ΑΕΚ: Παρουσίασε Ουίλμπεκιν και φανέλα αλά... ΝΒΑ (photos)

ΑΕΚ: Παρουσίασε Ουίλμπεκιν και φανέλα αλά... ΝΒΑ (photos)

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, Σκότι Ουίλμπεκιν, παρουσίασε επίσημα την Παρασκευή (27/3) η ΚΑΕ, όπως και τη νέα εμφάνιση της ομάδας από τη  από την FILA.

Μάλιστα, η μαύρη φανέλα της Ένωσης θα έχει και μανίκι κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην Ευρώπη, αφού συνηθίζεται μόνο από ομάδες του NBA

Ο Σκότι Ουίλμπεκιν μίλησε για την πρώτη του επαγγελματική εμπειρία, τους στόχους τους δικούς του αλλά και της ΑΕΚ καθώς και τη σημαντική βοήθεια που είχε από τους συμπαίκτες του προκειμένου να ενταχθεί στο κλίμα της ομάδας.

«Είμαι στην Αθήνα εδώ και μιάμιση εβδομάδα. Μου αρέσει η ομάδα, οι συμπαίκτες, οι προπονητές και όλο το σταφ. Είμαι τυχερός να συνεργάζομαι με αυτά τα παιδιά και να με καθοδηγεί ένας τόσο έμπειρος προπονητής. Στόχος μου είναι να κερδίζω. Θέλουμε να κερδίζουμε τον καθέναν και να προχωράμε μπροστά», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια μίλησε για την καριέρα του: «Η πρώτη μου εμπειρία ήταν στην Αυστραλία μετά από τα κολεγιακά χρόνια. Αυτή ήταν η πρώτη ομάδα ως επαγγελματίας. Το να παίζεις στην Ελλάδα, είναι τεράστια ευκαιρία για μένα.  Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ένα επίπεδο παραπάνω από αυτό της Αυστραλίας. Μετά από αυτή τη χρονιά θα σκεφτώ τι θα κάνω στη συνέχεια της καριέρας μας».

Αναφορικά με την παρουσία του Χέρστον, σχολίασε : «Είναι σημαντικό που υπάρχει ο Μαλίκ. Είναι ο Ποπς και ο Καρλ. Είναι η πρώτη μου χρονιά μακριά από το κολέγιο. Με καθοδηγούν συνέχεια και με βοηθούν να προσαρμοστώ. Στην αρχή μίλαγα με τον Ποπς, ήταν πολύ αισιόδοξος. Έχουμε μεγάλη αισιοδοξία και πίστη στις δυνάμεις μας. Πιστεύω πως μπορούμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος».

Ακολούθως, για τη συνεργασία της εταιρείας FILA με την ΑΕΚ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ο Πρόεδρος της εταιρείας στη Ελλάδα.

«Είναι μεγάλη χαρά και τιμή που αναλαμβάνουμε χορηγός μίας ιστορικής ομάδας, όπως η ΑΕΚ. Αντίστοιχη ιστορία έχει και η εταιρία μας στο μπάσκετ. Ελπίζουμε να έχουμε επιτυχίες με την ΑΕΚ. Είμαστε ικανοποιημένοι καθώς ήρθαμε σε μία ομάδα, η οποία πιστεύουμε ότι θα πρωταγωνιστήσει στο ελληνικό μπάσκετ. Τα προϊόντα θα γίνουν αγαπημένα, καθώς θα συνδυαστούν με μεγάλες επιτυχίες», επισήμανε.

Τον λόγο πήρε και ο σύμβουλος Μάρκετινγκ της ΚΑΕ ΑΕΚ, Γιάννης Δουβής, όπου αναφέρθηκε στο έργο της ομάδας εκτός παρκέ.

«Καλωσορίζω τον Σκότι (Ουίλμπεκιν) στην μεγάλη οικογένεια της ΑΕΚ. Στο αγωνιστικό κομμάτι, όλοι γνωρίζετε τι έχει γίνει και τι έπεται. Πράγματα όμως γίνονται και εκτός των τεσσάρων γραμμών του παρκέ. Στους τελευταίους 2,5 μήνες αποτιμήσαμε την αξία του προϊόντος που έχουμε στα χέρια μας και τη βαρύτητα της ΑΕΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη», τόνισε αρχικά.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Φτιάξαμε καινούργιο διαδικτυακό τόπο. Ενεργοποιήσαμε τη δυνατότητα να προμηθεύονται εισιτήρια μέσα από τη σελίδα μας αλλά και μέσα από το viva. Θα δείτε πολλές εκπλήξεις ακόμα. Έχουμε φιλοξενήσει πάνω από 5.000 μαθητές δημοτικών σχολείων. Είμαστε στην πρώτη τριάδα προσέλευσης κόσμου στο γήπεδο, με το γυναικείο φύλο να έχει έντονη παρουσία. Αναπτύξαμε το χορηγικό πρόγραμμα μας. Ανακοινώνουμε τη συμφωνία για τα επόμενα 2 χρόνια με τη FILA. Συνεργαζόμαστε στενά με τη FILA για να δώσουμε προϊόντα ελκυστικά στον κόσμο της ομάδας».



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved