Πρίφτης: «Είχαμε μεγάλη καρδιά»

Πρίφτης: «Είχαμε μεγάλη καρδιά»

Στη ψυχολογία του Άρη στάθηκε ο Δημήτρης Πρίφτης μετά τη σπουδαία νίκη της ομάδας του απέναντι στην ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Είχαμε μεγάλη καρδιά σήμερα. Απ' όλο το γήπεδο. Είχαμε μεγάλη καρδιά. Οι παίκτες που τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια όχι μόνο για την σημερινή νίκη αλλά για όλη διαδρομή που δεν έχει τελειώσει. Ξέραμε ότι το παιχνίδι αν πάει σε μεγάλο σκορ η ΑΕΚ ως επιθετική ομάδα με πολύ ταλέντο, δεν θα μας ευνοούσε αυτό. Προσεγγίσαμε το παιχνίδι αμυντικά όπως έπρεπε. Ημασταν και πληγωμένοι έπειτα από αυτό που έγινε στην Αθήνα. Τα πλέι οφ είναι πάντα παιχνίδια συναισθημάτων και ψυχολογίας και είναι σημαντικό να διαχειρίζεσαι τα συναισθήματα σου και να κινείσαι σε μέση συναισθηματική οδό. Συγχαρητήρια στους συνεργάτες μου, σε όλη την ομάδα για την έντιμη προσπάθεια με αγάπη και εμπιστοσύνη. Ευχαριστούμε τον κόσμο, δεν συμφωνώ με τις ρίψεις αντικειμένων, μας έδωσαν τρομερή ώθηση. Με εξαίρεση κάποιες μεμονωμένες στιγμές, η παρουσία του όλη τη χρονιά ήταν κάτι παραπάνω από ουσιαστική».

Σχετικά με τις δικές του αντιδράσεις, είπε: «Αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι, δεν χρειάζονται ανάλυση. Είμαι άνθρωπος και αισθάνθηκα πράγματα. Ξέρετε ότι δεν είμαι εκδηλωτικός, αλλά κάποιες στιγμές πρέπει απολαμβάνεις τις στιγμές. Νιώθω πολύ χαρούμενος που συμμετείχα σε όλο αυτό το σκηνικό που υπήρχε εδώ. Είχα συμμετοχή και μεγαλύτερη ανταμοιβή είναι να βλέπω πρόσωπα παικτών και ανθρώπων χαμογελαστά»

 Ερωτηθείς για το μέλλον του Αρη, είπε: «Είναι σημαντικό να μπορέσει ο Αρης σε πορεία χρόνων να χτίσει μια ταυτότητα και χαρακτήρα και η δική μου συμμετοχή αυτή που θα έπρεπε να είναι από τον ρόλο προπονητή. Γενικά υπάρχει έντονο συναίσθημα στην ομάδα και πολύ αγάπη. Είμαι επίσης χαρούμενος γιατί η ομάδα ξεκίνησε και θα τελειώσει χωρίς αλλαγές. Δείξαμε εμπιστοσύνη στους παίκτες της σε κρίσιμα βράδια. Το ίδιο και για την διοίκηση στη συμπεριφορά της απέναντί μου. Είχαμε ψυχραιμία και λογική σκέψη. Όταν η ομάδα κερδίζει, όλα φαίνονται όμορφα. Οι νίκες σκεπάζουν τα πάντα».

Σχετικά με τις αντιδράσεις των παικτών του στη διάρκεια του αγώνα, είπε: «Υπάρεχει έντονο το συστατικό της αυτοθυσίας, δεν συνέβη για πρώτη φορά. Εχει δημιουργηθεί από τον τρόπο που στήσαμε ρόστερ από τις επιλογές που κάναμε με κριτήρια όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά επιδιώκοντας και την χημεία χαρακτήρων. Αισθάνομαι δικαιωμένος για τις επιλογές». Αναφέρθηκε μάλιστα στον ψυχολογικό παράγοντα. «Η διαφορά στην Αθήνα ήταν τεράστια και λίγο πλασματική. Κάποιος που έχει κερδίσει πολλά χρήματα στην καριέρα του και με τον οποίον συνεργάστηκα πέρυσι, έχει πει ότι κανείς δεν μπορεί να κάνει σκάουτινγκ στη ψυχή σου. Σε αυτό που νιώθεις μέσα σου. Αυτό ισχύει για τους παίκτες». Σε ερώτηση για την απόδοση του Τόμας, δήλωσε: «Ηταν πολύ σημαντικό ότι μπόρεσε να απομονώσει το πρώτο ημίχρονο και να πάει στην επόμενη φάση χωρίς να σκέφτεται τι είχε προηγηθεί. Και για την συγκεκριμένη περίπτωση αισθάνομαι δικαιωμένος. Είχε δύο σοβαρούς τραυματισμούς, είναι επίφοβος, αλλά τον στηρίξαμε. Σε αυτό έπαιξε ρόλο και η υπόλοιπη ομάδα έτσι όπως λειτούργησε στο διάστημα της απουσίας του. Πλέον πάμε με ηρεμία ενόψει της συνέχειας, δίχως άγχος και πίεση διότι η ομάδα πέτυχε την υπέρβαση και είμαι ικανοποιημένος γι' αυτό».



ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved