Κουμπούρας: «Μας έκανε κακό η διακοπή»

Κουμπούρας: «Μας έκανε κακό η διακοπή»

Εκτός ρυθμού έχει βγει το Ρέθυμνο, καθώς αποσυντονίστηκε από τη μεγάλη διακοπή της Basket League, σύμφωνα με το Φάνη Κουμπούρα.

Τη φόρμα τους προσπαθούν να βρουν ξανά οι Κρητικοί, που αύριο (24/04, 19.30) θα υποδεχθούν στο «Μελίνα Μερκούρη» την ΑΕΚ, για την 23η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο 31χρονος γκαρντ, ανανεώνοντας στο blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, έκανε τον μπασκετικό απολογισμό της εβδομάδας που πέρασε, ενώ χαρακτήρισε την αντίπαλό τους εξαιρετικά φορμαρισμένη.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε: «Καλησπέρα, μιλάμε ξανά από το blog του ΕΣΑΚΕ. Χθες (23/04) τελείωσαν τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας και για άλλη μία χρονιά έχουμε μία ελληνική ομάδα στο Final Four! Γεμάτα γήπεδα, φανταστική ατμόσφαιρα και σούπερ παιχνίδια που σίγουρα όλος ο κόσμος τα ευχαριστήθηκε. Ο Παναθηναϊκός υπέκυψε στην ανωτερότητα της ΤΣΣΚΑ με το τεράστιο μπάτζετ, αλλά έδειξε ότι έχουν μπει οι βάσεις για κάτι πολύ καλό στο μέλλον. Από την άλλη μεριά, ο Ολυμπιακός πέρασε την Μπαρτσελόνα με μειονέκτημα έδρας, με πολλή βοήθεια από όλους τους παίκτες, αλλά και την τεράστια προσωπικότητα του Σπανούλη, που σε αυτά τα ματς παίζει το σημαντικότερο ρόλο. Εμείς την προηγούμενη εβδομάδα χάσαμε το παιχνίδι στη Ρόδο και δείξαμε για άλλη μία φορά ότι η μεγάλη διακοπή μάς έκανε κακό και μας έβγαλε τελείως εκτός του καλού ρυθμού που είχαμε αποκτήσει. Τώρα, υποδεχόμαστε στο Ρέθυμνο την ΑΕΚ, ίσως την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος αυτή τη στιγμή. Σίγουρα, το γήπεδο θα είναι γεμάτο και πιστεύω ότι θα μπορέσουμε για άλλη μία φορά να παρουσιάσουμε πολύ ωραίο και εντυπωσιακό παιχνίδι στον κόσμο που θα μας παρακολουθήσει.
ΥΓ. Ο αρχηγός μας (Καλαμπόκης) έγινε για δεύτερη φορά μπαμπάς και εύχομαι στην οικογένειά του μέσα από την καρδιά μου υγεία και ευτυχία».

Ο Σταύρος Μυκονιάτης, από την πλευρά της τεχνικής ηγεσίας, ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ: «Το έργο μας είναι πολύ δύσκολο. Παίζουμε με μια ομάδα που με τις προσθήκες που έχει κάνει μέσα στη σεζόν έχει αλλάξει επίπεδο. Διαθέτει παίκτες που μπορεί να σε «σκοτώσουν» ανά πάσα στιγμή. Όλοι ξέρουμε το ρόστερ της ΑΕΚ πόσο την έχει βοηθήσει. Εμείς θα πρέπει να προσέξουμε πάρα πολλά πράγματα για να είμαστε μέσα στο παιχνίδι και να διεκδικήσουμε τη νίκη. Κάποια από αυτά είναι το αμυντικό ριμπάουντ και η προσωπική άμυνα, γιατί σκοράρουν πάνω από 12 πόντους τουλάχιστον πέντε παιδιά σε κάθε παιχνίδι. Η ατομική άμυνα είναι πολύ σημαντική και στην επίθεση θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να διαβάσουμε πάρα πολύ καλά τις καταστάσεις. Σαφώς και στόχος είναι πάντα η νίκη, αλλά παίζουμε κόντρα σε μια ομάδα που «κυνηγάει» την 3η θέση του πρωταθλήματος και να βγει στην Ευρώπη. Οι στόχοι της είναι πάρα πολύ υψηλοί κι αυτό φαίνεται από τις προσθήκες της. Παρ’ όλα αυτά, εμείς μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι για να διεκδικήσουμε τη νίκη με όποιες δυσκολίες και αν υπάρχουν».

Παράλληλα, κάλεσε τον κόσμο του Ρεθύμνου να τους στηρίξει και να τους χειροκροτήσει για την προσπάθειά τους: «Όπως σε κάθε παιχνίδι, έτσι περιμένουμε και σε αυτό τον κόσμο στο πλευρό μας για να μας βοηθήσει και να μας στηρίξει όσο γίνεται. Το γήπεδο θα είναι κατάμεστο με φιλάθλους και από τις δύο μεριές. Είμαστε σίγουροι ότι θα μας χειροκροτήσει για την προσπάθειά μας και θα μας δώσει την ενέργεια που χρειαζόμαστε».



Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved