«Στόχος η Ευρωλίγκα»

«Στόχος η Ευρωλίγκα»

Την τρίτη θέση στα playoff που οδηγεί στα προκριματικά της Ευρωλίγκας, έθεσε ως στόχο του ΠΑΟΚ ο Μιλτιάδης Κανώτας.

Ο πρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ μιλώντας στον ραδιοφωνικό «Αθλητικό Μετρόπολις» τόνισε ότι στόχος του ΠΑΟΚ είναι μια θέση στην Ευρωλίγκα, που θα δώσει ώθηση στην ομάδα και θα λύσει πολλά προβλήματα…

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μιλτιάδης Κανώτας:

Για την καλή πορεία της ομάδας: «Είχαμε πολλά προβλήματα μέσα στη χρονιά. Μετά τη φυγή του Παπαδόπουλου που ήταν η κολόνα της ομάδας, άλλαξαν πολλά πράγματα. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι τόσο ευκολοδιάβαστος όπως ήταν στο παρελθόν».

Για τον Ντόνι ΜακΓκράθ : «Θα είναι κανονικά και του χρόνου. Έχουμε την υπογραφή του, όμως, εμείς θα αποφασίσουμε αν θα μείνει γιατί ο παίκτης το θέλει πάρα πολύ».

Για το επόμενο στόχο: «Φυσιολογικό είναι να θέλουμε να κρατήσουμε την τρίτη θέση και να παίξουμε του χρόνου στην Ευρωλίγκα».

Για την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο: «Εγώ προσωπικά ευχαρίστησα τον κόσμο που βρίσκεται στο γήπεδο. Η ομάδα δέχθηκε μεγάλο πλήγμα με την τιμωρία της έδρας. Προτιμώ να έρθει ο κόσμος που θέλει μόνο να βοηθήσει την ομάδα και όχι να ζούμε καταστάσεις που μπορεί να μας δημιουργήσει πρόβλημα. Βέβαια, κανένας δε θέλει να παίζει σε άδεις κερκίδες».

Για το τι θα σημάνει για την ομάδα μια θέση στην Ευρωλίγκα: «Θα έχουμε πολλά έσοδα και σίγουρα θα λύσει πολλά προβλήματα, καθώς θα δώσει μεγάλη ώθηση στην ομάδα. Αν η ομάδα δεν είχε χρέη του παρελθόντος θα μπορούσε να κάνει μεγάλα πράγματα. Τη φετινή χρονιά έχουμε πληρώσει πάνω από 400, 000 ευρώ από εποχή Δρόσου και πιο παλιά».

Για το αν τον πλησίασε κάποιος το διάστημα που είναι πρόεδρος στον ΠΑΟΚ: «Με πλησίασε κάποιος, αλλά, μόνο για χορηγίες. Χάσαμε σίγουρα πολλούς χορηγούς μετά από την τιμωρία».

Για το παιχνίδι με την Καβάλα: «Είναι ένα παιχνίδι όπως τα άλλα. Μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα και ας μην αλλάξει κάτι στη βαθμολογία. Είναι σημαντικό ότι κατακτήσαμε την τρίτη θέση και θα έχουμε το πλεονέκτημα στην έδρα μας».



Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved