Μπούτσκος: «Δεν θα χαριστούμε σε κανέναν»

Μπούτσκος: «Δεν θα χαριστούμε σε κανέναν»

Τέλος στο αρνητικό σερί, και τις άσχημες εμφανίσεις του, θέλει να βάλει ο ΠΑΟΚ στην αναμέτρησή του με τη Ζιελόνα Γκόρα.

Οι Θεσσαλονικείς δοκιμάζονται αύριο (25/11, 20.00) στο «Centrum Rekreacyjno Sportowe» απέναντι στην πολωνική ομάδα, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του Eurocup, και δεν βλέπουν άλλο αποτέλεσμα πέραν του νικηφόρου. Ο άμεσος συνεργάτης του Σούλη Μαρκόπουλου στην τεχνική ηγεσία, Παντελής Μπούτσκος, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ για τις τελευταίες μέτριες εμφανίσεις τους και τη δύσκολη αποστολή τους κόντρα στη Ζιελόνα Γκόρα. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για τις δύο διαδοχικές ήττες τους, από Καρσίγιακα και Ολυμπιακό: «Μετά την ήττα στην έδρα μας από την Καρσίγιακα και την κάτω των προσδοκιών εμφάνισή μας στο  ΣΕΦ η ομάδα μας καλείται να δείξει γρήγορα αντανακλαστικά και να διαχειριστεί τα αποτελέσματα αυτά με τέτοιον τρόπο ώστε να διδαχθούμε από τα λάθη μας και να συνεχίσουμε σοφότεροι και με ακόμα ισχυρότερο κίνητρο για το επόμενο παιχνίδι κόντρα στη Ζιελόνα Γκόρα. Πάντα η αλήθεια μάς κάνει πιο θαρραλέους και στην ομάδα μας έχουμε μάθει να αγαπάμε την ευθύνη. Όλοι μαζί κερδίζουμε, όλοι μαζί χάνουμε, αλλά πολύ περισσότερο ξέρουμε τι μπορούμε να πετύχουμε όταν είμαστε όλοι μαζί σαν μια γροθιά».

Για την εκτός έδρας αναμέτρησή τους με τη Ζιελόνα Γκόρα: «Οφείλουμε να δείξουμε το μέγιστο βαθμό ετοιμότητας όχι μόνο γιατί η αντίπαλός μας είναι μαθηματικά ζωντανή και παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά, αλλά και γιατί μετά την αλλαγή προπονητή παίζει πολύ ορθολογικό μπάσκετ με κανόνες και αρχές, ανοίγοντας τους χώρους με υποδειγματικό spacing. Άλλωστε, το ότι την προηγούμενη αγωνιστική διεκδίκησε με αξιώσεις τη νίκη μέσα στην έδρα της Λοκομοτίβ Κουμπάν μαρτυρά πολλά για το χαρακτήρα της ομάδας».

Για τον τρόπο που αγωνίζεται πλέον η Ζιελόνα Γκόρα: «Τo άναρχο περιφερειακό παιχνίδι έχει αντικατασταθεί από ομαδικές συνεργασίες και κάποιοι παίκτες όπως ο Ζαμοΐσκι φαίνεται ότι έχουν αναβαθμισμένο ρόλο δίπλα στη δύναμη πυρός στην περιφέρεια που συνιστά το δίδυμο Μπαρτ - Κόζαρεκ και με το all around παιχνίδι του Χόσλεϊ αποτελούν κίνδυνο για κάθε άμυνα. Στη φροντλάιν οι Σελ και Τζόνσον έχουν την ικανότητά να επιτεθούν και με πλάτη, αλλά και με πρόσωπο στο καλάθι, ενώ οι Τρούτμαν και Χρίτσιανουκ δίνουν δύναμη και εμπειρία μέσα στη ρακέτα».

Για το πώς θα παίξει ο ΠΑΟΚ: «Και οι δύο εκτός έδρας νίκες μας στο Eurocup μέχρι τώρα ήταν διά πυρός και σιδήρου και πραγματικά δεν περιμένουμε κάτι πιο εύκολο, αφού πρόκειται για ένα παιχνίδι ιδιαίτερα απαιτητικό σε ενέργεια αλλά και σε συγκέντρωση. Άλλωστε, τίποτα σπουδαίο δεν έρχεται εύκολα, για αυτό οφείλουμε να βάλουμε τα θεμέλια της νίκης με αμυντική προσήλωση και να επιβάλλουμε το ρυθμό μας στην επίθεση με υπομονή, καθαρό μυαλό και με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι τίποτα δεν πρόκειται να μας χαριστεί, για αυτό κι εμείς δεν θα χαριστούμε σε κανέναν».



Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved