Basket League: Κόροιβος Αμαλιάδας - Τρίκαλα BC 80-58 (photos)

Basket League: Κόροιβος Αμαλιάδας - Τρίκαλα BC 80-58 (photos)

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε την εντός έδρας αναμέτρησή του με τα Τρίκαλα BC ο Κόροιβος Αμαλιάδας, συντρίβοντάς τα με 80-58.

Το ηλειακό συγκρότημα ήταν καταιγιστικό στο κλειστό του Δήμου Ήλιδας και στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Basket League δεν συνάντησε την παραμικρή δυσκολία να ξεπεράσει το εμπόδιο του αντιπάλου του. Ο Κόροιβος Αμαλιάδας επέστρεψε με εμφατικό τρόπο στα νικηφόρα αποτελέσματα, παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα στη μάχη που δίνει για παραμονή στη μεγάλη κατηγορία, και παράλληλα «έπιασε» τους Θεσσαλούς στην κατάταξη. Φυσικά, υπερκάλυψε και τη διαφορά της ήττα του από το ματς του πρώτου γύρου (εννέα πόντοι, 102-93).

Αποφασισμένος να φθάσει στην κατάκτηση του ροζ φύλλου μπήκε ο Κόροιβος Αμαλιάδας και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλό του από το πρώτο δεκάλεπτο. Προηγήθηκε με 12-2 στο 5’ και με 25-7 στο φινάλε της εναρκτήριας περιόδου, βάζοντας από πολύ νωρίς τις βάσεις για τη νίκη. Η κατάσταση δεν άλλαξε στο δεύτερο δεκάλεπτο, με τους Θεσσαλούς να είναι λες και δεν εμφανίστηκαν στο κλειστό του Δήμου Ήλιδας. Οι παίκτες του Χάρη Μαρκόπουλου άνοιξαν την ψαλίδα στο 27-9 στο 12’ και πήγαν στα αποδυτήρια στο +19 (48-29), έχοντας τον απόλυτο έλεγχο. Ούτε στο δεύτερο μέρος το συγκρότημα του Κώστα Φλεβαράκη μπόρεσε να αντιδράσει. Οι γηπεδούχοι διατήρησαν σε πολύ υψηλά επίπεδα το προβάδισμά τους (58-37 στο 28’, 58-47 στο 35’) κι έφθασαν απόλυτα δίκαια στην επικράτησή τους. Ο Κόροιβος κυριάρχησε στη ρακέτα κι αν είχε καλύτερο ποσοστό ευστοχίας στα τρίποντα θα μπορούσε να δώσει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις στην επιτυχία του! Πολλά λάθη και μεγάλη αστοχία συνέθεσαν το παιχνίδι των φιλοξενούμενων, που εγκλωβίστηκαν από την άμυνα των αντιπάλων τους, έχασαν τα ριμπάουντ και μαζί και το ματς.

Διαιτητές: Παπαπέτρου, Μάνος, Γεωργιάδης.
Δεκάλεπτα: 25-7, 48-29, 63-42, 80-58
Κόροιβος Αμαλιάδας (Μαρκόπουλος): Ματζέτ 7 (1), Μάρσαλ 17 (1), Γιαννακίδης 5 (1), Αγγελόπουλος 2, Ντέιβις 12, Βασίλιεβιτς 7 (2), Κανονίδης 5 (1), Φιλιππάκος, Τέρνερ 8, Ρούμπιο 17, Γαλιώτος
Τρίκαλα BC (Φλεβαράκης): Ίνγκραμ 5 (1), Νικολόπουλος 3 (1), Τρέισι 2, Χάρις 15 (1), Τσούπκοβιτς 21 (4), Πάνος 2, Καμαριώτης, Βαρυτιμιάδης 4, Κάτζι 4, Χουχούμης, Μιλουτίνοβιτς 2.



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved