«Θα κάνουμε ένσταση»

«Θα κάνουμε ένσταση»

Με τον μάνατζερ Τάσο Δελημπαλνταδάκη τα έβαλε μετά το τέλος του αγώνα της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Μπάμπης Καραμανλής!

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ εξήγησε στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου πως η «Ένωση» θα καταθέσει ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του Ηλυσιακού στο πρωτάθλημα, λόγω ασυμβίβαστου. «Η ΑΕΚ δεν έχει πέσει κατηγορία, αυτό θα γίνει όταν επικυρωθεί η βαθμολογία του πρωταθλήματος. Η μάχη ξεκινάει από σήμερα. Ο στόχος μας δεν ήταν να μιλήσουμε, τώρα πρέπει όμως, γιατί φθάσαμε στο τέλος. Υπάρχει ένας πρόεδρος, ο Δελημπαλνταδάκης, που τον φωνάζουν όλοι μεγαλομέτοχο, έτσι τον λέει και ο Οικονομίδης στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ. Άσχετα εάν βάζει πάντα κάποιον μπροστινό. Υπάρχουν πάρα πολλοί παίκτες που ελέγχονται από αυτόν, και στον Πανελλήνιο, και στο Μαρούσι, και στο Περιστέρι, και παντού. Εμείς παίξαμε με ψυχή και κερδίσαμε μέσα στο γήπεδο. Ο Ηλυσιακός έκανε κάποια στιγμή στη Ρόδο σερί 16-0, δεν το έχω δει το παιχνίδι, αλλά με ειδοποίησαν πως έγινε ένα φιλικό παιχνιδάκι και πέρασε αέρα πατέρα! Αυτό το πράγμα δεν θα το αφήσουμε, η ΑΕΚ δεν θα πέσει. Υπάρχει νόμος, δεν τον έχω τώρα μπροστά μου, αλλά με ενημέρωσε σχετικά ο κ. Λαμπρόπουλος. Σήμερα ξεκίνησε ο πόλεμος, την κορύφωσή του θα τη δείτε σε λίγο καιρό. Η βαθμολογία αυτή δεν θα επικυρωθεί, υπάρχει ασυμβίβαστο και δεν θα το επιτρέψω. Δεν ξέρω εάν αύριο-μεθαύριο θα είμαι στην ΑΕΚ, αλλά προσωπικά θα το πάω έως το τέλος», ανέφερε φανερά αγανακτισμένος ο πρόεδρος της ΑΕΚ.

Ο Μπάμπης Καραμανλής συνέχισε σε έντονα φορτισμένο κλίμα: «Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον Άγγελο Κορωνιό, ανέλαβε μια διαλυμένη ομάδα, για την οποία την ευθύνη έχω εγώ. Η ιστορία, όμως, γράφεται με παρόντες, όχι με απόντες κι εγώ είμαι εδώ τρία χρόνια τώρα. Δεν τα παρατάω ποτέ. Είμαι πολύ υπερήφανος για την ομάδα μου, τα παιδιά έπαιξαν με καρδιά και ψυχή. Είναι ήρωες! Δυστυχώς, λεφτά δεν είχαμε πολλά, μας έφυγαν και κάποιοι παίκτες. Την ένσταση την έχει κάνει ο Λαμπρόπουλος, μαζί με τον Γιάννη Φιλίπου. Θέλω την ομοσπονδία να βγει μπροστά, δεν γίνεται να υπάρχει ομάδα με μάνατζερ πρόεδρο. Υπάρχουν και τα πρακτικά των συμβουλίων που το αποδεικνύουν. Έτσι προσφωνείται ο Δελημπαλνταδάκης, μεγαλομέτοχος του Ηλυσιακού».

Σε ερώτηση γιατί προχωρά σε καταγγελία τώρα, ενώ είχε από παλιότερα τις πληροφορίες κι αν για αυτήν την καθυστέρηση μέτρησε η παρουσία του Παντελή Γαμπιεράκη στον προεδρικό θώκο, απάντησε: «Ο κύριος Γαμπιεράκης έχει πεθάνει για εμένα και για όσους είναι ΑΕΚ. Τα κακώς κείμενα του ελληνικού μπάσκετ τα βλέπαμε, αλλά δεν γίνεται να διορθωθούν μέσα σε μία ημέρα. Ούτε μπορούμε να τα διορθώσουμε εμείς. Είμαστε ΑΕΚ, έχουμε καρδιά και κόσμο, δεν παίζουμε πίσω από γραφεία. Ο Τάσος Δελημπαλνταδάκης εκπροσωπεί το 70% των παικτών της Α1. Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ τον προσφωνεί μεγαλομέτοχο και δεν τον έχει διορθώσει ποτέ όταν τον αποκαλεί έτσι. Ψάξτε ποιος είναι πίσω από όλα αυτά που γίνονται. Είναι εύκολο να λέτε για τον Καραμανλή. Θα φτύσουν αίμα για να επικυρώσουν αυτή τη βαθμολογία. Γιατί είμαστε ΑΕΚ και την ΑΕΚ πρέπει να τη σέβονται. Σήμερα ξεκινάμε τη μάχη μας».



Ολυμπιακοί Αγώνες: Με «Βασιλιά» Λεμπρόν, Κάρι και Ντουράντ η νέα Dream Team των ΗΠΑ - Προκαλεί τρόμο
Ολυμπιακοί Αγώνες: Με «Βασιλιά» Λεμπρόν, Κάρι και Ντουράντ η νέα Dream Team των ΗΠΑ - Προκαλεί τρόμο
Η Ολυμπιακή Φλόγα άναψε στην Αρχαία Ολυμπία για το Παρίσι - Πρώτος Λαμπαδηδρόμος ο Ντούσκος
Η Ολυμπιακή Φλόγα άναψε στην Αρχαία Ολυμπία για το Παρίσι - Πρώτος Λαμπαδηδρόμος ο Ντούσκος
Champions League: Κρίσιμες ρεβάνς σε Βεστφαλία και Βαρκελώνη - Το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών
Champions League: Κρίσιμες ρεβάνς σε Βεστφαλία και Βαρκελώνη - Το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών
Παναθηναϊκός AKTOR: Πως είναι το «αυτός» στα... ισπανικά;
Παναθηναϊκός AKTOR: Πως είναι το «αυτός» στα... ισπανικά;
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved