Χαλπερίν: «Κοιτάζουμε μπροστά»

Χαλπερίν: «Κοιτάζουμε μπροστά»

Ο Γιοτάμ Χαλπερίν ξεκαθάρισε πως τα σημαντικότερα παιχνίδια της σεζόν δεν έχουν πραγματοποιηθεί ακόμα.

Συγκεκριμένα, ο Ισραηλινός γκαρντ παραχώρησε συνέντευξη στο «NovaΣΠΟΡ FM». Μεταξύ άλλων, δήλωσε πως ο Ολυμπιακός δεν έχει κατακτήσει ακόμα κάποιο τίτλο και απαιτείται συγκέντρωση στην διαδικασία των play off:

«Η πρώτη θέση και το πλεονέκτημα έδρας είναι μεγάλη υπόθεση. Κάναμε καλό παιχνίδι και πετύχαμε τον στόχο μας, αλλά τα σπουδαιότερα παιχνίδια είναι μπροστά μας. Δεν κατακτήσαμε με αυτή τη νίκη ούτε το πρωτάθλημα, ούτε το Κύπελλο. Πρέπει να συγκεντρωθούμε άμεσα και να κοιτάξουμε μπροστά».

Ακόμα, αναφέρθηκε στα σημεία-κλειδιά του πρόσφατου ντέρμπι:

«Πάντα για την ομάδα μας σημαντικό ρόλο παίζει η άμυνα. Πρέπει πάντα να παίζουμε με επιθετικό τρόπο σε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού κόντρα στον Παναθηναϊκό, που έχει σημαντικούς και έμπειρους παίκτες. Νομίζω όμως ότι αυτό που έπαιξε μεγαλύτερο ρόλο, είναι ότι όσοι παίκτες αγωνίστηκαν, έδωσαν κάτι για την ομάδα».

Δεν παρέλειψε να σχολιάσει τον αποκλεισμό των «ερυθρόλευκων» από την Σιένα:

«Μας πλήγωσε πολύ ο αποκλεισμός, αλλά παράλληλα μας πείσμωσε. Μία μεγάλη ομάδα δεν θα πρέπει να σταματά σε μία αποτυχία, ούτε να αποσυντονίζεται. Θα πρέπει να βγει πιο δυνατή και να μαθαίνει από τα λάθη της».

Έπειτα, ο Χαλπερίν μίλησε για τον τραυματισμό του Νεστέροβιτς:

«Ο Ράσο είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς εντός και εκτός γηπέδου. Ίσως και ο σημαντικότερος, αλλά σε ότι αφορά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, η απώλειά του μας συσπείρωσε. Είναι πλήγμα που δεν θα τον έχουμε μαζί μας στα επόμενα παιχνίδια, αλλά αυτή είναι η κατάσταση και θα πρέπει να την αντιμετωπίσουμε. Ο Γλυνιαδάκης που κλήθηκε, για να τον αντικαταστήσει, τα έδωσε όλα και τα πήγε μία χαρά. Θα πρέπει να ισορροπούμε και να καλύπτουμε όλους τους τραυματισμούς για να φτάσουμε στο στόχο μας».

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στην δική του απόδοση κόντρα στον Παναθηναϊκό:

«Πάντα προσπαθώ να παίζω στο 100% των δυνατοτήτων μου. Όσοι με ξέρουν καλά, γνωρίζουν ότι δεν είμαι ο παίκτης που θα πάρει το τρελό σουτ ή θα ρισκάρει για την προσωπική του προβολή. Είμαι εντελώς διαφορετικής νοοτροπίας και πιστεύω στην ομάδα. Μέσα από την ομαδική δουλειά και το σύστημα, βγήκα χωρίς μαρκάρισμα αρκετές φορές και ευστόχησα στα περισσότερα σουτ. Αυτό είναι όλο».

Τέλος, μίλησε για τον κόσμο του Ολυμπιακού:

«Είναι ο τρίτος μου χρόνος στην Ελλάδα και μπορώ να πω ότι είναι η πρώτη φορά που νιώθω ότι η συμπεριφορά των φιλάθλων ήταν εξαιρετική. Θα πρέπει να τους δώσουμε συγχαρητήρια. Έκαναν ακριβώς αυτό που θέλουμε για να μας βοηθήσουν. Μας έσπρωξαν στη νίκη με τις φωνές τους και στις καλές και στις κακές στιγμές του παιχνιδιού. Τους ανήκει μεγάλο μερίδιο αυτής της επιτυχίας. Δεν έκαναν καμία… κουταμάρα και δεν διέκοψαν το παιχνίδι. Θα πρέπει να είναι πάντα έτσι, γιατί δείξαμε ότι όταν έχουμε τη συμπαράστασή τους, μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο Αυτό το κοινό έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός και το ελληνικό μπάσκετ γενικότερα».



Χαμός στο NBA: Ο αδερφός του Γιόκιτς έριξε μπουνιά σε θεατή στο Νάγκετς – Λέικερς (video)
Χαμός στο NBA: Ο αδερφός του Γιόκιτς έριξε μπουνιά σε θεατή στο Νάγκετς – Λέικερς (video)
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Προπονήθηκαν Γκατσίνοβιτς, Στάνκοβιτς, πριν το ντέρμπι κορυφής στη Super League
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Προπονήθηκαν Γκατσίνοβιτς, Στάνκοβιτς, πριν το ντέρμπι κορυφής στη Super League
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 1 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 1 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved