Συμεωνίδης: «Χωρίς κόσμο το Άρης - ΠΑΟΚ»

Συμεωνίδης: «Χωρίς κόσμο το Άρης - ΠΑΟΚ»

Δεν πρόκειται να υπάρχουν φίλαθλοι στο «Nick Galis Hall», στην αναμέτρηση ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με το Στέλιο Συμεωνίδη.

Το ΑΣΕΑΔ αποφάσισε να επαναληφθεί ο αγώνας, που διακόπηκε λίγο πριν από το ημίχρονο ύστερα από απόφαση των διαιτητών. Ο πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας μίλησε στο Arena FM 89.4 για τη νέα αναμέτρηση, το εάν θα τη σφυρίξουν οι ίδιοι διαιτητές και την παρουσία ή μη των φιλάθλων. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για την απόφαση να επαναληφθεί ο αγώνας του Άρη με τον ΠΑΟΚ στο «Nick Galis Hall»: «Δεν έχει γίνει ξανά μια τέτοια απόφαση. Είναι περίεργη απόφαση, γιατί από τη μία αφήνει την τιμωρία, άρα σημαίνει ότι κάτι έγινε, από την άλλη όμως αφήνει να ξαναγίνει το παιχνίδι. Ο Άρης εξέτισε την ποινή».

Για το εάν θα σφυρίξουν οι ίδιοι διαιτητές, με το πρώτο ματς: «Εάν οι διαιτητές λέμε πως λειτούργησαν λάθος, τιμωρούνται. Άρα, δεν μπορεί να είναι οι ίδιοι. Το φύλλο αγώνα θα είναι ίδιο, αλλά όταν επαναλαμβάνεται ένα παιχνίδι με ευθύνη του διαιτητή τότε σημαίνει πως έκανε λάθος και πρέπει να τιμωρηθεί. Μπορεί να αλλάξει και η τριάδα. Σίγουρα, δεν μπορώ να πω κάτι με σιγουριά, δεν μας δεσμεύει εμάς κάτι στο να αλλάξουμε το διαιτητή. Πρέπει να γίνει ό,τι πρέπει να γίνει για τη σωστή διεξαγωγή του αγώνα. Ο διαιτητής πρέπει να διευκολύνει το παιχνίδι».

Για το εάν θα υπάρχουν φίλαθλοι: «Είχαν εγγυηθεί όλοι πως εάν έπεφτε ξανά κάτι θα έβγαινε ο κόσμος. Ο Άρης δεν μηδενίστηκε επειδή έγινε κάτι στο διαιτητή, αλλά επειδή δεν βγήκε ο κόσμος έξω. Υπάρχει απόφαση να βγει ο κόσμος και αυτή 100% θα ισχύσει. Το παιχνίδι θα γίνει χωρίς κόσμο. Τώρα, δημιουργείται δεδικασμένο για αποφάσεις διαιτητών σε διακοπές».

Για τη στάση του ΠΑΟΚ: «Δεν μπορώ να ξέρω τι στάση είχε ο ΠΑΟΚ. Το ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα ήθελε να μηδενιστεί ο Άρης το πιστεύω, αλλά ποια ομάδα δεν θέλει να κερδίσει το παιχνίδι με οποιονδήποτε τρόπο; Κι εγώ να ήμουν το ίδιο θα ήθελα. Εγώ δεν άκουσα κανέναν να λέει στο διαιτητή «έλα έξω να παίξουμε». Δεν υπάρχουν και ημερομηνίες και μπορεί να γίνει πρώτα ο δεύτερος γύρος και μετά ο πρώτος! Ο ΠΑΟΚ δεν φταίει σε αυτή την περίπτωση. Τραυματίστηκε ο Κώστας Χαραλαμπίδης και είναι μεγάλο πλήγμα. Δεν ξέρω εάν θα έχει την ικανότητα να το αντικαταστήσει. Βέβαια, όλα αυτά γίνονται μόνο στην Ελλάδα. Έρχονται παίκτες όποτε θέλουν οι ομάδες».



NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Champions League: Στα ημιτελικά η Μπάγερν Μονάχου
Champions League: Στα ημιτελικά η Μπάγερν Μονάχου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved