ΠΑΟΚ: Θεραπεία ο «Σόφο» κι ενίσχυση

ΠΑΟΚ: Θεραπεία ο «Σόφο» κι ενίσχυση

Ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε τη... γραμμή για μεταγραφική αναζήτηση, εφόσον κρίνεται από την ομάδα απαραίτητο και η κινητοποίηση υφίσταται ήδη από τους ιθύνοντες της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Με την οικονομική συνδρομή του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, έτσι όπως εξέφρασε ο ίδιος την επιθυμία για συνεισφορά, με την ολοκλήρωση της ευρωπαϊκής αναμέτρησης την Τετάρτη (24/11) με την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (σ.σ. την οποία παρακολούθησε από τα επίσημα του PAOK Sports Arena), χωρίς, ωστόσο, να θέλουν να ξεφύγουν σε ποσά, οι «ασπρόμαυροι» αναζητούν στην αγορά δύο τουλάχιστον παίκτες. Έναν για την επιπλέον θωράκιση της ρακέτας, μετά την απόκτηση του Σοφοκλή Σχοτσανίτη και έναν γκαρντ, με ηγετικές ικανότητες, που να καλύπτει με άνεση τις θέσεις «1» και «2». Αγωνιστικά, η ομάδα μπήκε από σήμερα σε πνεύμα προετοιμασίας για το εντός έδρας παιχνίδι το Σάββατο (28/11), για την 8η αγωνιστική της Α1, με τον Αρκαδικό. Στην προπόνηση δε συμμετείχε, κάνοντας θεραπεία, ο Σχορτσανίτης.

«Ο Αρκαδικός είναι μαχητική ομάδα, τελευταία δείχνει πως βελτιώνεται. Απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας, την περασμένη αγωνιστική, οι παίκτες του ήταν πολύ εύστοχοι. Θα τους “διαβάσουμε” και θα έχουμε την ενέργεια για να κερδίσουμε», σχολίασε για το μεθαυριανό ματς, ο Απόλλωνας Τσόχλας.

Για την ήττα την Τετάρτη (25/11), από τη Ζενίτ και τη συνέχεια της ομάδας στο Eurocup, ο πόιντ γκαρντ του «Δικεφάλου», σχολίασε: «Επαιξε ρόλο στην απόδοσή μας η περιπέτεια που είχαμε με την υγεία μας αρκετοί παίκτες, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Δείξαμε πως πρέπει να διορθώσουμε πράγματα. Μας στοίχισαν επιθετικά ριμπάουντ που πήραν οι Ρώσοι, έπρεπε να παίξουμε καλύτερη άμυνα, παρότι είχαμε απέναντί μας μια εξαιρετική ομάδα. Είναι κακό, επίσης, ότι ήμασταν κοντά στο ματς και δε δείξαμε πίστη στο τέλος. Πήγε, έτσι, η διαφορά στους 19 πόντους και δεν το αξίζαμε αυτό. Βάλανε τα σουτ, αρκετά εκ των οποίων ήταν δύσκολα. Ηταν σε καλή μέρα, σε αντίθεση με μας που χάσαμε σουτ και βολές. Βαθμολογικά έχουμε ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Eurocup και αυτό κοιτάμε. Οσο έχουμε ελπίδες πρέπει να πολεμάμε, δε νομίζω ότι πρέπει να παρατήσουμε καμία διοργάνωση. Εχουμε τρία ματς ακόμη, είναι δύσκολο, βέβαια, αλλά μπορούμε να τα πάρουμε, αν το πιστέψουμε. Μπορούμε να προκριθούμε και με δυο ματς, αν δεν έχει καλά αποτελέσματα και η Ζολνόκι. Δεν έχει τελειώσει για μας τίποτα στο Eurocup».

Ερωτηθείς, δε, για την έλλειψη αγωνιστικής σταθερότητας που χαρακτηρίζει την ομάδα από την αρχή της σεζόν, ο Τσόχλας απάντησε: «Αν ξέραμε σε τι οφείλεται, θα το λύναμε. Είναι πολλά που θα μπορούσαμε να συζητήσουμε, προσπαθούμε να βρούμε τις λύσεις μεταξύ μας, να διορθωθούμε. Ελπίζουμε να τα καταφέρουμε».



EOKAN: «Καμία ενημέρωση για θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδας»
EOKAN: «Καμία ενημέρωση για θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδας»
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ
Η «απάντηση» της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η «απάντηση» της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Super League: Πρωτάθλημα… μέσης ταχύτητας
Super League: Πρωτάθλημα… μέσης ταχύτητας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved