Σταυρόπουλος: «Δεν ψάχνουμε παίκτη» (video+photos)

Σταυρόπουλος: «Δεν ψάχνουμε παίκτη» (video+photos)

Δεν πρόκειται να προχωρήσει σε μεταγραφική ενίσχυση ο ΠΑΟΚ, μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου, σύμφωνα με το Νίκο Σταυρόπουλο.

Ο τεχνικός διευθυντής του «Δικεφάλου του Βορρά», με δηλώσεις του στο περιθώριο της εκδήλωσης της ΚΑΕ στο κλειστό της Πυλαίας για τους εκπροσώπους του Πέρα Κλουμπ, ρωτήθηκε αναφορικά με το ενδεχόμενο ενίσχυσης του ρόστερ και απάντησε: «Δεν ψάχνουμε παίκτη. Μόνο εάν βρεθεί κάτι εξαιρετικό, που να μπορεί να βοηθήσει επί της ουσίας, θα γίνει κίνηση ενίσχυσης. Η ομάδα θα μείνει ως έχει για τη συνέχεια της σεζόν». Ερωτηθείς για το εάν υφίσταται ενδιαφέρον απόκτησης του Ντόνι Μακ Γκραθ, αλλά και του Λάζαρου Παπαδόπουλου ο οποίος συνεχίζει να προπονείται με την ομάδα, διευκρίνησε: «Βλέπω τι γράφει ο Τύπος, γίνεται όμως φασαρία από το πουθενά για το Μακ Γκραθ. Στον Παπαδόπουλο δώσαμε την ευκαιρία να γυμναστεί, επειδή μας το ζήτησε, μέχρι εκεί. Δεν έχουμε κάνει άλλη κουβέντα μαζί του. Είμαστε ικανοποιημένοι από ό,τι έχουμε πετύχει μέχρι τώρα. Τα πλέι οφ είναι ξεχωριστή διαδικασία, θα δούμε πώς θα πάμε και εκεί. Θέλουμε το καλύτερο».

Στην εκδήλωση, που έλαβε χώρα στο «PAOK Sports Arena» και επιμελήθηκε ο μάνατζερ της ΚΑΕ Τέλης Ζουρνατσίδης, οι Θεσσαλονικείς και ο Σύλλογος Παλαίμαχων Καλαθοσφαιριστών ΠΑΟΚ υποδέχθηκαν αντιπροσωπία του αδελφικού σωματείου από την Κωνσταντινούπολη κι έπαιξαν φιλικό. «Είναι πολύ ιδιαίτερη στιγμή για όλους μας, υποδεχόμαστε στο γήπεδό μας τους εκπροσώπους του αδελφού σωματείου του Α.Σ. Πέρα και με χαρά σας δείχνουμε και τους χώρους που δημιουργήσαμε, για να τιμήσουμε την ιστορία του ΠΑΟΚ. Θα ήταν πολύ μεγάλη χαρά για όλους μας το επόμενο ραντεβού μας να πραγματοποιηθεί στην Κωνσταντινούπολη, με ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι και με την παρουσία όλων μας, αν είναι δυνατόν, και με αφορμή τη συμπλήρωση των ενενήντα χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΟΚ», ανέφερε με την ιδιότητα του προέδρου του Συλλόγου Παλαίμαχων Καλαθοσφαιριστών ΠΑΟΚ Νίκος Σταυρόπουλος.

Η διοίκηση του Πέρα Κλουμπ, από την πλευρά της, απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή, την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος Απόστολος Χαριζάνος, ο αντιπρόεδρος Σάββας Κοτάμ και ο γενικός γραμματέας Δημήτρης Τασελαρίδης: «Ευχαριστούμε θερμά για την αδελφική υποδοχή, φιλοξενία, δεξίωση και τον αγώνα μπάσκετ παλαίμαχων αθλητών των συλλόγων μας, που είχατε την καλοσύνη να διοργανώσετε. Με την ευχή, η δεύτερη συνάντηση να πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του εορτασμού των 90 ετών από την ίδρυση του ΠΑΟΚ, στον τόπο που υπάρχουν οι ρίζες του, στην Πόλη των Πόλεων, στη Βασιλεύουσα των Πόλεων και στην έδρα του Αθλητικού Συλλόγου Πέρα (Beyoglu Spor Klub). Σας χαιρετάμε με αδελφική αγάπη». Ακολουθούν φωτογραφίες όπως δόθηκαν στη δημοσιότητα από την ΚΑΕ, μέσα από το φωτογραφικό φακό του Παύλου Μακρίδη (www.megapress.gr)...

Σταυρόπουλος: «Δεν ψάχνουμε παίκτη» (video+photos)

PAOK family... #pamepaok #Paok #family

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης PAOK BC Official (@paokbasketball) στις



Φώτης Ιωαννίδης: Το μήνυμα για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό
Φώτης Ιωαννίδης: Το μήνυμα για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό
Ολυμπιακή φλόγα: Εντυπωσιακή υποδοχή στη Μασσαλία
Ολυμπιακή φλόγα: Εντυπωσιακή υποδοχή στη Μασσαλία
Χάντμπολ Γυναικών: Στον τελικό ο ΠΑΟΚ
Χάντμπολ Γυναικών: Στον τελικό ο ΠΑΟΚ
Ολυμπιακή Φλόγα: Έφθασε στη Μασσαλία το θρυλικό Belem
Ολυμπιακή Φλόγα: Έφθασε στη Μασσαλία το θρυλικό Belem
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved