Παιχνίδια «ζωής ή θανάτου»

Παιχνίδια «ζωής ή θανάτου»

Στην τελευταία στροφή της κανονικής διάρκειας τα παιχνίδια Κολοσσός - Ηλυσιακός και ΑΕΚ - Πανιώνιος είναι αυτά που τραβούν όλα τα βλέμματα.

Από τα συγκεκριμένα δύο παιχνίδια θα κριθεί ποια ομάδα θα παραμείνει στην κατηγορία, καθώς ΑΕΚ και Ηλυσιακός παλεύουν μέχρι την τελευταία στιγμή για τη... ζωή τους. Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να πετύχει νέο ρεκόρ στην Α1, ενώ ο Παναθηναϊκός θέλει να αντιδράσει μετά την ήττα από τον «αιώνιο» αντίπαλο. Σπουδαίες μάχες γίνονται και για την είσοδο στα play off.

Αναλυτικά τα παιχνίδια της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής:

ΑΕΚ - Πανιώνιος
Η παραμονή δεν εξαρτάται πλέον από τα χέρια της ΑΕΚ, ωστόσο είναι δεδομένο πως η «Ένωση» θα κάνει τα πάντα για τη νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι και παράλληλα θα περιμένει νίκη του Κολοσσού απέναντι στον Ηλυσιακό στη Ρόδο. Ο Άγγελος Κορωνιός θα έχει στη διάθεσή του και τον Περικλή Δορκοφίκη, ενώ από την άλλη ο Πανιώνιος δεν είναι αδιάφορος, αφού θέλει τους δύο βαθμούς της νίκης, προκειμένου να μπει στα πλέι οφ του πρωταθλήματος της Α1. Αναμένεται μία σπουδαία «μάχη».

Γήπεδο: 3ο ΔΚΓ Άνω Λιοσίων
Ώρα έναρξης: 17.00
Διαιτητές: Χριστοδούλου, Τανατζής, Ψαριανός
Κομισάριος: Ντίνος
TV: Novasports 4

Περιστέρι - Μαρούσι
Με νίκη θέλει να κλείσει την κανονική περίοδο το Περιστέρι, έχοντας παράλληλα την ελπίδα πως θα καταφέρει να μπει φέτος στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, κάτι που δεν κατάφερε πέρυσι. Το συγκρότημα του Αργύρη Πεδουλάκη θέλει συνδυασμό αποτελεσμάτων για να πετύχει τον στόχο του, ωστόσο ο αγώνας με το Μαρούσι δεν θα είναι εύκολος, καθώς η ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή δεν είναι αδιάφορη βαθμολογικά και δεν θέλει να χαλάσει ό,τι έχει χτίσει μέχρι τώρα.

Γήπεδο: Κ.Γ. «Ανδρέας Παπανδρέου»
Ώρα έναρξης: 17.00
Διαιτητές: Μάνος, Μητσόπουλος, Διαμαντής
Κομισάριος: Σγούρος

Άρης - Ίκαρος Καλλιθέας
Το γεγονός πως ο Άρης δεν έχει πλέον καθαρό «πεντάρι» θα δώσει την ευκαιρία στον Ίκαρο Καλλιθέας να «χτυπήσει» κάτω από το καλάθι. Ο Λευτέρης Σούμποτιτς θέλει η ομάδα του να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την κανονική περίοδο, ενώ από την άλλη το ίδιο θέλει να κάνει και ο Ίκαρος. Ο Άρης Λυκογιάννης άφησε εκτός αποστολής τους Τζιγκάνοβιτς και Κράσιτς και αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε κάποιους παίκτες που δεν είχαν αγωνιστεί πολύ κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Γήπεδο: Αλεξάνδρειο
Ώρα έναρξης: 17.00
Διαιτητές: Καρακατσούνης, Φούφης, Ξενικάκης
Κομισάριος: Τσούλης
TV: Novasports 3

Ηρακλής - Ολυμπιακός
Το μόνο ενδιαφέρον που υπάρχει στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι αν ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να κάνει το 26-0 ή τελικά δεν θα πετύχει νέο ρεκόρ νικών στην Α1. Ο συγκεκριμένος αγώνα θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων και αυτό που θέλουν οι γηπεδούχοι είναι να πραγματοποιήσουν μία καλή απόδοση και να μην παρατήσουν το παιχνίδι από το πρώτο λεπτό. Ο Ολυμπιακός, παρά τις απουσίες που έχει, έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

Γήπεδο: Ιβανώφειο
Ώρα έναρξης: 17.00
Διαιτητές: Μπήτης, Παφίλης, Παγώνης
Κομισάριοι: Αρβανιτίδης, Δροσόπουλος

Παναθηναϊκός - Πανελλήνιος
Ενδιαφέρον παρουσιάζει η αντίδραση του Παναθηναϊκού μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Συνήθως οι «πράσινοι» αντιδρούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και ποτέ κάποια ομάδα δεν έχει θελήσει να παίξει απέναντι στον συγκρότημα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς όταν αυτό έχει χάσει στον προηγούμενο αγώνα. Αυτό που θέλουν οι φιλοξενούμενοι (από τη στιγμή που έχουν σωθεί) είναι να κάνουν μία ακόμη καλή εμφάνιση...

Γήπεδο: ΟΑΚΑ
‘Ωρα έναρξης: 17.00
Διαιτητές: Ταβουλαρέας, Βαρδάλος, Τσούνας
Κομισάριος: Γιοχαλής

Καβάλα - ΠΑΟΚ
Πρόκειται για ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, καθώς η Καβάλα θέλει τη νίκη και ήττα του Αμαρουσίου στο Περιστέρι ,προκειμένου να κατακτήσει την 5η θέση και να πάει με άλλον... αέρα στα πλέι οφ. Ο Δημήτρης Πρίφτης αναμένεται να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του απέναντι σε μία ομάδα που έχει δείξει στο φετινό πρωτάθλημα πως δεν είναι καθόλου εύκολος αντίπαλος. Εξάλλου, αυτό φαίνεται και από τη βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται.

Γήπεδο: ΔΑΚ Καλαμίτσας
Ώρα έναρξης: 17.00
Διαιτητές: Πηλοΐδης, Παπαπέτρου, Γεωργιάδης
Κομισάριος: Τσανίδης

Κολοσσός - Ηλυσιακός
Το παιχνίδι της χρονιάς! Τουλάχιστον για τους φιλοξενούμενους που αν νικήσουν παραμένουν στην κατηγορία ανεξάρτητα από τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Είναι δεδομένο πως ο Ηλυσιακός θα κάνει τα πάντα για τη νίκη, ωστόσο ο Κολοσσός στην έδρα του είναι εξαιρετικά δυνατός και δεν θα αφήσει να συμβεί κάτι τέτοιο τόσο εύκολα. Σε περίπτωση ήττας ο Ηλυσιακός θα πρέπει να περιμένει ένα «δώρο» από τον Πανιώνιο στη Ζωφριά, κάτι που επίσης φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο. Όπως και να έχει, πάντως, πολλά θα εξαρτηθούν από το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα.

Γήπεδο: Βενετόκλειο
Ώρα έναρξης: 17.00
Διαιτητές: Σχινάς, Αναστόπουλος Π., Σταματόπουλος
Κομισάριος: Βιντζηλαίος
TV: ΕΤ1

Για να είτε τη βαθμολογία και το πρόγραμμα πατήστε ΕΔΩ.



Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved