Όλοι έτοιμοι να τιμήσουν ξανά τον Γκάλη!

Όλοι έτοιμοι να τιμήσουν ξανά τον Γκάλη!

Λάσκαρης, Πρίφτης, Μπαρτζώκας και Σάριτσα έπλεξαν το εγκώμιο του «θεού» του ελληνικού μπάσκετ στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου του 2ου Nick Galis Cup

Αρχικά, τον λόγο πήρε ο διοικητικός ηγέτης του Άρη, Νίκος Λάσκαρης, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό: «Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας εδώ. Καλωσορίζω τις τρεις ομάδες που φιλοξενούνται στο τουρνουά. Σας ευχαριστούμε που είστε εδώ, εύχομαι καλό τουρνουά».

Γιώργος Μπαρτζώκας (προπονητής Λοκομοτίβ): «Ευχαριστούμε πολύ για την πρόσκληση. Είναι ιδιαίτερα τιμητικό να συμμετέχουμε στο τουρνουά προς τιμήν του μεγαλύτερου Έλληνα αθλητή. Είναι καλή ευκαιρία να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας και θα μας βοηθήσουν ιδιαίτερα τα 2 παιχνίδια να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας. Εύχομαι μια καλή χρονιά δίχως βία και όλα να κυλήσουν ομαλά. Η εμπειρία στο εξωτερικό είναι μια πολύ μεγάλη κουβέντα. Από τη στιγμή που έφυγα από τον Ολυμπιακό ήταν μονόδρομος να δουλέψω στο εξωτερικό. Είχα κουραστεί από την κατάσταση στη χώρα. Προσπαθώ να προσαρμοστώ στα νέα δεδομένα. Το μεγαλύτερο διάστημα λείπαμε. Είναι πολύ οργανωμένη ομάδα και η Ρωσία είναι τεράστια χώρα σαν μέγεθος και το μπάσκετ της παρουσιάζει κρίση, κάτι που φαίνεται από τις εθνικές τους ομάδες. Στόχος είναι να φτιάξουμε ένα πρόγραμμα που θα κερδίζει, φτιάχνοντας χημεία σε μια δύσκολη λίγκα με πολλά ταξίδια και συμμετοχές στην Ευρωλίγκα. Είναι εντελώς καινούργια η ομάδα. Δεν έχουμε καταφέρει λόγω των υποχρεώσεων και σήμερα ο Κλαβέρ και ο Σίνγκλετον θα έρθουν για πρώτη φορά στη χώρα. Μέσα από τις ιδιαιτερότητες θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μια χημεία. Φεύγοντας κάποιος από την Ελλάδα… απαλλάσσεται από τα κακά της κοινωνίας, άλλα εκτιμά την καλή δουλειά που γίνεται στη χώρα. Όσο για συγκρίσεις, μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος που δουλεύω σε υψηλό επίπεδο».

Κυρίλ Φεσένκο (σέντερ Λοκομοτίβ): «Θέλω να ευχαριστήσω τον Άρη για την πρόσκληση. Είναι ένα μεγαλειώδες τουρνουά και θα συμμετέχουν καλές ομάδες. Είναι καλό να παίζουμε κόντρα σε πολύ καλές ομάδες. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα μετέχουμε εδώ και ελπίζουμε να γίνει ένα καλό τουρνουά».

Ουφούκ Σάριτσα (προπονητής Καρσίγιακα): «Πρώτα απ’ όλα είμαστε έτοιμοι και χαρούμενοι να συμμετέχουμε εδώ. Ο Νίκος Γκάλης είναι ένας θρύλος και θα τον τιμήσουμε. Έχω παίξει ως αντίπαλος και αυτά τα δύο παιχνίδια κόντρα σε καλές ομάδες θα είναι καλό δείγμα για όλη τη σεζόν. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες καλή επιτυχία».

Δημήτρης Πρίφτης (προπονητής Άρη): «Καλησπέρα σε όλους. Να καλωσορίσω τις ομάδες. Είναι χαρά και τιμή που συμμετέχουμε εδώ. Είναι μια ιδέα που υπήρχε στο μυαλό όλων εδώ και πολλά χρόνια και σιγά σιγά θα γίνει ένας θεσμός. Ο Νίκος Γκάλης είναι μια μεγάλη προσωπικότητα που ξεφεύγει από τα αθλητικά πλαίσια. Ένα τουρνουά είναι σκληρό για όλες τις ομάδες. Θα τεστάρουμε απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους τις ομάδες μας. Όλα αυτά στο πλαίσιο της προετοιμασίας ώστε να εμφανιστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι. Εύχομαι καλό τριήμερο και όλοι να το απολαύσουν».

Σπύρος Μούρτος (γκαρντ Άρη): «Καλησπέρα κι από μένα. Είμαστε χαρούμενοι που ξεκινάμε το 2ο τουρνουά προς τιμήν του Νίκου Γκάλη. Κλείνουμε ένα κομμάτι της προετοιμασίας με δυνατά φιλικά. Καλούμε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και να δει δυνατά παιχνίδια».

Γκάσπερ Πότοτσνικ (προπονητής Ολίμπια Λιουμπλιάνας): «Ευχαριστούμε τον Άρη που μας έδωσε τη δυνατότητα να συμμετάσχουμε στο τουρνουά. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ να τιμήσουμε τον Νίκο Γκάλη. Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας όσο γίνεται περισσότερο και πιο έτοιμοι όταν ξεκινήσει η σεζόν για εμάς. Είμαστε μια νέα ομάδα και θα δώσουμε το καλύτερο ώστε ο κόσμος να απολαύσει το παιχνίδι. Ευχαριστούμε τον Άρη που μου έδωσε την δυνατότητα να επιστρέψω στην Ελλάδα, αλλά και να έρθει η ομάδα. Όπως είπε ο προπονητής επικεντρώνουμε στην έναρξη της σεζόν. Θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι ως ομάδα».



Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved