Πρίφτης: «Υλοποιήσαμε το στόχο της εξάδας»

Πρίφτης: «Υλοποιήσαμε το στόχο της εξάδας»

Ο πρώτος στόχος επιτεύχθηκε για τον Άρη, που ήταν το πλασάρισμά του στην κανονική περίοδο της Basket League, σύμφωνα με το Δημήτρη Πρίφτη.

Οι Θεσσαλονικείς πέρασαν και δεν σταμάτησαν από το Δημοτικό Κλειστό Κατσιμήδου απέναντι στα Τρίκαλα BC, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος, με τον προπονητή τους να αναφέρει στη συνέντευξη Τύπου πως το ματς ήταν δύσκολο κι ας φαινόταν εύκολο: «Συγχαρητήρια για τη νίκη. Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι, καθώς έπρεπε να κάνουμε σίγουρα άλλη μία νίκη, για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε το στόχο της εξάδας. Είχε αρκετή πίεση το συγκεκριμένο παιχνίδι, παρότι τα Τρίκαλα εξασφάλισαν την παραμονή τους. Θεωρητικά μόνο ήταν ένα παιχνίδι χωρίς πίεση, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο λειτούργησε θετικά για τα Τρίκαλα που είχαν πολύ καλό σουτ και καλή συγκομιδή στην επίθεση». Είπε ακόμα…

Για τη συνέχεια στην Basket League: «Εμείς, τώρα, έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδό μας σε τρεις ημέρες, είναι δύσκολο να προσαρμοστούμε σε αυτούς τους ρυθμούς, καθώς καθίσαμε ένα μήνα και τώρα σε τρεις ημέρες έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια. Έχουμε ένα δύο προβλήματα, καθώς θα πρέπει να διαχειριστούμε τον τραυματισμό του Αλέξανδρου Βεζένκοφ, ενώ κάτι προέκυψε και με τον Τόρεϊ Τόμας και θα δούμε την εξέλιξη. Ελπίζω να είμαστε όλοι μαζί στο επόμενο παιχνίδι».

Για τα Τρίκαλα BC: «Συγχαρητήρια στα Τρίκαλα για την επίτευξη της παραμονής και μάλιστα αρκετά πριν τελειώσει το πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια συνολικά στα Τρίκαλα, τον Κώστα Φλεβαράκη, αλλά και τον Κώστα Παπάζογλου που τον αντικαθιστά και συνεχίζει με την ομάδα».

Για το γεγονός ότι ο Άρης σταδιακά μετά το 17’ έριξε την απόδοσή του σήμερα (25/04): «Είναι ζήτημα ρυθμού αυτό, είχαμε στην αρχή καλό ρυθμό, ήμασταν πιο ξεκούραστοι και είχαμε καλό μακρινό σουτ, πιστεύω ότι στο δεύτερο ημίχρονο τα Τρίκαλα έβαλαν εύκολα καλάθια, εμείς αμυντικά δεν ήμασταν εκεί που θα έπρεπε κι αυτό μας φόρτωσε με άγχος. Είχαμε, όμως, καλές αποφάσεις στο τέλος, βάλαμε τα κρίσιμα σουτ»

Για γεγονός ότι τα Τρίκαλα BC επέλεξαν να δώσουν σουτ στον Άρη: «Όταν σου δίνει το σουτ σε προκαλεί, ουσιαστικά. Προφανώς, σουτάραμε εφόσον δεν υπήρχε κάτι άλλο. Θα χάναμε στο κομμάτι της ψυχολογίας και της αυτοπεποίθησης εάν δεν σουτάραμε. Θα έπρεπε να πάμε πιο πολύ στο επιθετικό ριμπάουντ, κάτι που κάναμε στο πρώτο ημίχρονο, προσπαθήσαμε στο δεύτερο να το αναστρέψουμε λίγο αυτό, σουτάραμε λιγότερα τρίποντα, πήγαμε πιο μέσα καλάθι».

Εκ μέρους των παικτών το λόγο πήρε ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς: «Θα ήθελα να συγχαρώ τα Τρίκαλα BC για το πολύ καλό και δίκαιο παιχνίδι που έπαιξαν σήμερα (25/04). Επίσης, θα ήθελα να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου και το τεχνικό τιμ για τη σπουδαία σημερινή επιτυχία. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο για εμάς, γιατί ήρθαμε να παίξουμε σε μια σκληρή έδρα και απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι επηρεαστήκαμε πάρα πολύ από τη μεγάλη διακοπή των 25 ημερών, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, καλή συνέχεια στα Τρίκαλα».



ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
Βόλεϊ Γυναικών: Ψυχωμένος Παναθηναϊκός έκανε το 2-2
Βόλεϊ Γυναικών: Ψυχωμένος Παναθηναϊκός έκανε το 2-2
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved