Μέξας: «Ίσως φόβος, ίσως κάτι άλλο»

Μέξας: «Ίσως φόβος, ίσως κάτι άλλο»

Σε καθόλου καλή ημέρα δεν βρέθηκε ο ΚΑΟΔ απέναντι στον Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα να ηττηθεί στο «Δημήτρης Κραχτίδης».

Οι Δραμινοί δεν μπόρεσαν να φανούν ανταγωνιστικοί κόντρα στους Πειραιώτες, με τον Κώστα Μέξα να εξηγεί στη συνέντευξη Τύπου: «Συγχαρητήρια στον κόουτς και τον Ολυμπιακό για τη νίκη. Ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός θα αντιδρούσε μετά την ήττα και τον τρόπο που αυτή ήρθε στη Βιτόρια. Μπήκε συγκεντρωμένος τακτικά και πήρε μεγάλη διαφορά. Εμείς δεν μπήκαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Δεν ξέρω εάν ήταν φόβος ή κάτι άλλο, αλλά αντιδράσαμε λάθος στην επίθεσή μας, ήταν σαν να δουλεύαμε την άμυνα του αντιπάλου για πρώτη φορά. Παίξαμε λάθος στην επίθεση κι αυτό μας επηρέασε και στην άμυνα. Ο Ολυμπιακός ήταν αρκετά εύστοχος και αντέδρασε σωστά. Στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω η εικόνα μας ήταν καλύτερη. Στο πρώτο ημίχρονο μόνο ο Μισέλ και ο Σλαφτσάκης ήταν στο πνεύμα του αγώνα. Στο δεύτερο μπήκαν και άλλα παιδιά».

Για τη συνέχεια: «Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, τα παιδιά δουλεύουν πολύ και με εμφανίσεις σαν του πρώτου ημιχρόνου αδικούν τον εαυτό τους. Θα επιδιώξουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στο ματς με την Ελευσίνα, την ερχόμενη αγωνιστική. Για να κερδίσεις τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό θα πρέπει να μην έχουν συγκέντρωση, εσύ να είσαι πολύ καλός και να έχεις τουλάχιστον δύο παιδιά σε καλή ημέρα. Εμείς δεν το είχαμε με κανέναν από τους δύο, δεν είναι το στιλ της ομάδας μας τέτοιο».

Για τον Όμπι Τρότερ κι αν θα γίνουν άλλες αλλαγές στο ρόστερ: «Ο Τρότερ θέλει λίγο χρόνο ακόμα για να μάθει την ομάδα, εμένα και τους συμπαίκτες του. Για να γίνουν αλλαγές πρέπει να βρεθούν παίκτες που να είναι σε αγωνιστική ετοιμότητα, να είναι καλύτεροι από αυτούς που έχουμε για να έρθει κάποιος. Θεωρώ πως δεν πρέπει να χαλάσουμε την ομάδα για να πάρουμε ένα ρίσκο. Ξεχάστε το ρίσκο με τον Μπράουν πέρυσι. Ο Μπράουν είναι παίκτης Ευρωλίγκας και πέρυσι με την επιλογή του ήταν σαν να πιάσαμε το τζακ ποτ».

Για τον Τερόν Τζόνσον: «Λογικά, οι Αμερικανοί δεν διαβάζουν τα ελληνικά σάιτ για να ξέρουν τι γίνεται. Νομίζω ότι δεν είναι σωστό αυτό. Να σας πω ότι είμαι ευχαριστημένος από τον Τζόνσον, θα σας πω ψέματα. Στην προετοιμασία ήταν σταθερός, αλλά από την ώρα που ξεκίνησε το πρωτάθλημα δεν ήταν καλός, ειδικά μετά το ματς με το Ρέθυμνο».



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved