Τζέτζος: «Ένα όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του»

Τζέτζος: «Ένα όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του»

Ο μέχρι πρότινος υπεύθυνος Μάρκετινγκ και Δημοσίων Σχέσεων του Ρεθύμνου, Δημήτρης Τζέτζος, έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα. - Διαβάστε τη δήλωσή του…

Ένας άνθρωπος που συνέδεσε το όνομά του με το Ρέθυμνο από την ημέρα που έκανε την εμφάνισή του στο προσκήνιο του ελληνικού μπάσκετ είναι ο Δημήτρης Τζέτζος. Ο μέχρι πρότινος υπεύθυνος Μάρκετινγκ και Δημοσίων Σχέσεων των Κρητικών έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα μέσω του σάιτ της ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean ανακοινώνει ότι μετά από κοινή συμφωνία αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας με τον κ. Δημήτρη Τζέτζο, ο οποίος ήταν από το 2007 μέχρι σήμερα ο υπεύθυνος Μάρκετινγκ και Δημοσίων Σχέσεων του συλλόγου, έχοντας συμβάλει τα μέγιστα όλα αυτά τα χρόνια προς όφελος της ομάδας μας. Αυτά τα 8 χρόνια ο κ. Τζέτζος αποτέλεσε μέλος της οικογένειας μας και ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της σύγχρονης ιστορίας του Ρέθυμνο Aegean και τον ευχαριστούμε θερμά για την άψογη συνεργασία και την προσφορά του», ανέφερε η ανακοίνωση.

Ο Δημήτρης Τζέτζος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook τον επίλογο αυτής της συνεργασίας με ένα συγκινητικό μήνυμα. Αναλυτικά:

«Άλλο ένα όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του … Έτσι έμαθα στη ζωή μου, να είναι γεμάτη ταξίδια και περιπέτεια. Ποτέ δεν μου άρεσε ο βάλτος, που εκτός από την λάσπη έχει και πολλά ενοχλητικά κουνούπια… Προτιμώ την θάλασσα… Άλλωστε εκεί γεννήθηκα!

Ένα υπέροχο λοιπόν ταξίδι τελείωσε για μένα, αλλά το πλοίο, η ομάδα μας, συνεχίζει το ταξίδι της. Πέρασα φανταστικά, έζησα πραγματικά μεγάλες στιγμές (μα και κάποιες λίγες μικρές που δεν αξίζουν τον κόπο ούτε να τις σκέφτομαι), γνώρισα μεγάλους αθλητές και σπουδαίους ανθρώπους (σίγουρα περισσότερους από τους μικρούς και ασήμαντους που πέρασαν από δίπλα μου), έκανα επιτυχίες αλλά και λάθη, αλλά ότι έκανα (με τον τρόπο μου) ήταν μόνο για το καλό της ομάδας μας.

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Νίκο Σαραντινό και τον Γιώργο Μαμαλάκη που με έβαλαν πριν από 8 χρόνια σ’ αυτό το καταπληκτικό ταξίδι, και τον Κωστή Ζομπανάκη για την εμπιστοσύνη και την έμπνευση που μου έδωσε. Ευχαριστώ επίσης θερμά όλους όσους συνεργάστηκα και βγάλαμε όμορφα πράγματα για την ομάδα μας και το Ρέθυμνο.

Το Ρέθυμνο Aegean δεν είναι απλά μια ομάδα μπάσκετ. Είναι ένα ζωντανό κύτταρο αυτής της πόλης, που κτίστηκε με όραμα τον αθλητικό πολιτισμό, μέσα από την ανιδιοτέλεια, την προσφορά, αλλά και την αγάπη του Ρεθύμνου. Αυτό έκανε και Έχει Μόνο Φίλους. Γι’ αυτό είναι και πρέπει να παραμείνει η Δυνατή ομάδα σε μια Περήφανη Πόλη !!! Το ταξίδι συνεχίζεται…».



Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ: Το ραντεβού της 12ετίας στο «κολαστήριο» του ΟΑΚΑ!
Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ: Το ραντεβού της 12ετίας στο «κολαστήριο» του ΟΑΚΑ!
Περιμένει προτάσεις για να επιλέξει την καλύτερη ο Πογιέτ
Περιμένει προτάσεις για να επιλέξει την καλύτερη ο Πογιέτ
Τελειώνει ο Μόγιες απ’ την Γουέστ Χαμ
Τελειώνει ο Μόγιες απ’ την Γουέστ Χαμ
Η έκπληξη της Βίκυς Κάβουρα στον Γιώργο Τζαβέλλα
Η έκπληξη της Βίκυς Κάβουρα στον Γιώργο Τζαβέλλα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved