«Ο Παναθηναϊκός είναι ο κόσμος του»

«Ο Παναθηναϊκός είναι ο κόσμος του»

Έκκληση στον κόσμο, να δώσει το παρών στη συναυλία υπέρ του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, έκανε η Άννα Βίσση στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15/04 στο κλειστό γήπεδο του ΟΑΚΑ και τα έσοδα θα διατεθούν στην οικονομική ενίσχυση των αθλητικών τμημάτων του Ομίλου. Μαζί με τη Βίσση θα τραγουδήσουν επίσης οι Γιώργος Σαμπάνης και Βέρα Μπούφη, με την Κύπρια τραγουδίστρια να υπόσχεται και πολλές εκπλήξεις. Τη συνέντευξη Τύπου παρουσίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος ήταν από τους πρώτους που έφθασαν στο ξενοδοχείο, μαζί με τον γιο του. Πλην της Άννας Βίσση, μίλησαν ο πρόεδρος της μη κυβερνητικής οργάνωσης «Πράξις» Αντύπας Τζανέτος, η Ξανθή Μυλωνά από το βόλεϊ Γυναικών, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Νικόλαος Ρισβάς και ο Δημήτρης Βάφης από τη χορηγό εταιρία HΤC.

Η συνέντευξη Τύπου ξεκίνησε με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να προλογίζει: «Θα βρισκόμαστε πάντα και θα στηρίζουμε τον Παναθηναϊκό, όπως κάνουμε σήμερα. Μιλάω εκ·μέρος των φιλάθλων. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Άννα για τη συναυλία που θα δώσει. Είμαι φίλαθλος-οπαδός, αλλά με τη λογική του υγιούς φιλάθλου, όχι του χούλιγκαν. Θέλω να ευχαριστήσω και τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού. Ο Παναθηναϊκός είναι ο κόσμος του».

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Νικόλαος Ρισβάς, τόνισε από την πλευρά του: «Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού, στον απλό φίλαθλο, τον αγνό οπαδό. Εμείς, η διοίκηση, πιστεύουμε στο δόγμα πως ο Παναθηναϊκός ανήκει στο λαό. Αν κι εσείς θέλετε ο Ερασιτέχνης να είναι οικονομικά ανεξάρτητος αποδείξτε το τώρα. Ελάτε μαζικά στη συναυλία. Σε ημέρες που ο σύλλογός μας απαξιώνεται, χαρακτηρίζεται στοχευμένος, σε ημέρες ζοφερές για την ιστορία του, ελάτε να διαδηλώσετε την αγάπη σας. Ο Παναθηναϊκός της καρδιάς μας είναι εδώ, ο Παναθηναϊκός στηρίζεται στο λαό του. Σας θέλουμε όλους κοντά μας».

Η Άννα Βίσση ξεκαθάρισε πως η συναυλία δεν είναι δική της, αλλά της ομάδας: «Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό για την πρόσκληση, δεν είναι δική μου η συναυλία, αλλά του Παναθηναϊκού. Αγαπώ αθλητισμό, κάνω αθλητισμό, ξέρω πόσο σημαντικό είναι να σε στηρίζουν, να βοηθιέσαι στα οράματά σου. Είμαι φίλαθλος, αλλά έχω τις αδυναμίες μου. Είμαι γνωστή Παναθηναϊκός, ας μου το συγχωρέσουν οι άλλες ομάδες. Αυτή η συναυλία ξεκινάει από τα παιδιά, τον Ερασιτέχνη. Πάμε να τα βοηθήσουμε να γίνουν πρωταθλητές, πρότυπα. Για αυτό τραγουδάω, σε αυτό ελπίζω, σας καλούμε όλους μαζικά. Θα είναι υπέροχη συναυλία με πολλές εκπλήξεις, είναι τιμή μου που συμμετέχω».

Από την πλευρά της, η αρχηγός του βόλεϊ Γυναικών, Ξανθή Μυλωνά, έκανε έκκληση στον κόσμο: «Ελάτε όλοι στη συναυλία, σας χρειαζόμαστε, σας θέλουμε! Ελάτε να σηκώσουμε ψηλά το έβδομο συνεχόμενο πρωτάθλημα».

Το ίδιο έκανε και ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος μέσω ηχογραφημένου μηνύματος κάλεσε όλους τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού να δώσουν το παρών στη συναυλία: «Γεια σας, είμαι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς με ένα πολύ σημαντικό μήνυμα για όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού. Στο μπάσκετ όλα αυτά τα τελευταία χρόνια έχουμε συνηθίσει να είμαστε πρωταθλητές σε Ελλάδα και Ευρώπη. Βέβαια, τίποτα δεν συμβαίνει από σύμπτωση, αλλά προσεκτικό υπολογισμό, σκληρή δουλειά και αγάπη και υποστήριξη από τον κόσμο του Παναθηναϊκού, οι οποίοι ξέρουν ότι μπορούμε να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο κι έτσι νικάμε. Τώρα, δεν υπάρχει λόγος για τον Παναθηναϊκό να μην μπορεί να πρωταγωνιστεί και στα άλλα αθλήματα το ίδιο καλά. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να φθάσουμε σε ένα καλό επίπεδο τόσο στο βόλεϊ και στο πόλο όσο και σε όλα τα υπόλοιπα αθλήματα. Αλλά για να συμβεί αυτό όλοι εμείς, οι παίκτες, οι προπονητές και οι οπαδοί, πρέπει να στηρίξουμε όλη αυτή την προσπάθεια για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό. Έτσι, λοιπόν, σας ζητάω να σταθείτε δίπλα στην ομάδα και να γιορτάσετε. Ας ξεκινήσουμε από την Παρασκευή το βράδυ στο ΟΑΚΑ για αυτή την ειδική περίσταση, να βρεθούν όλοι οι φίλοι του Παναθηναϊκού και για γιορτάσουν με τα τραγούδια της Άννας Βίσση. Αυτό θα συμβεί για ένα καλό σκοπό, να στηρίξουμε την ομάδα μας. Όλοι στο ΟΑΚΑ για την ομάδα της καρδιάς μας».

Εκ των συνδιοργανωτών, ο πρόεδρος της μη κυβερνητικής οργάνωσης «Πράξις», Αντύπας Τζανέτος, τόνισε: «Από τη δική μας πλευρά, συνδιοργανώνουμε μέσα στο 2011 την ενημερωτική καμπάνια κατά του AIDS. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και τον πρόεδρό του, που θέλησαν να συνδυάσουν αυτή τη συναυλία με την ενημέρωση κατά του ιού». Ο Δημήτρης Βάθης, από την χορηγό εταιρία ΗΤC, συμπλήρωσε: «Θα ήθελα να σας καλωσορίσω. Εμείς στεκόμαστε πίσω από τη μουσική, αλλά και πίσω από τον αθλητισμό και τον Παναθηναϊκό. Χαιρόμαστε που είμαστε εδώ, ανάμεσα σε τόσο σημαντικούς ανθρώπους. Ο ερασιτεχνικός αθλητικός αιμοδοτεί τα σωματεία. Θα ήθελα να παρακαλέσω όλο τον κόσμο να παρευρεθεί στη συναυλία».

Η συνέντευξη Τύπου ολοκληρώθηκε με την Άννα Βίσση να τραγουδάει τον ύμνο του Παναθηναϊκού και να καταχειροκροτείται από τους παρευρισκόμενους.



ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ
Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ετοιμοπόλεμοι οι «πράσινοι» διεθνείς, αποφόρτιση ο Σπόραρ - Εκτός ο Μπάμπα
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ετοιμοπόλεμοι οι «πράσινοι» διεθνείς, αποφόρτιση ο Σπόραρ - Εκτός ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved