Άρης: Εισιτήρια για Κόροιβο Αμαλιάδας και διαρκείας

Άρης: Εισιτήρια για Κόροιβο Αμαλιάδας και διαρκείας

Γενική είσοδος δέκα ευρώ, πλην των θέσεων στην κατηγορία 2-3 Gold, ορίστηκε για τον εντός έδρας αγώνα του Άρη με τον Κόροιβο Αμαλιάδας.

Οι Θεσσαλονικείς θα υποδεχθούν το ηλειακό συγκρότημα το Σάββατο (07/03, 15.00) στο «Nick Galis Hall», στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Basket League. Τα εισιτήρια έχουν ήδη τεθεί στην κυκλοφορία από τα γραφεία της ΚΑΕ και τιμώνται προς δέκα ευρώ σε όλες τις θύρες πλην των 2-3 Gold, ενώ υπάρχουν και παιδικά προς πέντε ευρώ. Παράλληλα, διατίθενται και τα διαρκείας για το δεύτερο γύρο της κανονικής περιόδου και τα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση: «Η Άρης ΚΑΕ ενημερώνει ότι τίθενται προς διάθεση τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της ομάδας μας με τον Κόροιβο Αμαλιάδας, το Σάββατο 07/03 (5 μ.μ.) στο «Nick Galis Hall», στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ, ενώ για τις θέσεις 2-3 Gold η τιμή είναι 15 ευρώ. Ισχύει το παιδικό εισιτήριο των 5 ευρώ. Οι φίλαθλοι της ομάδας μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια από τα γραφεία της Άρης ΚΑΕ (Γρ. Λαμπράκη 2, Παλέ ντε Σπορ, τηλ. 2310265 600) από σήμερα Τρίτη (03/02) έως την Παρασκευή τις ώρες 9 π.μ. - 5 μ.μ. και το Σάββατο 07/03 από τις 3 μ.μ. από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Υπενθυμίζεται ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας β’ γύρου θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 07/03, πριν από τον αγώνα με τον Κόροιβο. Με προσιτές τιμές, οι φίλαθλοι του Άρη θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όλα τα εναπομείναντα εντός έδρας παιχνίδια για την κανονική περίοδο (με Κόροιβο, Πανιώνιο, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό) και όλες τις εντός έδρας αναμετρήσεις για τα πλέι οφ της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας του β’ γύρου…

Θύρα

Τιμή

1-4-7-10

55 ευρώ

2-3Β, 8-9Β

60 ευρώ

2-3Α, 8-9Α

100 ευρώ

2-3 Gold

250 ευρώ

2-3 Platinum

600 ευρώ

Court Side Seats

750 ευρώ

Παιδική κερκίδα
(Θ.1 άνω διάζωμα)

Πακέτο ενήλικας- παιδί 50 ευρώ

 

10 ευρώ επιπλέον χρέωση για το 2ο παιδί

-Ισχύει για παιδιά έως 12 ετών.

Ειδικές Κατηγορίες

Άνεργοι: Οι άνεργοι μπορούν με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας και της αστυνομικής τους ταυτότητας να αγοράζουν το εισιτήριο διαρκείας τους στην τιμή των 40 ευρώ στις θύρες 4 και 10.
Κάτοικοι εκτός νομού Θεσσαλονίκης: Για τους φιλάθλους που διαμένουν εκτός νομού Θεσσαλονίκης το εισιτήριο διαρκείας κοστίζει 40 ευρώ στις θύρες 4 και 10 (απαραίτητη η προσκόμιση πιστοποιητικού από την εκάστοτε Δημοτική Αρχή).
Οικογενειακή κερκίδα: Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος θα λειτουργεί οικογενειακή κερκίδα στη θύρα 1 του «Nick Galis Hall» στην τιμή των 50 ευρώ για κάθε ενήλικα μαζί με ένα παιδί. Η τιμή διαμορφώνεται στα 60 ευρώ για κάθε ενήλικα μαζί με 2 παιδιά κ.ο.κ.

Τρόποι πληρωμής: Μετρητά και πιστωτική κάρτα.

Τρόπος διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας: Οι φίλαθλοι της ομάδας θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια διαρκείας από τα γραφεία της Άρης ΚΑΕ (Γρ. Λαμπράκη 2, Παλέ ντε Σπορ, τηλ. 2310265600) καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09.00 έως τις 17.00».



Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved