Γκάλογουεϊ: «Νιώθω πάλι δυνατός»

Γκάλογουεϊ: «Νιώθω πάλι δυνατός»

Στις θετικές εμφανίσεις επέστρεψε ο Κέβιν Γκάλογουεϊ, συμβάλλοντας καθοριστικά στη νίκη του Απόλλωνα Πατρών επί των Τρικάλων BC.

Ο Αμερικανός γκαρντ, που παρέμεινε στους «μελανολεύκους» παρά την προσφορά που δέχθηκε από ομάδα της Κορέας, παραδέχθηκε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» πως αισθάνεται ξανά δυνατός. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Είμαι καλά, νιώθω πάλι δυνατός κι είμαι εδώ. Ευχαριστήθηκα πολύ το παιχνίδι, μα πάνω από όλα είμαι πολύ ικανοποιημένος που νικήσαμε». Είπε ακόμα…

-Ποιον ήταν το «κλειδί», τι είχατε παραπάνω και πήρατε τη νίκη;
«Νομίζω ότι η διαφορά έγινε από τα ριμπάουντ και την άμυνα που παίξαμε στο τέλος, αλλά και στο πρώτο δεκάλεπτο. Στην επίθεση τρέξαμε και βρήκαμε πόντους, αλλά για να τρέξεις πρέπει να πάρεις τα ριμπάουντ κι εμείς πρώτα κερδίσαμε τα ριμπάουντ και μετά το παιχνίδι».

-Εσύ επέστρεψες ύστερα από καιρό στις πολύ καλές εμφανίσεις, υπάρχει μυστικό; Μήπως έπαιξε ρόλο το ότι αγωνίστηκες για μεγάλο διάστημα στη θέση του πλέι μέικερ;
«Είναι αλήθεια ότι μου αρέσει να έχω τον έλεγχο του παιχνιδιού κι αυτό γίνεται όταν έχω την μπάλα στα χέρια, δηλαδή όταν αγωνίζομαι στη θέση του πλέι μέικερ. Θεωρώ ότι στη συγκεκριμένη θέση μπορώ να δώσω περισσότερα και μου αρέσει να αγωνίζομαι στο «1». Βέβαια, όπου και εάν με χρησιμοποιεί ο κόουτς Βετούλας εγώ πάντα θα προσπαθώ να ανταποκρίνομαι για να βοηθάω την ομάδα όσο και όπως μου ζητηθεί».

-Επόμενο παιχνίδι με το Ρέθυμνο, εκτός έδρας. Μπορεί εκεί ο Απόλλων να πάρει την πρώτη του νίκη μακριά από την Πάτρα;
«Πρόκειται για δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια σκληρή και δυνατή ομάδα. Όμως, είμαι αισιόδοξος και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θα πάμε εκεί για να δώσουμε τη μάχη μας και στόχο να διεκδικήσουμε τη νίκη. Για να έχουμε τύχη θα πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό και τα ριμπάουντ και κυρίως να παίξουμε άμυνα».



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved