Παππάς: «Μοναδική ατμόσφαιρα για όλους»

Παππάς: «Μοναδική ατμόσφαιρα για όλους»

Η σπουδαία πρωτοβουλία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να καθιερώσει την «Ημέρα Φιλάθλου», δίνει την ευκαιρία στους οπαδούς των «πράσινων» να ζήσουν τη μοναδική ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ, όπως τόνισε ο Νίκος Παππάς.

Ο διεθνής γκαρντ του «τριφυλλιού» με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ευχαρίστησε τον κόσμο του «Εξάστερου» για την αγάπη και την αφοσίωση που δείχνουν στην ομάδα και υποστήριξε πως η συμβολική κίνηση της ΚΑΕ δείχνει πως σέβεται τους ανθρώπους που ενισχύουν την ομάδα.

«Πολλοί ξένοι προπονητές, που έρχονται στο ΟΑΚΑ, έχουν μνημονεύσει την μοναδική ατμόσφαιρα που επικρατεί στο γήπεδο. Κι αυτή την ατμόσφαιρα, μετά από την σπουδαία πρωτοβουλία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός μπορούν πλέον να τη ζήσουν όλοι», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Και πρόσθεσε: «Ευχαριστούμε τον κόσμο για την αγάπη και την αφοσίωσή του και μ’ αυτή τη συμβολική κίνηση η ΚΑΕ αποδεικνύει ότι σέβεται τους ανθρώπους που τόσα χρόνια, από το υστέρημά τους, ενισχύουν την προσπάθεια της ομάδας. Ως αθλητές είμαστε πάντα θετικοί σε κάθε κίνηση που προάγει το μπάσκετ και ενισχύει την υγιή σχέση των φιλάθλων με την ομάδα».

«Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά»

imerafilathoupao

Παράλληλα, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της, έκανε γνωστές τις λεπτομέρειες για την «Ημέρα Φιλάθλου», στην αναμέτρηση του Σαββάτου (6/12) με τον Πανιώνιο, όπου έχει οριστεί γενική είσοδος 1 ευρώ, με εξαίρεση τις κατηγορίες 126 SILVER και 126Β, 125 και 125Β, Court side seats και οι λευκές πολυθρόνες.

Αναλυτικά:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός πρωτοπορεί και από φέτος καθιερώνει την «Ημέρα Φιλάθλου» στο ΟΑΚΑ. Με τον τρόπο αυτό η ΚΑΕ Παναθηναϊκός τιμά τον κόσμο της ομάδας για τη συμπαράστασή του, περνάει το μήνυμα ότι «όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά» και ταυτόχρονα δίνει την ευκαιρία στους φιλάθλους να ζήσουν την μοναδική ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ.

Ειδικά για φέτος ως «Ημέρα Φιλάθλου» ορίζεται το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου και ώρα 6.30μ.μ όταν ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον Πανιώνιο.

Στο πλαίσιο του event που φανερώνει περίτρανα τη σχέση αλληλοσεβασμού ανάμεσα στην ΚΑΕ, την ομάδα και τον κόσμο, μια σειρά εκπλήξεων και δράσεων περιμένουν τους φίλους του Παναθηναϊκού:

-Η τιμή του εισιτηρίου ορίζεται στο 1 ευρώ, γενική είσοδος (εξαιρούνται 126 SILVER και 126Β, 125 και 125Β, Court side seats και οι λευκές πολυθρόνες)

-Ο μεγάλος διαγωνισμός “Stoiximan Mission”… Η μεγάλη πρόκληση που παρουσιάζουν για έναν τυχερό φίλαθλο η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ο μεγάλος χορηγός της, Stoiximan.gr. Ο τυχερός φίλαθλος, μέσα σε 40 δευτερόλεπτα θα πρέπει να ευστοχήσει από τέσσερις θέσεις: Μία κάτω από το καλάθι, μία από τη γραμμή των ελευθέρων βολών, μία έξω από τη γραμμή του τριπόντου και μία… πολύ μεγάλη, από το κέντρο του γηπέδου. Εφόσον τα καταφέρει θα κερδίσει ένα VIP ταξίδι, αξίας 13 χιλιάδων ευρώ, προσφορά του μεγάλου χορηγού της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Stoiximan.gr.

-«Το άγγιγμα του Πρωταθλητή»:  Όλοι οι φίλοι του Παναθηναϊκού, που θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ κατά την «Ημέρα Φιλάθλου» θα έχουν τη δυνατότητα να φωτογραφηθούν με τα τρόπαια του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Ελλάδας που κατέκτησε η ομάδα την περίοδο 2013-2014. Αυτό θα γίνεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο PAOSHOP στη Θύρα 3 και οι φίλοι της ομάδας θα έχουν τη δυνατότητα να αισθανθούν το μεγαλείο που προσφέρουν τα τρόπαια που κατακτά αδιάκοπα η ομάδα μας.

-«PAOSHOP στιγμές με Πράσινα Δώρα»: Ειδικά για την «Ημέρα Φιλάθλου» το αγαπημένο PAOSHOP των φίλων της ομάδας προσφέρει έκπτωση 20% σε όλα του τα προϊόντα! Παρουσιάζεται μια πρώτης τάξεως ευκαιρία σε όλους τους φίλους της ομάδας να προμηθευτούν τα αυθεντικά προϊόντα της ομάδας σε προνομιακές τιμές και να κάνουν τα δώρα τους στους φίλους τους.

-«Diamonds are for ever». Το event οργανώνεται και παρουσιάζεται από την εφημερίδα «Πράσινη»… Ένας τυχερός θα παραλάβει μια μπάλα με την υπογραφή του Δημήτρη Διαμαντίδη, από τα χέρια του αρχηγού του Παναθηναϊκού. Ένα δώρο που όλοι οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα ήθελαν να έχουν και προσφέρεται από την εφημερίδα «Πράσινη».

-«Γιορτάστε με τον Νίκο». Με δεδομένο ότι η φετινή «Ημέρα Φιλάθλου» διεξάγεται ανήμερα του Αγίου Νικολάου, ο Νίκος Παππάς και τρεις εορτάζοντες μικροί φίλοι της ομάδας που θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ, θα ανταλλάξουν ευχές στα αποδυτήρια της ομάδας και θα φωτογραφηθούν παρέα.

-Οι «Β-Boys» θα κάνουν την εμφάνισή τους μαζί με την αγαπημένη Fan Patrol των φίλων του Παναθηναϊκού ειδικά σε αυτό τον αγώνα και θα προσφέρουν όμορφες στιγμές στον κόσμο.

Τα εισιτήρια για την «Ημέρα Φιλάθλου» έχουν ήδη τεθεί προς διάθεση. Οι φίλοι της ομάδας μπορούν να τα προμηθεύονται από το εκδοτήριο της Θύρας 10 στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης» από τη Δευτέρα (1/12) ως και την Παρασκευή (5/12) από τις 10πμ ως τις 6μ.μ.

Το Σάββατο (6/12) ανήμερα του αγώνα θα διατίθενται μόνο από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ από τις 4.30μ.μ.

Παράλληλα, οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους και από τα *Γραφεία Viva (Καποδιστρίου 2 & Λεωφόρος Κηφισίας, Μαρούσι, 2ος όροφος, Ωράριο Λειτουργίας: 8:00 – 23:00) και *Viva Mall (ώρες λειτουργίας καταστημάτων) καθώς και διαδικτυακά (στο www.paobc.gr και στο www.viva.gr). Επίσης, τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο. Πληροφορίες στο 210-6440010».



Super League, Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ 1-1: Μοιρασιά και μαθηματική παραμονή
Super League, Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ 1-1: Μοιρασιά και μαθηματική παραμονή
Basket League: Νίκησε ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ οι Θεσσαλονικείς
Basket League: Νίκησε ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ οι Θεσσαλονικείς
Super League, Βόλος - Πανσερραϊκός 1-0: Σημάδεψε… παραμονή από τα 11 βήματα
Super League, Βόλος - Πανσερραϊκός 1-0: Σημάδεψε… παραμονή από τα 11 βήματα
Βόλεϊ Γυναικών: Πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός με επική επιστροφή επί του Ολυμπιακού!
Βόλεϊ Γυναικών: Πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός με επική επιστροφή επί του Ολυμπιακού!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved