Στη ...σκιά του ντέρμπι

Στη ...σκιά του ντέρμπι

Το ντέρμπι αιωνίων είναι αυτό που ξεχωρίσει στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1.

Σπουδαία... μάχη αναμένεται εξελιχτεί στα Ιλίσια ανάμεσα στον Ηλυσιακό και το Περιστέρι, όπως και στο Μαρούσι ανάμεσα στο συγκρότημα του Βαγγέλη Αλεξανδρή και την ΑΕΚ.
 
Αναλυτικά οι αγώνες της 25ης αγωνιστικής:
 
Πανιώνιος – Αρης
Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που θέλουν να τα πανε καλά στα play off. Ο Πανιώνιος στην έδρα του είναι εξαιρετικά δυνατός και μπορεί να πάρει τη νίκη απέναντι στον Άρη που στις τελευταίες αγωνιστικές δείχνει να έχει βρει τον δρόμο του, αφού οι παίκτες έχουν αφομοιώσει τη φιλοσοφία του Λευτέρη Σούμποτιτς. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν τη νίκη, καθώς στόχος τους δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της 3ης θέσης της βαθμολογίας.
Γήπεδο: Κ. Δ. Γ. Νέας Σμύρνης
Ώρα έναρξης: 17.00
Διαιτητές: Καρακατσούνης, Κορομηλάς, Διαμαντής
 
Μαρούσι – ΑΕΚ
Ένα από τα τελευταία της χαρτιά παίζει η ΑΕΚ στο συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς θέλει οπωσδήποτε νίκη, προκειμένου να πάρει βαθμολογική ανάσα και να εξαρτάται η παραμονή της από τη δική της απόδοση στην τελευταία αγωνιστική. Πρόκειται για ένα μεγάλο ντέρμπι, αφού από την πλευρά του το Μαρούσι θα κάνει τα πάντα για τη νίκη, αφού ο Βαγγέλης Αλεξανδρής θέλει η ομάδα να του να κλείσει με το καλύτερο δυνατό τρόπο τη κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.
Γήπεδο: Κ.Γ. Αγίου Θωμά
Ώρα έναρξης: 17.00
Διαιτητές: Σχινάς, Γκούμας, Παναγιώτου
 
Ίκαρος Καλλιθέας – Ηρακλής
Από τη στιγμή που ο Ίκαρος Καλλιθέας εξασφάλισε την παραμονή του στην Α1 κατηγορία και μαθηματικά το άγχος εξαφανίστηκε. Ο Άρης Λυκογιάννης ωστόσο θέλει η ομάδα του να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το φετινό πρωτάθλημα και απέναντι στον πεσμένο Ηρακλή θέλει μία νίκη συνοδευόμενη από μία καλή εμφάνιση. Από την πλευρά του ο «Γηραιός» έχει πέσει και μαθηματικά, οι Αμερικανοί έφυγαν, οπότε δύσκολα θα μπορέσει να διεκδικήσει τη νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
Γήπεδο: ΕΑΚ Γλυφάδας
Ώρα έναρξης: 17.00
Διαιτητές: Παπαπέτρου, Μάνος, Μπίκας
 
Πανελλήνιος – Καβάλα
Ο Πανελλήνιος θέλει μία νίκη ακόμα, προκειμένου να σωθεί και μαθηματικά και να σταματήσουν τα όποια σενάρια «επιστημονικής φαντασίας» που κυκλοφορούν για τον υποβιβασμό του. Απέναντι στην Καβάλα έχει πολλές πιθανότητες να την πετύχει, αν και η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη θα κάνει τα πάντα προκειμένου να κατακτήσει το ροζ φύλλο αγώνα και να κάνει ένα βήμα ακόμη για την είσοδο στα play off. Αμφίβολος είναι για ένα ακόμη παιχνίδι ο Μιλτ Παλάσιο...
Γήπεδο: ΔΑΚ Λαμίας
Ώρα έναρξης: 17.00
Διαιτητές: Φούφης, Αφεντουλίδης, Καλδίρης
 
ΠΑΟΚ – Κολοσσός
Οι γηπεδούχοι έχουν πραγματοποιήσει μία σπουδαία χρονιά φέτος παρά τα πολλά οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζαν. Ο Σούλης Μαρκόπουλος έχει κάνει καταπληκτική δουλειά και ο ΠΑΟΚ θέλει να κατακτήσει την 3η θέση καθώς πολύ απλά θεωρεί πως του αξίζει. Από την άλλη ο Κολοσσός δεν είναι και τόσο σταθερός φέτος και βάση της εικόνας που έχει δείξει δύσκολα θα μπορέσει να πάρει τη νίκη μέσα στην Πυλαία. Όπως και να έχει πάντως θέλει να μπει στα play off.
Γήπεδο: PAOK Sports Arena
Ώρα έναρξης: 17.00
TV: Novasports3
Διαιτητές: Σπυρίδωνος, Ψαριανός, Μαγκλογιάννης
 
Ηλυσιακός – Περιστέρι
Ο Ηλυσιακός θέλει μόνο νίκη προκειμένου να παραμείνει... ζωντανός στη διεκδίκηση της παραμονής στα μεγάλα... σαλόνια. Επίσης περιμένει μήπως έρθει ακόμη μία ήττα δώρο από την ΑΕΚ για να έχει στην τελευταία αγωνιστική την τύχη στα χέρια του. Από την άλλη το Περιστέρι παρά τα οικονομικά προβλήματα δείχνει ότι φέτος μπορεί να καταφέρει να μπει στα play off, καθώς ο Πεδουλάκης έχει κάνει φοβερή δουλειά.
Γήπεδο:  Κ.Γ. Ιλισίων
Ώρα έναρξης: 17.00
Διαιτητές: Πηλοΐδης, Σώμος, Πουρσανίδης Κ.
 
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
Το μεγάλο ντέρμπι των «αιωνίων» που θα κρίνει την πρωτιά της κανονικής διάρκειας και ποιά ομάδα θα έχει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα play off. Ο Ολυμπιακός στην έδρα του αναμένεται να έχει αυτή τη φορά το άγχος, καθώς μετά και τον αποκλεισμό από το final-4 της Ευρωλίγκας, θέλει οπωσδήποτε το πρωτάθλημα. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός έχει δείξει πως βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και θα κάνει τα πάντα προκειμένου να πάρει τη νίκη και τη διαφορά των 5 πόντων και πάνω που χρειάζεται.
Γήπεδο: ΣΕΦ
Ώρα έναρξης: 21.45
TV: ΝΕΤ
Διαιτητές: Χριστοδούλου, Τανατζής, Γκόντας
 

Για να δείτε τη βαθμολογία και το πρόγραμμα πατήστε ΕΔΩ.



Λαμία-ΠΑΟΚ 1-1: Πισωγύρισμα και ο τίτλος απομακρύνεται
Λαμία-ΠΑΟΚ 1-1: Πισωγύρισμα και ο τίτλος απομακρύνεται
Ιστιοπλοΐα: Διεκδικούν πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες οι Β. Κοκκαλάνης, Λ. Τσορτανίδης
Ιστιοπλοΐα: Διεκδικούν πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες οι Β. Κοκκαλάνης, Λ. Τσορτανίδης
Ρόμα: Πήρε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει αθλητική δραστηριότητα ξανά ο Εντικά
Ρόμα: Πήρε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει αθλητική δραστηριότητα ξανά ο Εντικά
Super League LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Άρης – Ολυμπιακός και Λαμία – ΠΑΟΚ
Super League LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Άρης – Ολυμπιακός και Λαμία – ΠΑΟΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved