Λαρεντζάκης: «Θέλει πολλή δουλειά για πλέι οφ»

Λαρεντζάκης: «Θέλει πολλή δουλειά για πλέι οφ»

Το κεφάλι του ήσυχο έχει πλέον ο Κολοσσός Ρόδου, αναφορικά με την παραμονή του στην Basket League, σύμφωνα με το Γιαννούλη Λαρεντζάκη.

Οι νησιώτες πανηγύρισαν σπουδαία νίκη στο Βενετόκλειο επί του Απόλλωνα Πατρών και απομακρύνθηκαν από την επικίνδυνη ζώνη. Ο 21χρονος γκαρντ, πάντως, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ διατήρησε χαμηλούς τους τόνους, καθώς εξήγησε πως για να εξασφαλίσουν και την παρουσία τους στα πλέι οφ θέλουν πολλή δουλειά ακόμα. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για τη νίκη επί του Απόλλωνα Πατρών και πώς την έζησε εκείνος και οι συμπαίκτες του: «Ήταν ένα συναρπαστικό παιχνίδι, με πολλά και έντονα συναισθήματα. Η χαρά και η λύπη που νιώθαμε μπορεί να άλλαζε σε κάθε δευτερόλεπτο! Όμως, στο τέλος ήμασταν τυχεροί και καταφέραμε να χαμογελάσουμε, παίρνοντας αυτή την πολύ σημαντική νίκη».

Για το εάν «κλείδωσε» το θέμα της παραμονής κι αν ο Κολοσσός Ρόδου μπορεί να σκέφτεται τα πλέι οφ: «Σε έναν πολύ μεγάλο βαθμό μπορούμε να πούμε πως έχουμε ησυχάσει όσον αφορά στην παραμονή στην κατηγορία. Όμως, για να μιλάμε για πλέι οφ θέλει πολλή δουλειά και θα πρέπει να πηγαίνουμε βήμα βήμα και παιχνίδι με το παιχνίδι, για να μπορέσουμε να συμμετάσχουμε εκεί».

Για την προσωπική εμφάνισή του κι αν νιώθει χαρούμενος: «Πράγματι, νιώθω πολύ χαρούμενος που έπαιξα τόσο καλά και βοήθησα την ομάδα να πάρει τη νίκη σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Εκείνη την ημέρα ένιωθα πολύ καλά και με την εμπιστοσύνη που μου δείχνει ο προπονητής μου πήρα τα σουτ και μου βγήκαν. Όμως, αυτό που θέλω πιο πολύ και πάντα κάνω είναι να μπαίνω στο παρκέ και να τα δίνω όλα για το καλό της ομάδας».

Για την αναμέτρηση με την Κηφισιά, στο Ζηρίνειο: «Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα σε μια έμπειρη ομάδα, όπως είναι η Κηφισιά. Εμείς, όπως κάνουμε πάντα, θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε όσο πιο καλά γίνεται για να πάμε εκεί και να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Για τη στήριξη που έχει φέτος τόσο από τη διοίκηση όσο και από τον προπονητή του, Άρη Λυκογιάννη: «Η διοίκηση είναι πάντα δίπλα μας και αυτό είναι πολύ σημαντικό για τους παίκτες σε μια ομάδα. Είναι τυπική, καθώς πάντα τακτοποιεί στην ώρα τους τις υποχρεώσεις της και για αυτό κανείς δεν έχει ούτε ένα παράπονο. Όσον αφορά στον προπονητή, εκείνος πάντα μας πιστεύει, μας στηρίζει και μας βοηθάει να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας σε κάθε παιχνίδι».

Για τους φιλάθλους του Κολοσσού Ρόδου: «Για τον κόσμο το μόνο που θα ήθελα να πω είναι να συνεχίσει να έρχεται στο γήπεδο και να μας στηρίζει, όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια, καθώς εκείνος είναι που μας δίνει το κίνητρο να παίξουμε ακόμα καλύτερα».



Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved