Λο: «Η νίκη μετράει»

Λο: «Η νίκη μετράει»

Ο Ρομπ Λο αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 10ης αγωνιστικής της Basket League, αλλά το σημαντικότερο για εκείνον είναι η νίκη του ΚΑΟΔ.

Οι Δραμινοί επιβλήθηκαν του Απόλλωνα Πατρών στο «Δημήτρης Κραχτίδης», με τον 23χρονο σέντερ να αναδεικνύεται MVP της αγωνιστικής. «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί βοήθησα την ομάδα να κερδίσει. Δεν με ενδιαφέρει η ατομική απόδοσή μου, όσο το να κερδίσει η ομάδα. Κερδίσαμε ένα σημαντικό παιχνίδι κι αυτό μετράει. Σε δεύτερη μοίρα έρχεται ότι εγώ έπαιξα καλά, αν κι αυτό οφείλεται όχι μόνο σε εμένα, αλλά και στους συμπαίκτες και τους προπονητές μου», παραδέχθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ. Είπε ακόμα…

-Σκόραρες 18 πόντους με μόνο ένα άστοχο σουτ (4/4 δίποντα, 3/4 τρίποντα και 1/1 βολή). Ήταν θέμα ημέρας ή συνηθίζεις να είσαι τόσο εύστοχος από μακριά παρότι σέντερ;
«Είναι συνδυασμός πολλών πραγμάτων. Σαφώς και είναι θέμα ημέρας, αλλά είναι και θέμα δουλειάς στις προπονήσεις, όπως επίσης και θέμα συμπαικτών, που με βρήκαν στα σωστά σημεία την κατάλληλη στιγμή και μπόρεσα να σκοράρω. Είναι και θέμα των προπονητών, του πλάνου που είχαν και των συγκεκριμένων συστημάτων που επέλεξαν σε στιγμές του αγώνα, για να βρεθώ εγώ στη θέση να σκοράρω».

-Θεωρείς ότι η νίκη επί του Απόλλωνα Πατρών θα αποτελέσει την αφετηρία για καλύτερη πορεία της ομάδας σου, του ΚΑΟΔ;
«Το ελπίζω, γιατί δουλεύουμε πολύ σκληρά κάθε εβδομάδα, ανεξαρτήτως αντιπάλου που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Με τον Απόλλωνα είδαμε τη δουλειά μας να βγαίνει στο γήπεδο. Είχαμε κάποιες συνεχόμενες ήττες, θέλαμε πολύ να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα και νομίζω ότι όσο περνάει ο καιρός θα μαθαίνουμε το σωστό τρόπο για να φθάνουμε στο αποτέλεσμα που θέλουμε».

-Πώς είναι η εμπειρία του ελληνικού πρωταθλήματος;
«Είναι υπέροχα όλα! Κατ’ αρχάς νιώθω πολύ καλά στον ΚΑΟΔ, έχω εξαιρετικούς συμπαίκτες, αλλά γενικότερα το πρωτάθλημα μου αρέσει πολύ. Είναι πρωτάθλημα που στηρίζεται περισσότερο στο σύστημα, στην τακτική και όχι στο ατομικό ταλέντο. Αυτό για εμένα είναι καλύτερο, διότι εμπλέκει σε έναν αγώνα περισσότερους παίκτες, υπάρχει κάθε φορά διαφορετικός πρωταγωνιστής, δεν υπάρχει ο παίκτης που θα βάλει 30, 40 ή 50 πόντους. Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα κι έτσι παίζεται στην Ελλάδα».



Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved