«Είναι απαραίτητη…»

«Είναι απαραίτητη…»

Την ίδια ώρα που το Περιστέρι περνάει δύσκολες οικονομικές στιγμές, παρουσίασε τη συνεργασία με το το DHI Medical Group.

«Στην Ελλάδα η DHI είναι πολύ χρήσιμη, διότι με όσα διαδραματίζονται, σε λίγο θα... χάσουμε όλοι τα μαλλιά μας, οπότε σας θέλουμε κοντά μας» είπε ο «Δημήτρης Παπανικολάου απευθυνόμενος στους εκπροσώπους της εταιρίας Κωνσταντίνο Γιώτη (DHI General Director), Αναστάσιο Βεκρή (Παγκόσμιος Iατρικός Διευθυντής) και Κάλη Γιαννάτου (Μarketing Manager). Εκτός από τον Παπανικολάου, το Περιστέρι εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο της ΚΑΕ Στέφανο Κιουριτζόγλου και τον Βαγγέλη Μάντζαρη.

Οι σχετικές δηλώσεις:

Στέφανος Κιουριτζόγλου (πρόεδρος ΚΑΕ ΓΣ Περιστερίου): «Σε μια εποχή ΔΝΤ που ζει η Ελλάδα και γενικότερα ο ευρωπαϊκός χώρος, είναι πολύ σημαντικό που υπάρχουν ακόμη εταιρείες, οι οποίες στηρίζουν το αθλητικό προϊόν και το μπάσκετ και θέλουν να βοηθήσουν. Η DHI για δεύτερη συνεχή χρονιά βοήθησε με χορηγία την προσπάθεια που κάνει η ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου, για τη διατήρησή της στην Α1 Εθνική κατηγορία. Η συνεργασία μας ξεκίνησε από τα μέσα της περσινής χρονιάς, σε συνδυασμό με τη συνεργασία που έχουμε με την εταιρία Sports Marketing Globalsports, με χορηγία στη φανέλα και συνεχίστηκε φέτος καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Μακάρι και άλλες υγιείς εταιρείες να βοηθήσουν τον χώρο του αθλητισμού και συγκεκριμένα το μπάσκετ. Ο ΓΣΠ ανέκαθεν στήριζε τα έσοδά του σε χορηγίες από μεγάλες εταιρείες. Ευχαριστούμε τη DHI για την παρουσία και τη βοήθεια της και ευελπιστούμε σε συνέχιση της συνεργασίας μας και την περίοδο 2011-12».

Κωνσταντίνος Γιώτης (DHI General Director): «Είμαι κοντά στα σπορ από... μακριά. Είχα πολλά χρόνια να βρεθώ σε γήπεδο και ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ ήταν ωραία εμπειρία και για μένα και για τον γιο μου. Ήταν μια όμορφη μέρα, συγχαρητήρια στα παιδιά της ομάδας για τη νίκη. Υπάρχει καλό κλίμα στο Περιστέρι, εντός και εκτός γηπέδου, και πραγματικά νιώθω υπερήφανος που είμαστε χορηγοί. Συγχαρητήρια, διότι όπως λέει και το σλόγκαν μας «το αποτέλεσμα μετράει». Σήμερα το αποδείξατε. Ελπίζω να βοηθήσουμε και στο μέλλον, αφού η ομάδα έχει αποδείξει ότι στοχεύει στο μέλλον, με τον κατάλληλο άνθρωπο στο τιμόνι της».

Αναστάσιος Βεκρής (Παγκόσμιος Iατρικός Διευθυντής): «Θέλω να συγχαρώ και εγώ την ομάδα για τη νίκη. Είναι ευτυχής συγκυρία η παρουσίαση της χορηγίας να συμπέσει με νικηφόρο αποτέλεσμα. Φαίνεται ότι οι χορηγίες πιάνουν τόπο. Η εταιρεία είναι ένας διεθνής όμιλος, ένα διεθνές ιατρικό γκρουπ, που ασχολείται με μεγάλη εξειδίκευση και επιτυχία στον χώρο της αποκατάστασης της αλωπεκίας, σε πάνω από 30 χώρες παγκοσμίως. Πλέον δεν έχουμε μόνο 30 κέντρα που παρέχουν υπηρεσίες μεταμόσχευσης μαλλιών, αλλά παραγωγή νέων τεχνικών. Είμαστε παγκόσμιοι ηγέτες στο χώρο μεταφύτευσης μαλλιών και στην παραγωγή και εξέλιξη νέων τεχνικών. Αποκορύφωμα η direct hair implantation, μια νέα τεχνική, χωρίς σημάδια, πόνους και ουλές, με φυσικά αποτελέσματα, που διαρκούν για πάντα. Έχει αποδειχτεί ότι Έλληνες και ξένοι αθλητές έχουν επωφεληθεί από τη χρήση της μεθόδου, όχι μόνο βελτιώνοντας το αισθητικό αποτέλεσμα, αλλά ανεβάζοντας την ψυχολογία τους, μέσω της βελτίωσης του αισθητικού αποτελέσματος. Εύχομαι στο Περιστέρι καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και στα πλέι οφ και ακόμη καλύτερες επιτυχίες στο μέλλον».

Δημήτρης Παπανικολάου: «Θέλω κι εγώ να ευχαριστήσω την DHI. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν χορηγίες σε δύσκολους καιρούς και οι ομάδες να προσπαθούν να ανταποδίδουν, είτε με παρουσιάσεις σαν αυτή, είτε μέσα από το αθλητικό αποτέλεσμα, αφού βρισκόμαστε μία νίκη μακριά από τα πλέι οφ, στη φάση των οποίων έχει να συμμετάσχει το Περιστέρι από την περίοδο 2003-04».

Βαγγέλης Μάντζαρης: «Ευχαριστούμε την DHI. Είναι τιμή να είναι ένας βασικός χορηγός για δεύτερη συνεχή χρονιά. Μας έφερε γούρι στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ελπίζω από την πλευρά μας να κάνουμε όσο γίνεται καλύτερη προώθηση του προϊόντος και να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε την ομάδα».



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved