Ιβάνοβιτς: «Νίκη με σωστή δουλειά και υπομονή»

Ιβάνοβιτς: «Νίκη με σωστή δουλειά και υπομονή»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντούσκο Ιβάνοβιτς δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

«Όπως είχαμε προβλέψει, ήταν ένα σκληρό ματς απέναντι σε μια ομάδα που παίζει πολύ καλά φέτος. Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν καλοί. Δεν παίξαμε αρκετά γρήγορα και είχαμε προβλήματα στην άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε. Πρέπει να δουλέψουμε κάποια πράγματα, όπως το inside game, το μακρινό σουτ και την ταχύτητα, στοιχεία όπου είχαμε πρόβλημα σήμερα. Τελικά, με σωστή δουλειά και υπομονή για 40 λεπτά καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Εύχομαι από καρδιάς καλή τύχη στον ΠΑΟΚ που είναι μια πολύ καλή ομάδα».

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Διαμαντίδης, εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη Τύπου δηλώνοντας ότι: «Ξέραμε πως έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Μας νίκησαν μια φορά για το πρωτάθλημα και στο κύπελλο κερδίσαμε στο τέλος. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί. Στο δεύτερο βελτιώσαμε την άμυνά μας, πήραμε μια διαφορά και την κρατήσαμε ως το τέλος. Σημαντικό για εμάς είναι να είμαστε υγιείς. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με τον Τζέιμς, που είναι ένας σημαντικός παίκτης. Κάθε παίκτης είναι σημαντικός για εμάς. Περιμένουμε το επόμενο παιχνίδι».

Στην αντίπερα όχθη, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος, τόνισε: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη του. Ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια. Είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη ειδικά όταν παίζει στην έδρα του. Θέλαμε να μην του επιτρέψουμε να τρέξει. Τα καταφέραμε μέχρι το 25’. Στο τρίτο δεκάλεπτο, όμως έτρεξε και πέτυχε να ξεφύγει στο σκορ. Αυτό που θέλουμε εμείς τώρα είναι να γυρίσουν οι τραυματίες μας, να συγκεντρωθούμε και να δούμε το μέλλον».

Σε ερώτηση σχετικά με το αν φοβάται, βάσει του δύσκολου προγράμματος της ομάδας του, μήπως βγει εκτός τετράδας, απάντησε ότι: «Όλα πιθανά είναι. Πρέπει να κερδίζεις. Όταν δεν κερδίζεις όλα γίνονται. Περιμένουμε τις επιστροφές των παικτών που λείπουν για να είμαστε πλήρεις».

Τέλος, από πλευράς των παικτών του ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Δέδας δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη δίκαιη νίκη του. Ξέραμε πως μετά και τον ημιτελικό του κυπέλλου, στο σημερινό ματς ο Παναθηναϊκός θα παρουσιαζόταν πιο έτοιμος απέναντί μας. Θέλαμε να μην επαναλάβουμε τα ίδια λάθη. Κάπου στο τέταρτο δεκάλεπτο χάθηκε η επαφή μας με το σκορ και έτσι χάσαμε δίκαια. Έχουμε μια εβδομάδα μπροστά μας για να προετοιμαστούμε για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Θέλω να πω και κάτι προσωπικό. Στην τεχνική ποινή που έφαγα είπα στο διαιτητή: “ρεφ, πρώτα σφύριξες και μετά είδες τι θα δώσεις”. Με αυτόν ακριβώς τον τόνο που το λέω τώρα. Και μου έριξε τεχνική ποινή. Όταν εξήγησα στους ανθρώπους της ομάδας τι συνέβη, γιατί έχουμε σχετικό εσωτερικό κανονισμό, τα πράγματα έγιναν χειρότερα. Το λέω όπως ακριβώς έγινε. Ως αρχηγός του ΠΑΟΚ, πήγα μαζί με τον μάνατζερ της ομάδας μετά το τέλος του αγώνα στον διαιτητή για να τον ρωτήσουμε τι συνέβη και εκείνος μου είπε: “δεν με ξέρεις καλά εμένα”. Δεν πιστεύω ότι το μπάσκετ χρειάζεται απειλές. Εύχομαι  και πάλι καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό. Ελπίζω να προκριθεί στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας».



Όλα τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Μάντσεστερ Σίτι-Τσέλσι, Μίλαν-Ίντερ
Παναθηναϊκός Α.Ο., Δούκας: «Επιτέλους ξεκινάμε», το μήνυμα για το νέο γήπεδο - «Στόχος το 2026»
Παναθηναϊκός Α.Ο., Δούκας: «Επιτέλους ξεκινάμε», το μήνυμα για το νέο γήπεδο - «Στόχος το 2026»
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Γιώργος Λυγγερίδης: Αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του αστυνομικού - «Χρέος μας να τιμούμε τους ήρωές μας»
Γιώργος Λυγγερίδης: Αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του αστυνομικού - «Χρέος μας να τιμούμε τους ήρωές μας»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved