρκεια της σεζόν νικήσαμε ομάδες που βρίσκονται πιο πάνω από εμάς όπως είναι ο ΠΑΟΚ, το Μαρούσι και ο Άρης. Θεωρώ ότι είχαμε τη δυνατότητα να φτάσουμε μέχρι την πέμπτη θέση και να αποφύγουμε στον πρώτο γύρο των πλέι οφ τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό»

- Κατά τη διάρκεια της χρονιάς πάντως αντιμετωπίσατε πάσης φύσεως προβλήματα…
«Όπως σε όλες τις ομάδες έτσι και εμείς αντιμετωπίσαμε αρκετά προβλήματα κυρίως οικονομικής φύσεως αλλά αυτό είναι γενικότερο φαινόμενο που επικρατεί στην Ελλάδα. Είχαμε πάντως και άλλου είδους προβλήματα, όπως ήταν ο τραυματισμός του Γιώργου Τσιάκου που μας επηρέασε αρκετά. Ενδεχομένως αν δεν είχαμε αυτές τις δυσκολίες εν τέλει να είχαμε τερματίσει και ψηλότερα»

- Η έβδομη θέση σας έφερε στην… αγκαλιά του Παναθηναϊκού. Τι μπορούμε να περιμένουμε από το Περιστέρι σε αυτά τα παιχνίδια;
«Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί. Έχω αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό τόσο με το Περιστέρι, όσο και με την Ολίμπια στην Ευρωλίγκα και ξέρω πολύ καλά το πόσο δύσκολο είναι να παίζεις κόντρα σε αυτή την ομάδα. Άλλωστε είδαμε όλοι τι έκανε κόντρα στον Πανελλήνιο.

- Μιας και αναφέρθηκες στην Εuroleague, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο Final-4 της Βαρκελώνης. Θεωρείς ότι έχει τον πρώτο λόγο για να κατακτήσει το τρόπαιο;
«Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που έχει κερδίσει πέντε ευρωπαϊκούς τίτλους και έχει στον πάγκο του έναν έμπειρο προπονητή τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς που ξέρει πολύ καλά πώς να παίρνει τρόπαια. Οι περισσότεροι παίκτες δουλεύουν χρόνια μαζί και για να φτάσει στο Final 4 απέκλεισε την Μπαρτσελόνα που ήταν το μεγάλο φαβορί. Όλα τα παραπάνω σίγουρα του δίνουν τις περισσότερες πιθανότητες αλλά δεν θα είναι καθόλου εύκολο το έργο του»

- Όσον αφορά το ελληνικό πρωτάθλημα, ποιος πιστεύεις ότι έχει τον πρώτο λόγο; Παναθηναϊκός ή Ολυμπιακός;
«Ο Ολυμπιακός έχει περισσότερους ταλαντούχους παίκτες και «βάθος» στον πάγκο του αλλά ο Παναθηναϊκός παίζει πιο σκληρά και πιο δυνατά. Θεωρώ ότι είναι στο ίδιο περίπου επίπεδο και λογικά θα δούμε μια σκληρή σειρά τελικών, η οποία ενδεχομένως να κριθεί και στους πέντε αγώνες»

- Είσαι αρκετό καιρό στην Ελλάδα… Πως θα χαρακτήριζες την εμπειρία σου στη χώρα μας;
«Περνάω πραγματικά πολύ ωραία. Δεν είχα την ευκαιρία να έρθω παλαιότερα και μου αρέσει πολύ που τα κατάφερα φέτος. Επίσης, κατά τη διάρκεια της παραμονής μου έχω μάθει πολλά πράγματα. Είναι μια σημαντική εμπειρία για εμένα».

- Δεν αποκλείεται δηλαδή να σε δούμε και του χρόνου στην Α1…
«Δεν ξέρω ακόμα αλλά όλα είναι πιθανά. Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι μόνο τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό και μετά θα δω τι θα κάνω. Μου αρέσει εδώ και αν δεχθώ κάποια καλή πρόταση τότε δεν αποκλείεται να βρίσκομαι και του χρόνου στην Ελλάδα»

- Εν κατακλείδι, νοιώθεις ικανοποιημένος από την παρουσία σου στην Ελλάδα;
«Προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν σπουδαία η παρουσία μου γιατί μπορώ ακόμα καλύτερα αλλά σίγουρα έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου».



Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved