Παναθηναϊκός: Έδωσαν χαρά και στη «Φλόγα»

Παναθηναϊκός: Έδωσαν χαρά και στη «Φλόγα»

Οι Δημήτρης Διαμαντίδης, Λουκάς Μαυροκεφαλίδης και Λευτέρης Μποχωρίδης βρέθηκαν στο σύλλογο «Φλόγα» εκπροσωπώντας τον Παναθηναϊκό και δίνοντας χαρά και δώρα στα παιδιά.

Αντιπροσωπεία παικτών του Παναθηναϊκού βρέθηκε τη Δευτέρα (15/12), στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα». Μαζί τους, ήταν και στελέχη του μεγάλου χορηγού των «πράσινων», της εταιρείας Stoiximan, και όλοι τους φρόντισαν έτσι ώστε να δώσουν χαρά και αρκετά δώρα στα παιδιά. Από πλευράς παικτών βρέθηκαν εκεί οι Δημήτρης Διαμαντίδης, Λουκάς Μαυροκεφαλίδης και Λευτέρης Μποχωρίδης, ενώ από την εταιρεία Stoiximan το «παρών» έδωσε ο διευθύνων σύμβουλος, Γιάννης Σπανουδάκης και ο διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας, Πάνος Κωνσταντόπουλος.

Οι παίκτες έδωσαν πολλά δώρα στα παιδιά, ενώ οι υπεύθυνοι της Stoiximan παρέδωσαν συμβολικά στην πρόεδρο του ιδρύματος, Μαρία Τρυφωνίδη, μια μπάλα από τη συλλεκτική σειρά των προϊόντων που φέρουν την υπογραφή του αρχηγού του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Διαμαντίδη. Νωρίτερα, αντιπροσωπεία του Παναθηναϊκού είχε βρεθεί στο ίδρυμα «Ελπίδα» επίσης για φιλανθρωπικό σκοπό.

Η κ. Τρυφωνίδη, στο περιθώριο της εκδήλωσης ανέφερε: «Ευχαριστούμε την εταιρία Stoiximan.gr για την πρωτοβουλία που πήρε να ενισχύσει οικονομικά την προσπάθειά μας. Δυστυχώς, η Πολιτεία δεν είναι κοντά μας γι’ αυτό και η κίνηση του Stoiximan.gr αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία. Σήμερα ήρθαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού και χάρισαν στα παιδιά μια εμπειρία που θα τη θυμούνται για πάντα. Τους ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία τους εδώ και για τα δώρα που προσέφεραν σε όλα τα παιδιά. Στόχος μας είναι η αξιοπρεπής φροντίδα όλων των παιδιών».

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Διαμαντίδης υπογράμμισε: «Σε τέτοιες γιορτινές ημέρες πρέπει να είμαστε όλοι κοντά στα παιδιά για να τους προσφέρουμε χαμόγελα. Δίνουν καθημερινά ένα πολύ μεγάλο αγώνα. Η εταιρεία Stoiximan.gr προσφέρει μια ιδιαίτερα σημαντική βοήθεια στη “Φλόγα”. Εύχομαι του χρόνου να βρούμε λιγότερα παιδιά εδώ πέρα αφού το πιο σημαντικό είναι να γίνουν καλά και να επιστρέψουν σπίτι τους».

Ενώ ο Λευτέρης Μποχωρίδης πρόσθεσε: «Είναι μεγάλη η χαρά μας που είμαστε σήμερα εδώ. Πρέπει τα παιδιά να χαμογελάνε. Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε όσους βοηθούν σε τέτοιες προσπάθειες. Εδώ είναι η πραγματική ζωή, το μπάσκετ είναι απλά ένα παιχνίδι».

Τέλος, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης σχολίασε: «Τα παιδιά έχουν ανάγκη στήριξης. Είναι μια σημαντική πρωτοβουλία από το Stoiximan.gr αυτή. Από την πλευρά μας, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δίνουμε χαρά στα μικρά παιδιά. Από αυτά παίρνουμε και εμείς δύναμη».

Το Μέλος Δ.Σ. του Stoiximan.gr , Ιωάννης Σπανουδάκης τόνισε: «Η “Φλόγα” για πάνω από 30 χρόνια προσφέρει ένα εκπληκτικό έργο. Έχει αναγνωριστεί όλη αυτή η προσπάθεια απ’ όλο τον κόσμο. Με τη σημερινή κίνηση προσπαθούμε να βοηθήσουμε ώστε να συνεχιστεί το σπουδαίο αυτό έργο. Ευχαριστούμε τον Παναθηναϊκό που είναι στο πλευρό μας. Ελπίζουμε αυτή η βοήθεια να συνεισφέρει στο έργο των ανθρώπων της “Φλόγας”».

O Διευθυντής Marketing & Επικοινωνίας του Stoiximan.gr, Πάνος Κωνσταντόπουλος, δήλωσε: «Είναι ξεχωριστή η σημερινή ημέρα για όλα τα παιδιά της “Φλόγας” αλλά και για το Stoiximan.gr. Δείχνουμε έμπρακτα πως είμαστε στο πλευρό της “Φλόγας” μέσα από το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης της εταιρίας. Το χαμόγελο όλων των παιδιών μας δίνει μεγάλη δύναμη».



Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved