«Μαρούσι και του χρόνου»

«Μαρούσι και του χρόνου»

Το Μαρούσι κέρδισε την ΑΕΚ ενώ ο Γιάννης Γκαγκαλούδης ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να μπει στη διαδικασία της παραφιλολογίας.

Ο έμπειρος γκαρντ των «κιτρινόμαυρων» αναδείχθηκε MVP της 25ης αγωνιστικής αφού ολοκλήρωσε την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ με 20 πόντους, πέντε ασίστ, δύο κλεψίματα, τρία ριμπάουντ και 31 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης ranking. «Αφιερώνω  αυτή την  διάκριση στους συμπαίκτες μου που έμειναν και πολεμάνε, στους προπονητές μας που μας καθοδηγούν σωστά από την αρχή της σεζόν , στην διοίκηση που μας εμπιστεύεται και στους φιλάθλους μας που μας  συμπαραστέκονται στις καλές αλλά κυρίως στις δύσκολες στιγμές» τόνισε ο Γκαγκαλούδης με αφορμή την ανάδειξή του σε πολυτιμότερο παίκτη.

Στη συνέχεια ο «Γκάγκα» μίλησε για το μέλλον της ομάδας των βορείων προαστίων: «Πιστεύω ότι αδικούμε το Μαρούσι αν μπούμε στην διαδικασία της παραφιλολογίας που συνήθως αναπτύσσεται  τις τελευταίες αγωνιστικές κάθε σεζόν. Τις έχω ζήσει στο πετσί μου από την καλή και από την ανάποδη.

Παίζουμε λοιπόν γι’ αυτή την ομάδα που τόσα κατορθώματα έχει να επιδείξει  την τελευταία δεκαετία και θέλω να πιστεύω ότι ανεξάρτητα σε ποια θέση θα τερματίσουμε, όλοι  στην οικογένεια του Αμαρουσίου  θα θυμούνται  πόσο δύσκολη αποστολή αναλάβαμε εμείς στην φετινή σεζόν, υπό τις συνθήκες που την αναλάβαμε και τον τρόπο που καταφέραμε να την φέρουμε εις πέρας. Στην αρχή μας θεωρούσαν υποβιβασμένους, αλλά  όχι μόνο τους  διαψεύσαμε, αλλά συνδυάσαμε τις νίκες με το καλό μπάσκετ. Το μόνο που θέλουμε είναι να υπάρχει και του χρόνου  αυτή η ομάδα γιατί  έχει μια  φανταστική αύρα και ατμόσφαιρα, μας κάνει να νιώθουμε όμορφα και να θέλουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε γι αυτήν».

Ο έμπειρος γκαρντ κατέληξε: «Ελπίζουμε, εκείνοι που έδωσαν υποσχέσεις συμπαράστασης να τις τηρήσουν γιατί θα είναι αμαρτία να σταματήσει τόσο άδοξα αυτό το ταξίδι. Δεν θέλω να μιλήσω για τον αντίπαλό μας στο συγκεκριμένο παιχνίδι,  από σεβασμό στην ιστορία του, τους φιλάθλους του και την προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην Α1. Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι έχω φορέσει κι εγώ την φανέλα του».



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved