ΠΑΟΚ: Για τους «Φίλους του Πέτρου»

ΠΑΟΚ: Για τους «Φίλους του Πέτρου»

Στο πλευρό του Γιώργου Μπαλογιάννη, που διοργανώνει τουρνουά με τίτλο «Οι φίλοι του Πέτρου», βρίσκεται και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο πρώην αρχηγός του «Δικεφάλου του Βορρά» διοργανώνει τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα, στο οποίο θα δώσουν το παρών και οι Έφηβοι του ΠΑΟΚ. Οι αγώνες θα λάβουν χώρα στο Δημοτικό Γυμναστήριο Σίνδου το διάστημα 27-28 Δεκεμβρίου και τα έσοδά τους θα διατεθούν στον υπό ίδρυση σύλλογο «Οι φίλοι του Πέτρου» και στο Σωματείο Φίλοι του ΚΕΠΕΠ «Ο Άγιος Δημήτριος». Εκτός από τον ΠΑΟΚ θα αγωνιστούν, επίσης, οι εφηβικές ομάδες του Αστέρα Σίνδου, της ΧΑΝΘ και του Μαντουλίδη. Θα υπάρξει, επίσης, επιστημονική ενημέρωση για την επιληψία και την κετογονική δίαιτα από τον αναπληρωτή καθηγητή παιδονευρολογίας Βαγγέλη Αθανασίου και τον ψυχολόγο ψυχοθεραπευτή Δημήτρη Καλλίδη.

Η ανακοίνωση: «Ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και πρώην αρχηγός της ομάδας Γιώργος Μπαλογιάννης διοργανώνει το πολύ σημαντικό τουρνουά μπάσκετ «Οι φίλοι του Πέτρου», στο οποίο θα συμμετάσχει και η εφηβική ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Πρόκειται για ένα τουρνουά με πολύ έντονο κοινωνικό χαρακτήρα, που διοργανώνεται για την ίδρυση και στήριξη του συλλόγου «Οι φίλοι του Πέτρου» στις 27 και 28 Δεκεμβρίου 2014 στο Δημοτικό Γυμναστήριο Σίνδου.

Σκοπός του συλλόγου είναι η ενημέρωση, η εκπαίδευση και η υποστήριξη των οικογενειών με παιδιά που παρουσιάζουν επιληπτικές κρίσεις, καθώς και η προώθηση της θετικής επίδρασης της κετογονικής δίαιτας σε αυτά τα παιδιά. Στο πλαίσιο του τουρνουά θα γίνει ενημέρωση από ειδικούς επιστήμονες για τα οφέλη της κετογονικής διατροφής. Τα έσοδα θα διατεθούν στο Σωματείο Φίλοι του ΚΕΠΕΠ «Ο Άγιος Δημήτριος», για την κάλυψη αναγκών των ενοίκων που διαμένουν στις εξωτερικές κατοικίες του παραρτήματος αποθεραπείας και αποκατάστασης παιδιών με αναπηρία Θεσσαλονίκης του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας. Τιμή εισόδου: 5 ευρώ. Ιστοσελίδα: www.filoi-tou-petrou.gr. E-mail: filoi.tou.petrou@gmail.com».



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved