Μπλουμς: «Να νικάμε κι εντός έδρας»

Μπλουμς: «Να νικάμε κι εντός έδρας»

Μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του Παναθηναϊκού κόντρα στη Γαλατάσαραϊ ήταν ο Γιάνις Μπλουμς που έκανε καριέρας στην Ευρωλίγκα με τους 16 πόντους.

Ο Λετονός γκαρντ μιλώντας στην εφημερίδα «SportDay», ανέφερε πως δεν αγχώθηκε από το γεγονός ότι δεν ήταν αρκετά εύστοχος το τελευταίο χρονικό διάστημα, ενώ υπογράμμισε πως οι «πράσινοι» πρέπει να πάρουν και νίκες εκτός έδρας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπλουμς:

«Αγωνίζομαι όπως πάντα και δουλεύω καθημερινά. Τα σουτ είναι και θέμα μέρας και τύχης. Θα μπουν ή δεν θα μπουν. Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα δεν ήμουν αρκετά εύστοχος όπως πριν από μερικούς μήνες, αλλά δεν το έβαλα κάτω. Είμαι 32 ετών και δεν είχα άγχος για κάτι. Ένιωσα πολύ χαρούμενος που βοήθησα να νικήσουμε και αυτό είναι το νόημα της ιστορίας», ανέφερε αρχικά.

Για το τελευταίο σουτ ανέφερε: «Είναι πάντα ωραίο να παίρνεις το τελευταίο σουτ και να είναι εύστοχο. Που ξέρεις; Μπορεί αυτοί οι 3 πόντοι να βοηθήσουν την ομάδα σε αυτό τον μαραθώνιο του Tοp 16, καθώς παίζουν ρόλο και οι διαφορές».

Για τη σημασία της νίκης: «Πάντα στο ΟΑΚΑ παίζουμε αρκετά καλά. Δυνατά και αποφασισμένοι από το ξεκίνημα. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα και με όπλο την άμυνά μας, βγάλαμε την ενέργεια που χρειαζόταν. Βέβαια η Γαλατά μείωσε και χάσαμε την συγκέντρωσή μας, αλλά πήραμε αυτό που δικαιούμασταν. Θεωρώ ότι είμαστε στον σωστό δρόμο και αυτή η νίκη θα μας σπρώξει, θα μας δώσει ώθηση για τη συνέχεια».

Για τις απουσίες: «Παίξαμε και για τους Παππά, Σλότερ και Μαυροκεφαλίδη. Διότι είμαστε μία ομάδα που δεν ψάχνει ποτέ δικαιολογίες όταν έχει απουσίες και είναι κάτι που μας έχει τονίσει ο κόουτς Ιβάνοβιτς. Όσοι είμαστε ετοιμοπόλεμοι κάθε φορά, θα δίνουμε το κάτι παραπάνω και για τους συμπαίκτες μας που λείπουν».

Για τη δύναμη της έδρας: «Αν θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό, θα πρέπει να νικήσουμε και εκτός έδρας και αυτό είναι που χαρακτηρίζει τις μεγάλες ομάδες όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Κόντρα στη Ρεάλ και τη Μπαρτσελόνα είχαμε τις ευκαιρίες μας, αλλά δεν τα καταφέραμε στο τέλος. Μπροστά μας έχουμε το σημαντικό ματς με την Αλμπα στο Βερολίνο (την ερχόμενη Παρασκευή για την 6η αγωνιστική του Tοp 16). Θα καθαρίσει το μυαλό μας, θα βάλουμε τα σώματά μας σε θέση μάχης στις προπονήσεις και αν παίξουμε όπως και στα πρώτα τρία δεκάλεπτα με τη Γαλατά, θα νικήσουμε. Κάθε ματς σε αυτή τη φάση είναι τελικός και έχει τη δική του σημασία».

Για τον Νέλσον: «Είναι εξαιρετικός παίκτης. Έχει φοβερή ποιότητα στη θέση του άσου. Βοήθησε πολύ στην άμυνα και έβγαλε ενέργεια ενώ έβαλε αρκετά το χέρι του στο δημιουργικό κομμάτι της ομάδας. Ήμασταν άτυχοι που ήταν τραυματίας, αλλά πλέον είναι μαζί μας και αυτό είναι πολύ ευχάριστο».

Για τον Γκάνι Λαβάλ που αποκτήθηκε: «Τον παρακολούθησα σε μερικά παιχνίδια. Είναι πολύ δυνατός παίκτης, αθλητικός και από ό,τι έχω διαπιστώσει πηδάει ψηλά και καρφώνει. Θα μας βοηθήσει πολύ και στη φροντ λάιν και στον τρόπο παιχνιδιού του συνόλου».



Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved