Πρίφτης: «Θα ξεκουραστούμε και θα επανέλθουμε»

Πρίφτης: «Θα ξεκουραστούμε και θα επανέλθουμε»

Την ανωτερότητα της ΑΕΚ στο μεταξύ τους παιχνίδι στο ΟΑΚΑ παραδέχθηκε ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Πρίφτης.

Οι Θεσσαλονικείς «κόλλησαν» στο ΟΑΚΑ, γνωρίζοντας την ήττα από την «Ένωση» στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Basket League, με τον προπονητή τους να τονίζει στη συνέντευξη Τύπου πως ο αντίπαλος έπαιξε καλύτερα και κέρδισε δίκαια: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη, ήταν καλύτερη σήμερα (29/03). Έχει διαμορφώσει πολύ δυνατό ρόστερ. Είναι πολύ δύσκολο να παίξεις άμυνα απέναντι στους παίκτες της ΑΕΚ, γιατί έχουν αρκετούς «πόλους» δημιουργίας και πολλοί παίκτες απειλούν από την περιφέρεια. Εμείς κάναμε κακή δουλειά στο μακρινό σουτ, αλλά και στην επίθεση ήμασταν κακοί σε αυτό τον τομέα. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου. Θέλουμε δουλειά για να βελτιωθούμε όσο θα είμαστε όλοι μαζί μέχρι το τέλος της χρονιάς. Η μεγάλη διακοπή που έρχεται θα μας βοηθήσει να ξεκουραστούμε, για να επανέλθουμε. Καλή συνέχεια στην ΑΕΚ».

Εν συνεχεία ρωτήθηκε για το εάν θα παίξει ρόλο το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ κι απάντησε: «Στην τελική ευθεία, κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Θεωρώ ότι ο αγώνας με τον Πανιώνιο ήταν πιο σημαντικός, γιατί έπρεπε να κερδίσουμε. Σίγουρα το πλεονέκτημα έδρας παίζει κάποιο ρόλο, γιατί δίνει ώθηση στη γηπεδούχο ομάδα. Μπορείς να παίξεις με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, αφού θα έχεις και την υποστήριξη από τον κόσμο σου. Όμως, μπορείς να πας και να κερδίσεις εκτός έδρας. Δεν αποτελεί κριτήριο το πλεονέκτημα έδρας για την τελική κατάταξη».

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ, που εκπροσώπησε τους παίκτες στη συνέντευξη Τύπου, επικεντρώθηκε στο μέλλον: «Συνεχίζουμε να παλεύουμε γιατί έχουμε τέσσερις «τελικούς» μπροστά μας. Προς το παρόν θα ξεκουραστούμε και μετά δουλειά. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, κέρδισε δίκαια τον αγώνα». Σε ερώτηση για το εάν έχει το μυαλό του στο NBA, από τη στιγμή που σκάουτερ από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού τον παρακολουθούν, παραδέχθηκε: «Ο μόνος μου στόχος είναι ο Άρης να βελτιώνεται κάθε ημέρα και από παιχνίδι σε παιχνίδι και στο τέλος να πετύχουμε τους στόχους μας. Δεν με ενδιαφέρει κάτι άλλο προς το παρόν, είμαι αποκλειστικά αφοσιωμένος στον Άρη».



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved