Λάνγκφορντ: «Καμία πρόταση;»

Λάνγκφορντ: «Καμία πρόταση;»

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για το μεγάλο ντέρμπι με τον Άρη και ο Κέβιν Λάνγκφορντ ψάχνει για τη νέα τηλεοπτική σειρά που θα παρακολουθήσει.

Ο 29χρονος φόργουορντ/σέντερ ανανέωσε το blogπου διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο «Breaking Bad», το οποίο ολοκληρώθηκε. Πλέον, αναζητεί νέο σίριαλ, για να το παρακολουθεί στον ελεύθερο χρόνο του. Αναφέρθηκε και πάλι στον Όμπι, το σκύλο του, αλλά και το παιχνίδι με την Κίμκι και το σοβαρό τραυματισμό του Κώστα Κακαρούδη. Ωστόσο, δεν θέλησε να επεκταθεί στο αυριανό (01/02, 17.00) ματς με τον Άρη, στο «Nick Galis Hall», που είναι στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Basket League και θα επαναληφθεί ύστερα από σχετική απόφαση του αθλητικού δικαστή.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε: «Γεια σας και πάλι. Την έβγαλα κι αυτή την εβδομάδα, άρα αυτό σημαίνει άλλο ένα μπλογκ. Θα ξεκινήσω με το παιχνίδι στο Ρέθυμνο το περασμένο Σάββατο (24/01). Προερχόμασταν από την ήττα απέναντι στην Κίμκι κι έτσι θέλαμε να εξασφαλίσουμε πως θα κερδίσουμε. Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι με σκαμπανεβάσματα στο σκορ, αλλά τα καταφέραμε να φύγουμε με τη νίκη. Κι αυτή τη φορά δεν χρειαστήκαμε καν σουτ στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Το επόμενό μας ταξίδι θα ήταν στη Ρωσία, ξανά εναντίον της Κίμκι, οπότε αυτό συνεπάγονταν λίγο χρόνο μόνο στη Θεσσαλονίκη πριν να φύγουμε ξανά.

Μπόρεσα να περάσω μόνο λίγο χρόνο με τον Όμπι, πριν χρειαστεί να τον πάω πίσω στο ξενοδοχείο σκύλων. Ο Όμπι στενοχωριέται πραγματικά όταν φεύγω και μου το δείχνει (κοιτάξτε το πρόσωπό του στη φωτογραφία - γελάω). Οπότε πήγαμε στη Ρωσία, όπου είχε πάρα πολύ κρύο και χιόνι παντού. Μισώ το χιόνι. Αλλά έπρεπε να αγνοήσουμε το κρύο και να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι. Και παρόλο που νομίζω ότι όλοι ήταν συγκεντρωμένοι, παίξαμε πάρα πολύ κακό παιχνίδι κι ο αντίπαλο πάρα πολύ καλό. Τέτοιες ήττες είναι ντροπιαστικές, αλλά παράλληλα σου διδάσκουν πράγματα και μετά πρέπει να τα ξεχνάς (τα παιχνίδια). Το χειρότερο από αυτή την ήττα ήταν ότι χάσαμε έναν παίκτη με τραυματισμό. Ο Κώστας είναι σπουδαίος συμπαίκτης και ακόμα εξαιρετικός άνθρωπος. Ήταν πολύ σημαντικό κομμάτι της ομάδας μας και θα είναι δύσκολο για μας να παίξουμε χωρίς αυτόν. Είναι πάντα λυπηρό όταν ένας παίκτης έχει έναν σοβαρό τραυματισμό, αλλά είναι ακόμα πιο δύσκολο όταν πρόκειται για έναν εξαιρετικό συμπαίκτη και φίλο. Περιμένουμε να τον δούμε το συντομότερο δυνατό κοντά μας.

Το επόμενό μας παιχνίδι είναι εναντίον του Άρη. Ξαναπαίζουμε αυτό το παιχνίδι γιατί το πρώτο διακόπηκε. Όλοι ξέρουν το γιατί, άρα δεν υπάρχει λόγος να επαναλαμβανόμαστε. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να παίξουμε αυτό το παιχνίδι, αλλά όπως λέει κι ο αδερφός μου: «Είναι αυτό που είναι». Οπότε θα παίξουμε αυτό το παιχνίδι. Σε πιο προσωπικό επίπεδο, επιτέλους τελείωσα με το «Breaking Bad». Ξέρω ότι άργησα, αλλά το τελείωσα. Δεν πρόκειται να χαλάσω την έκπληξη για οποιονδήποτε άλλον, αλλά θα μοιραστώ μερικές γρήγορες σκέψεις. Δεν συμπάθησα τη Σκάιλαρ, τη Μαρί, τον Χανκ ή τον Τζέσι (κλαίει συνέχεια). Δεν συμπάθησα ούτε τον Ουόλτ Τζούνιορ. Αλλά ήταν καλή σειρά. Καμία πρόταση για κάποιο άλλο σίριαλ; Θα τα πούμε την άλλη εβδομάδα».



Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved