Το Onsports σας στέλνει  ΟΑΚΑ για το ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Το Onsports σας στέλνει ΟΑΚΑ για το ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Το κορυφαίο ντέρμπι του ελληνικού μπάσκετ, η μονομαχία των δύο αιώνιων αντιπάλων Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού για την 24η αγωνιστική της Basket League που φιλοξενείται το Σάββατο 2 Μαΐου στο ΟΑΚΑ είναι αναμφίβολα το αθλητικό γεγονός όχι μόνον της εβδομάδας στη χώρα μας αλλά και της χρονιάς στη διοργάνωση.

 

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον πρωτοπόρο του Ολυμπιακό και το  Οnsports σας δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τον σπουδαίο αυτό αγώνα. Η ομάδα του  Ντούσκο Ιβάνοβιτς φιλοδοξεί να νικήσει αυτή φορά μπροστά στο πάντα θερμό της κοινό  τους «ερυθρόλευκους», να τους εκτοπίσει από την κορυφή της βαθμολογίας  και να είναι αυτή η οποία θα κόψει πρώτη το νήμα την κανονική διάρκεια της σεζόν.
Αν θέλετε κι εσείς να είστε εκεί στη μεγάλη βραδιά  του μπάσκετ δεν έχετε παρά να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό του Onsports .
Παράλληλα κάνοντας facebook share ή tweet το URL του διαγωνισμού στο τελικό βήμα της πλατφόρμας, κερδίζεις ακόμα περισσότερες συμμετοχές για την κλήρωση των τελικών δώρων.
Πάρε μέρος στον διαγωνισμό του Onsports και κέρδισε 5 προσκλήσεις για το Παναθηναϊκός– Ολυμπιακός στις 02/05 ! Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να κάνεις like στην σελίδα του Onsports στην παρακάτω φόρμα διαγωνισμού!

 

ΌΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
Το Οnsports.gr σε στέλνει στο ΟΑΚΑ!

Στην Κηφισιά Αττικής σήμερα, 28 Απριλίου, η εταιρεία με την επωνυμία «DPG DIGITAL MEDIA ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» (εφεξής «ΕΤΑΙΡΕΙΑ»), και διακριτικό τίτλο "DPG DIGITAL MEDIΑ"  η οποία εδρεύει στην Κηφισιά Αττικής, επί του 14ου χλμ. Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας, όπως νόμιμα εκπροσωπείται, διοργανώνει διαγωνισμό για τους επισκέπτες/αναγνώστες της ιστοσελίδας www.onsports.gr., της οποίας έχει την εμπορική εκμετάλλευση.  
Σκοπός των παρόντων αναλυτικών όρων (εφεξής οι «ΟΡΟΙ») είναι ο καθορισμός των όρων συμμετοχής στο διαγωνισμό κάθε ενδιαφερόμενου και της ανάδειξης νικητών στο πλαίσιο αυτού.
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς τους παρόντες όρους. Η τυχόν μεταβολή των όρων θα πραγματοποιείται κατόπιν προηγούμενης ανακοίνωσης στον οικείο διαδικτυακό τόπο της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ www.onsports.gr ή σε μέσα μαζικής ενημέρωσης της επιλογής της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ και θα είναι δεσμευτική για κάθε συμμετέχοντα. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν αναλαμβάνει οποιαδήποτε ευθύνη αναφορικά με οποιαδήποτε τροποποίηση.
Οι επιθυμούντες να συμμετάσχουν καλούνται να μελετήσουν προσεκτικά τους όρους συμμετοχής πριν υποβάλλουν  τη συμμετοχή τους.
1. Δικαίωμα συμμετοχής. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλοι οι χρήστες-επισκέπτες της σελίδας του διαδικτυακού τόπου www.onsports.gr που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να κερδίσει μόνον ένα (1) δώρο, καθώς υποβάλλοντας πολλές συμμετοχές ο συμμετέχων αυξάνει τις πιθανότητες του να αναδειχθεί νικητής, δεν μπορεί όμως να αναδειχθεί νικητής πάνω από μία φορά. Σε περίπτωση που ο νικητής έχει υποβάλλει περισσότερες από μία συμμετοχές στο διαγωνισμό και αναδειχθεί νικητής από τη διαδικασία της κλήρωσης, θα αποκλείεται από την υπόλοιπη διαδικασία. Για τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό δυνάμει του παρόντος όρου, νόμιμος δικαιούχος οιουδήποτε δικαιώματος που προβλέπεται ρητά (π.χ. συμμετοχής στην κλήρωση, δώρου σε περίπτωση ανάδειξης) είναι μόνον το πρόσωπο του οποίου τα στοιχεία θα συμπληρωθούν στην ανωτέρω φόρμα συλλογής στοιχείων και θα κληρωθεί, κατά τα προβλεπόμενα κατωτέρω. Με την υποβολή της φόρμας δήλωσης συμμετοχής στο διαγωνισμό, ο ενδιαφερόμενος ρητά αποδέχεται τους Όρους Χρήσης του διαδικτυακού τόπου www.onsports.gr καθώς και την αποστολή σε αυτόν e-mails με ενημερωτικό και διαφημιστικό χαρακτήρα από τους διαδικτυακούς τόπους των οποίων έχει την εμπορική εκμετάλλευση η διοργανώτρια ή συνδεδεμένες με αυτή εταιρείες καθώς και η ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ ΚΑΕ.
2. Αποκλειόμενα πρόσωπα. Οι εργαζόμενοι της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ και της ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ ΚΑΕ καθώς και όσοι συνδέονται με αυτούς με συγγένεια έως και β΄ βαθμού καθώς και οι σύζυγοι αυτών, δεν έχουν το δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό.
3. Περιγραφή του Διαγωνισμού. H έγκυρη συμμετοχή στο διαγωνισμό επιτυγχάνεται με την πλήρη και ορθή συμπλήρωση των πεδίων της φόρμας συμμετοχής που θα είναι αναρτημένη στην σελίδα του www.onsports.gr καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού. Οι Συμμετέχοντες φέρουν αποκλειστικά την ευθύνη για την αληθή, πλήρη και ορθή συμπλήρωση και υποβολή των στοιχείων τους. Οι συμμετέχοντες είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (Ε-mail) που δηλώνουν κατά την υποβολή της συμμετοχής τους, η οποία θα πρέπει να είναι υπό τον πλήρη και αποκλειστικό έλεγχό τους.
 Τα στοιχεία της φόρμας που θα συμπληρωθεί από τους συμμετέχοντες στην κλήρωση είναι τα ακόλουθα:
-Υποχρεωτικά συμπληρώνονται τα ακόλουθα στοιχεία : ονοματεπώνυμο και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Προκειμένου να ολοκληρωθεί επιτυχώς η διαδικασία δήλωσης συμμετοχής στο διαγωνισμό, οι επισκέπτες καλούνται να συμπληρώσουν την φόρμα συμμετοχής συμπληρώνοντας το όνομα, επώνυμο και e-mail τους.
4.Έπαθλο Διαγωνισμού: Τα δώρα που προκηρύσσονται είναι πέντε (5) διπλές προσκλήσεις για τον αγώνα καλαθοσφαίρισης μεταξύ της ομάδας του Παναθηναϊκού Α.Ο. – Κ.Α.Ε. και Ολυμπιακού Κ.Α.Ε. . που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Μαϊου 2015 και ώρα 19:00, στο κλειστό γήπεδο καλαθοσφαίρισης ΟΑΚΑ.
5.Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Η συμμετοχή μπορεί να υποβληθεί κατά τα ανωτέρω από την Τρίτη 28/04/2015 ώρα 11:00 το πρωί, έως την Παρασκευή 01/05/2015 ώρα 21:00. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έγκυρη συμμετοχή είναι η έγκαιρη υποβολή αυτής. Οποιαδήποτε συμμετοχή υποβληθεί μετά το πέρας του ανωτέρω χρονικού διαστήματος δε θα ληφθεί υπόψη. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει το παρόν χρονοδιάγραμμα κατά το δοκούν. Οι επιθυμούντες να συμμετάσχουν θα μπορούν να ενημερώνονται για τυχόν αλλαγές επί του χρονοδιαγράμματος από τη σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα  www.onsports.gr .
6.Ανάδειξη νικητών του διαγωνισμού: Οι πέντε (5) νικητές του διαγωνισμού  θα αναδειχθούν με κλήρωση. Οι νικητές του διαγωνισμού θα κερδίσουν από μία (1) διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσουν, τον αγώνα καλαθοσφαίρισης μεταξύ του Παναθηναϊκού Α.Ο. – ΚΑΕ και του Ολυμπιακού Κ.Α.Ε. που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 02 Μαίου 2015 και ώρα 19:00 στο κλειστό γήπεδο καλαθοσφαίρισης ΟΑΚΑ.
7.Τόπος χρόνος και διαδικασία ανάδειξης νικητών του διαγωνισμού:  Οι  πέντε (5) δικαιούχοι θα αναδειχθούν έπειτα από κλήρωση την Παρασκευή 01 Μαϊου 2015 και ώρα 22:00 στα γραφεία της Εταιρείας. Με την ολοκλήρωση της κλήρωσης συντάσσεται και το σχετικό πρακτικό της κληρώσεως παρουσία δικηγόρου. Το σχετικό πρακτικό φυλάσσεται από την διοργανώτρια εταιρεία για χρονικό διάστημα ενός μήνα.
8.Φύση Διαγωνισμού:  Τα δώρα του διαγωνισμού είναι ήδη προκαθορισμένα και συγκεκριμένα, και αποκλείεται η μεταβίβαση, η ανταλλαγή ή η εξαργύρωσή τους. Σε περίπτωση που το πρόσωπο που θα αναδειχθεί νικητής του διαγωνισμού έχει δηλώσει λανθασμένα ή ανακριβή στοιχεία κατά τη συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί τη χορήγηση του δώρου.
9.Ειδοποίηση νικητών. Θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση με τα ονόματα των νικητών στην ιστοσελίδα www.onsports.gr. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ τηλεφωνικώς ή ηλεκτρονικά μέσω email στον αριθμό ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την οποία έλαβαν μέρος στο Διαγωνισμό, με την ολοκλήρωση της κλήρωσης. Σε περίπτωση που οι νικητές δεν αποκριθούν στην προσπάθεια επικοινωνίας της Εταιρείας και αποδεχθούν ρητώς το δώρο έως την Παρασκευή 01 Απριλίου 2015 ώρα 24:00, χάνουν κάθε δικαίωμα επί του δώρου, και το δώρο θα μένει αδιάθετο.
10.Παραλαβή δώρου. H παραλαβή του δώρου από τους νικητές θα γίνει αυτοπροσώπως από το Ο.Α.Κ.Α. από τα εκδοτήρια του Πάρκινγκ P5, με επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας, το Σάββατο 02/05 από τις 17:00 έως 19:00.
Σε περίπτωση που ο νικητής δεν μπορέσει να παρουσιαστεί αυτοπροσώπως για να παραλάβει το δώρο, αλλά εξουσιοδοτήσει τρίτο πρόσωπο, ο εξουσιοδοτούμενος θα πρέπει να επιδείξει την αστυνομική του ταυτότητα και να παρουσιάσει αντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας του νικητή και εξουσιοδότηση η οποία θα φέρει γνήσιο υπογραφής του νικητή του διαγωνισμού. Η Εταιρεία δεν ευθύνεται σε περίπτωση που νικητής του διαγωνισμού δεν παραλάβει εγκαίρως το δώρο του.  
11.Αποκλεισμός νικητή: Οποιοσδήποτε από τους νικητές, σε οποιοδήποτε στάδιο, ακόμα και αυτό τους παράδοσης και παραλαβής των δώρων μπορεί να αποκλειστεί για τους εξής λόγους: (α) σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο δεν αποκριθεί στην επικοινωνία που θα επιχειρήσει η Εταιρεία και σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, δεν υπογράψει, τη σχετική δήλωση αποδοχής του δώρου. (β) σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, δεν αποδεχθεί πλήρως τους παρόντες όρους οι οποίοι θεωρούνται όλοι ουσιώδεις ή δεν τους πληροί στο σύνολό τους.  (γ) λόγω κωλύματός του βάσει των όρων των παρόντων Αναλυτικών Όρων. Στην περίπτωση αυτή το δώρο θα μείνει αδιάθετο.
12.Συναίνεση του δικαιούχου σε διαφημιστική προβολή. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώσει το όνομα και να δημοσιεύσει φωτογραφίες του νικητή στο site της ή/και σε οποιαδήποτε έντυπο ή μέσα μαζικής ενημέρωσης και να προβεί σε διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού γεγονότος όπως ενδεικτικά της παραλαβής του δώρου. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ επίσης διατηρεί το δικαίωμα στη χρήση του ονόματος του νικητή και της φωτογραφίας του για λόγους διαφημιστικής προβολής από την ίδια, χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημίωσης. Άρνηση του νικητή να συμμετάσχει σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα ή άλλη ανακοίνωση ή άρνηση να περιληφθεί το όνομά του σε καταχωρήσεις, εφόσον κληθεί, δίνει στο δικαίωμα στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ να αρνηθεί την χορήγηση του σχετικού δώρου. Ο δικαιούχος δηλώνει ότι συγκατατίθεται στη χρήση των οποιαδήποτε αρχείων προβολή (βίντεο, φωτογραφία κλπ) που υλοποιήθηκαν κατά την διάρκεια του διαγωνισμού ή της παραλαβής του δώρου.
13. Επεξεργασία προσωπικών δεδομένων. Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του χρήστη/συμμετέχοντα στο διαγωνισμό διέπεται από τους όρους της παρούσας και τις σχετικές διατάξεις τόσο του ελληνικού δικαίου (Ν. 2472/1997, Π.Δ. 207/1998 και αρ. 8 Ν. 2819/2000) όσο και του Ευρωπαϊκού Δικαίου (Οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ). Τα στοιχεία των συμμετεχόντων δε γνωστοποιούνται σε τρίτους (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές), αλλά διαφυλάσσεται ο προσωπικός τους χαρακτήρας. Η Εταιρεία διατηρεί αρχεία με τα στοιχεία αυτά αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας, στατιστικούς και βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών της. Σε κάθε περίπτωση ο χρήστης/συμμετέχων στο διαγωνισμό έχει τη δυνατότητα, αφού επικοινωνήσει με το αρμόδιο τμήμα και διαπιστώσει την ύπαρξη προσωπικού του αρχείου, να ζητήσει τη διαγραφή, διόρθωση ή αλλαγή του. Ο συμμετέχων στο διαγωνισμό ρητώς και ανεπιφύλακτα συμφωνεί να εγγράφεται ως μόνιμο μέλος στον ιστότοπο www.onsports.gr και τους λοιπούς ιστότοπους που η Εταιρεία εκμεταλλεύεται εμπορικά.
14.Περιορισμός ευθύνης εταιρείας. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη εάν, για λόγους που βρίσκονται έξω από την σφαίρα του ελέγχου της  τα διατηρούμενα αρχεία της αλλοιωθούν ή καταστραφούν μερικώς ή ολοσχερώς .
15.Δημοσιότητα όρων διαγωνισμού: Oι όροι του παρόντος Διαγωνισμού θα είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα www.onsports.gr καθ’ όλη την διάρκεια του διαγωνισμού.
16.Επιφύλαξη δικαιώματος τροποποίησης. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους του διαγωνισμού, να αλλάξει τα προσφερόμενα δώρα, να παρατείνει ή να συντομεύει τη διάρκειά του Διαγωνισμού και χωρίς προειδοποίηση.

Για την Εταιρεία



Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved