Basket League: Άρης - ΠΑΟΚ, μέρος δεύτερο

Basket League: Άρης - ΠΑΟΚ, μέρος δεύτερο

Στο «Nick Galis Hall» θα συναντηθούν και πάλι σήμερα (01/02, 17.00) ο Άρης και ο ΠΑΟΚ, για τη 2η αγωνιστική της Basket League.

Η αναμέτρηση είχε διακοπεί λίγο πριν από το ημίχρονο με απόφαση των διαιτητών, στις 18 Οκτωβρίου, αλλά θα επαναληφθεί με νέο φύλλο αγώνα, κατόπιν εισήγησης της επιτροπής πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ, καθώς και με φιλάθλους. Διαιτητές σήμερα (01/02) θα είναι οι Γκόντας, Κορομηλάς και Ψαριανός. Κομισάριοι ορίστηκαν οι Αρβανιτίδης και Σιμητόπουλος. Το παρών στο «Nick Galis Hall» θα δώσει, μεταξύ άλλων, και ο Νίκος Γκάλης. Θα υπάρχει και τηλεοπτική μετάδοση, από τα NS3, NS2 και NS2 HD/Λ.π.Λ.

Ο γηπεδούχος Άρης υποδέχεται με «λευκό» απουσιολόγιο το «Δικέφαλο του Βορρά», με στόχο να πανηγυρίσει την τρίτη διαδοχική νίκη του. Ο Δημήτρης Πρίφτης είχε στις τελευταίες προπονήσεις στη διάθεσή του και τους Αλέξανδρο Βεζένκοφ, Ντρου Νέιμικ, Κώστα Χαρίση και Τόρεϊ Τόμας, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπώρησαν το προηγούμενο διάστημα. Στον αντίποδα, ο σοβαρός τραυματισμός του Κώστα Κακαρούδη (ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο) στον αγώνα με την Κίμκι, στη Ρωσία, έχει προκαλέσει προβληματισμό στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ. Οι διοικούντες την ΚΑΕ συμφώνησαν ήδη προφορικά με το Δημήτρη Χαριτόπουλο, ο οποίος όμως δεν υπολογίζεται προς το παρόν από το Σούλη Μαρκόπουλο.

Οι φιλοξενούμενοι δεν θα έχουν στη διάθεσή τους και το γνωστό τραυματία, Κώστα Χαραλαμπίδη, όπως και τον Τζέι Αρ Μπρέμερ που αποχώρησε για να μεταγραφεί στην Τουρκία. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει σερί επτά νικών στο ελληνικό πρωτάθλημα και στόχος του δεν είναι άλλος από τη διεύρυνσή του. Ο Άρης μετράει 21 βαθμούς, τρεις λιγότερους από τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη έχει ηττηθεί μόνο μία φορά σε εφτά φετινές αναμετρήσεις της στο «Nick Galis Hall», ενώ και η προϊστορία της στα εντός έδρας ντέρμπι της Θεσσαλονίκης είναι υπέρ της.



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved