Κουστένης: «Ανταγωνιστικοί απέναντι στον Ολυμπιακό»

Κουστένης: «Ανταγωνιστικοί απέναντι στον Ολυμπιακό»

Πολύ δύσκολο έργο θα έχουν οι παίκτες του Πανελευσινιακού απέναντι στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με το Δημήτρη Κουστένη.

Οι «σταχυοφόροι» θα παίξουν αύριο (19/1, 19:30) στο κλειστό της Γούβας κόντρα στους Πειραιώτες, για τη 13η αγωνιστική της Basket League. Μεγάλη προσπάθεια και συγκέντρωση, και στα σαράντα λεπτά, ζήτησε από τους παίκτες του ο προπονητής τους, ώστε να φανούν το δυνατόν περισσότερο ανταγωνιστικοί: «Είναι το δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι με αντίπαλο μια ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκας, όπως είναι ο Ολυμπιακός, και θεωρώ πως ό,τι είπα για τον Παναθηναϊκό ισχύει και για τον Ολυμπιακό. Θα πρέπει, δηλαδή, να δείξουμε το πόσο ανταγωνιστικοί είμαστε απέναντι στην πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ευρώπης. Το έργο μας είναι πολύ δύσκολο, θέλει μεγάλη προσπάθεια, μεγάλη συγκέντρωση από όλους τους παίκτες για να φανούμε ανταγωνιστικοί όσο το δυνατόν περισσότερο μέσα στη διάρκεια του αγώνα». Είπε ακόμα…

Για το «κλειδί» της νίκης: «Εάν θεωρήσουμε πως με τον Παναθηναϊκό που είχαμε τα προβλήματα τραυματισμών ήμασταν ανταγωνιστικοί για δεκαοκτώ με είκοσι λεπτά σε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να δείξουμε την ίδια συγκέντρωση για σαράντα λεπτά, για να μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος. Δηλαδή, η διάρκεια που θα έχουμε σε επίπεδα συγκέντρωσης και ανταγωνιστικότητας».

Για τα δυνατά σημεία του αντιπάλου: «Ο Ολυμπιακός είναι κατά τη γνώμη μου μαζί με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας οι δύο πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Ευρώπη. Το δείχνουν και τα αποτελέσματα, που κερδίζει εντός και εκτός στην Ευρώπη, έχοντας μόλις μία ήττα και αυτή σε ένα παιχνίδι που ήταν αδιάφορο. Τα δυνατά σημεία του είναι η πολύ καλή του άμυνα, μέσα από την οποία βρίσκει ρυθμό και στην επίθεση. Αρέσκεται στο να τρέχει στο ανοιχτό γήπεδο και να σημειώνει εύκολους πόντους και διαθέτει παίκτες με μεγάλη προσωπικότητα όπως ο Σπανούλης, αλλά και οι υπόλοιποι παίκτες έχουν δέσει με την χημεία της ομάδας κι έχουν δημιουργήσει ένα τρομερό σύνολο».

Για το πού θα στηριχθεί η ομάδα του: «Θα στηριχθούμε στο γεγονός ότι ίσως για πρώτη φορά μετά τη διακοπή μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε τα καταφέραμε και είμαστε πάλι όλοι υγιείς, πλην του Περικλή Δορκοφίκη. Κάναμε καλές προπονήσεις, το οποίο είναι στοιχείο που μας είχε λείψει και θεωρώ πως θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε όσο καλύτεροι και δυνατότεροι».



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved