Λαουάλ στο Onsports: «Έτοιμος για Παναθηναϊκό και… Διαμαντίδη»

Λαουάλ στο Onsports: «Έτοιμος για Παναθηναϊκό και… Διαμαντίδη»

Ο Γκάνι Λαουάλ μίλησε στο Onsports κι υποστήριξε πως είναι πανέτοιμος για να αγωνιστεί με τον Παναθηναϊκό και να αξιοποιήσει κάθε ασίστ του Δημήτρη Διαμαντίδη.

Ήρθε στον Παναθηναϊκό για να βοηθήσει κι αυτός στην προσπάθεια της ομάδας να πετύχει τον στόχο της. Ο Γκάνι Λαουάλ θα δώσει στους «πράσινους» αρκετή ενέργεια και παιχνίδι πάνω από τη στεφάνη, με τον Δημήτρη Διαμαντίδη να είναι ο ιδανικότερος – όπως είπε ο ίδιος ο νέος άσος των νταμπλούχων Ελλάδας – για να αξιοποιήσει παίκτες του δικού του στιλ! Αφού… ξεκαθαρίσαμε για ακόμα μια φορά πως το όνομά του προφέρεται «Λαουάλ» κι όχι «Λαβάλ», περάσαμε και στα πιο ενδιαφέροντα σε ό,τι έχει να κάνει με το μπάσκετ.

Ο 28χρονος άσος του Παναθηναϊκού έδειξε ενθουσιασμένος από την ατμόσφαιρα που είδε στο ΟΑΚΑ στο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα, δηλώνοντας πως δεν… μπορεί να περιμένει για τη στιγμή που ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς θα πάρει την απόφαση να τον ρίξει στο παρκέ. Πιθανότατα αυτό θα γίνει στο ματς της Δευτέρας (16/02) κόντρα στην ΑΕΚ, με τον Λαουάλ να δηλώνει πως περιμένει την πρώτη του συμμετοχή με τα «πράσινα», όπως περιμένει ένα παιδί το δώρο του από τον Άγιο Βασίλη!

Αναλυτικά τα όσα είπε στο Onsports

Πως είδες την ατμόσφαιρα… από μέσα, σε ένα ματς Ευρωλίγκας, στο ΟΑΚΑ;

«Είναι τέτοια η ιστορία που έχει αυτή η έδρα, που είσαι ενθουσιασμένος να παίρνεις μέρος σε όλο αυτό. Εγώ είμαι έτοιμος να παίξω. Πανέτοιμος! Νιώθω σαν μικρό παιδί που περιμένει το… δώρο από τον Άγιο Βασίλη! Έτσι βλέπω την ώρα που θα μπω στο παρκέ!»

Νιώθεις πως μπορείς να βοηθήσεις την ομάδα να παίξει ακόμα καλύτερα;

«Όπως είπα και πριν, είμαι ενθουσιασμένος που θα μπω στα ματς της ομάδας. Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ για να πετύχει τους στόχους της, σε κάθε ματς ξεχωριστά και συνολικά στη σεζόν».

Έχεις αφομοιώσει τον τρόπο που παίζει η ομάδα, υπάρχουν κάποια κομμάτια που δουλεύεις παραπάνω;

«Έχω αρχίσει να προσαρμόζομαι στο πως παίζει η ομάδα. Δουλεύω καθημερινά με τους προπονητές, με τα παιδιά στην ομάδα, μαθαίνω τα πάντα, αλλά ήδη νιώθω έτοιμος να μπω και να παίξω για τον Παναθηναϊκό».

Περιμένεις και τη συνεργασία με τον Διαμαντίδη, που αξιοποιεί παίκτες του δικού σου στιλ;

«Το περιμένω πως και πως! Ξέρω πως είναι ο ιδανικός συμπαίκτης, στέλνει τη μπάλα εκεί που πρέπει για να σκοράρεις και έχω μεγάλη ανυπομονησία να συνεργαστώ με τον Διαμαντίδη στο παρκέ!»



Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved