«Διπλά χαρούμενοι»

«Διπλά χαρούμενοι»

Ο Ολυμπιακός έχει πετύχει το 25/25 μέχρι στιγμής στο ελληνικό πρωτάθλημα, ωστόσο ο Βαγγέλης Αγγέλου είναι διπλά χαρούμενος για άλλους λόγους…

Ο άμεσος συνεργάτης του Ντούσαν Ίβκοβιτς μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra 103.3» και υπογράμμισε πως ο Ολυμπιακός αντέδρασε σωστά στην άμυνα του Παναθηναϊκού. Αρχικά ο Βαγγέλης Αγγέλου τόνισε πως το παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό «ήταν ένα παιχνίδι για τον στόχο και δεν ήταν παιχνίδι του στόχου».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πως είδε ο ίδιος το ντέρμπι στο ΣΕΦ, καθώς το μισό παιχνίδι το είδε από τον πάγκο του Ολυμπιακού και το άλλο μισό από τη φυσούνα λόγω αποβολής: «Το να βλέπεις ένα ματς από διαφορετική γωνία μόνο καλό κάνει στο μπάσκετ. Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι πέρα από το να κάνεις το καλύτερο σκάουτινγκ την καλύτερη ανάλυση, είναι ότι ο Ίβκοβις επιμένει όταν κρίνεται το παιχνίδι στη προσωπικότητα των παικτών που έχει διαλέξει αυτή η ομάδα. Αντέδρασαν οι παίκτες του ρόστερ της ομάδας ατομικά σε τέτοιο βαθμό που μας έδωσε τη νίκη»

Για την εμφάνιση του Γιοτάμ Χαλπερίν και τα σουτ τριών πόντων είπε: «Αναμφισβήτητα η ψυχολογία ενός σουτέρ είναι να μπει το καλάθι. Οι Γκόρντον και Χαλπερίν είχαν 8/12 τρίποντα, αλλά χωρίς τις 12 πάσες δεν θα γινόντουσαν τα σουτ. Το σημαντικότερο στο μπάσκετ κατά την άποψή μου είναι η πάσες και δεν μιλάει κανείς για τις πάσες. Και τα κλεψίματα έπαιξαν σημαντικό ρόλο, αλλά μία πάσα μπορεί να προέλθει μετά από ένα κλέψιμο ή την καλή δημιουργία. Η άμυνα του Παναθηναϊκού ήταν πάνω στον δημιουργό, αλλά οι δημιουργοί μας κατάφεραν να δώσουν σωστές πάσες.  Είμαστε διπλά χαρούμενοι, καθώς ανταποκρίθηκαν οι παίκτες που δεν έχουν διάρκεια στο σκορ και οι πρωταγωνιστές μας»

Όσον αφορά στην άμυνα που έπαιξε ο Παναθηναϊκός υπογράμμισε: «Ο Παναθηναϊκός έπαιξε την ίδια άμυνα ζώνης και με την Μπαρτσελόνα. Η οπτική γωνίας που μπορείς να δεις ένα παιχνίδι δημιουργεί διάφορες εντυπώσεις. Ο Παναθηναϊκός έδωσε σουτ στην Μπαρτσελόνα σε κάποιους παίκτες και το ίδιο έκανε και με εμάς. Έδωσε σουτ στον Χαλπερίν, τον Γκόρντον και τον Μπουρούση. Εμείς έπρεπε να ήμασταν έτοιμοι σε αυτά που θα άφηνε ο Παναθηναϊκός και τα καταφέραμε.  Στη Σιένα δεν ήμασταν έτοιμοι»

Στη συνέχεια μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς: «Θα σου πω πάλι ότι στην προπονητική υπάρχει το τρικ και οι αρχές. Ο Ίβκοβιτς είναι πολέμιος των τρικ και λάτρης των αρχών. Όταν αντιμετωπίζεις μία ομάδα με δυνατές αρχές θα πας αναγκαστικά και στα τρικ. Τα τρικ είναι όμως το 10% του μπάσκετ και δεν μπορείς με τρικ να χτίσεις κάτι στο μπάσκετ»

Τι κέρδισε όμως ο Ολυμπιακός από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό; «Έχω πει από την αρχή της σεζόν πως είναι χαρά να δουλεύουμε όλοι μαζί κάτω από την επίβλεψη ενός τόσο μεγάλου προπονητή. Δεν ασχολούμαστε με τον Παναθηναϊκό, ασχολούμαστε μόνο με τον Ολυμπιακό. Μάθαμε ότι ο Γλυνιαδάκης είναι έτοιμος, ότι ο Χαλπερίν μπορεί να σουτάρει, ότι ο Κέσελ μπορεί να τρέξει και να κόψει τον αντίπαλο, ότι η ομάδα είναι εδώ»

Τέλος όσον αφορά στο ρεκόρ που πάει να κάνει ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα τόνισε: «Είναι πρόσφατο το σοκ από τα παιχνίδια με τη Σιένα. Ήρθαν αυτά τα τρία ανάποδα αποτελέσματα. Αν σκεφτούμε το ρεκόρ θα είναι λάθος».



Ψυχολογική τόνωση από Δημήτρη Γιαννακόπουλο
Ψυχολογική τόνωση από Δημήτρη Γιαννακόπουλο
Παναθηναϊκός AKTOR: «Μάρτυρες "καταδρομικής επιχείρησης" εποχής Μπερτομέου - Δείξτε σεβασμό»
Παναθηναϊκός AKTOR: «Μάρτυρες "καταδρομικής επιχείρησης" εποχής Μπερτομέου - Δείξτε σεβασμό»
Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Με φιλοξενούμενους οπαδούς οι ημιτελικοί
Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Με φιλοξενούμενους οπαδούς οι ημιτελικοί
Αγορές με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα για το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
Αγορές με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα για το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved