«Θέλουμε να βγούμε τρίτοι»

«Θέλουμε να βγούμε τρίτοι»

Να τερματίσει στην τρίτη θέση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος θέλει ο Άρης σύμφωνα με τον Φάνη Κουμπούρα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο γκαρντ των «κίτρινων» στον ραδιοφωνικό σταθμό «Άρης fm»:

Αναφορικά με το παιχνίδι με την ΑΕΚ (13/4):

«Σίγουρα το πρόβλημα ξεκίνησε από την άμυνα. Δεχτήκαμε εύκολα καλάθια και προβληματιστήκαμε στη επίθεση. Δεν είχαμε αιφνιδιασμούς και δεν γυρίσαμε την μπάλα όπως θα έπρεπε. Τις τελευταίες δέκα μέρες που κάναμε προπόνηση δεν είχαμε στη διάθεση μας όλους τους παίκτες. Επίσης η ομάδα έχασε το ρυθμό της λόγω της μεγάλης διακοπής. Ευτυχώς όμως τα παιδιά που επέστρεψαν από τους τραυματισμούς. Παρά το γεγονός ότι θέλουν λίγο χρόνο να βρουν ρυθμό, ανταπεξήλθαν στις απαιτήσεις του αγώνα».

Σχετικά με την επιστροφή του Βεργίνη στην αγωνιστική δράση:

«Ο Δημήτρης έχει δείξει ότι είναι έτοιμος. Δούλεψε πολύ και σίγουρα θα βοηθήσει στα τελευταία παιχνίδια της κανονικής διάρκειας αλλά και στα πλέι οφ. Είναι στο χέρι του να αρπάξει όποια ευκαιρία του δοθεί».

Για την τρίτη θέση:

«Όλοι θέλουμε να βγούμε τρίτοι. Δεν εξαρτάται όμως μονό από εμάς. Στόχος μας είναι να νικήσουμε στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια και θα περιμένουμε να χάσει βαθμούς ο ΠΑΟΚ για να ανεβούμε στην τρίτη θέση. Ακόμα και να δεν γίνει αυτό εμείς πρέπει να νικήσουμε στους δύο τελευταίους αγώνες και να είμαστε έτοιμοι για τα πλέι οφ».

Αναφορικά με την εικόνα του Άρη στα τελευταία παιχνίδια:

«Είμαστε σε καλό δρόμο και αυτό φάνηκε χθες σε ένα παιχνίδι που δεν παίξαμε όπως έπρεπε και πήραμε τη νίκη. Είναι λογικό κάποια στιγμή να πέφτει απόδοση μιας ομάδας. Έχουμε βελτιωθεί πολύ σαν ομάδα και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Η  άμυνα μας είναι πολύ καλή όπως και η κίνηση της μπάλας. Όλοι βοηθούν στην επίθεση. Υπάρχει ένα γεμάτο ράστερ και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα μας στο γήπεδο».

Για την προσεχή αναμέτρηση των «κίτρινων» με τον Πανιώνιο (16/4, 17.00):

«Ο Πανιώνιος είναι μια δυνατή ομάδα, ειδικά μέσα στην έδρα του. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ήταν σε πολύ καλή κατάσταση. Μετά έχασε λίγο το ρυθμό του. Θα είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας  γιατί θέλει να τερματίσει την πρώτη εξάδα».



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved