Παναθηναϊκός - ΚΑΟΔ 86-55

Παναθηναϊκός - ΚΑΟΔ 86-55

Ο Παναθηναϊκός πέρασε ένα πολύ άνετο απόγευμα στο ΟΑΚΑ, επικρατώντας του ΚΑΟΔ με 86-55, με τον Έι Τζέι Σλότερ να σταματάει στους 28 πόντους και τον Γιώργο Παπαγιάννη να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στην Α1

Είναι σίγουρα από τα ματς που θα κάνουν πολύ καιρό να… ξεχαστούν, αφού από την μία ο Σλότερ ήταν κάτι περισσότερο από… καυτός, ενώ ο Γιώργος Παπαγιάννης πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην Α1. Ο Παναθηναϊκός δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα απέναντι στον ΚΑΟΔ τον οποίο και… διέλυσε με… 86-55 . Ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού είχε 28 πόντους, με 5/7 τρίποντα σε 23:36, ενώ στα 5:35 πριν το τέλος του αγώνα ο Γιώργος Παπαγιάννης πέρασε στο παρκέ, εν μέσω αποθέωσης και λίγο αργότερα πετύχαινε και τους πρώτους πόντους.

«Καυτός» Σλότερ

Μετά από δύο παραβάσεις που έγιναν σε… νεκρό χρόνο (σε τζάμπολ και επαναφορά) το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Παναθηναϊκό να επιβάλλει από νωρίς τον ρυθμό του. Οι «πράσινοι» στο πρώτο τρίλεπτο προηγήθηκαν με 9-0, με τον Σλότερ να είναι «καυτός» και τον ΚΑΟΔ να βρίσκει τον δρόμο για το καλάθι του «τριφυλλιού», στο.. τρίλεπτο, ύστερα από προσπάθεια του Λίνου Χρυσικόπουλου. Ο Παναθηναϊκός έδειχνε απόλυτα συγκεντρωμένος στην άμυνά του, ενώ στην επίθεση όσο ο Σλότερ τα… έχωνε από παντού πρόβλημα δεν υπήρχε. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι γηπεδούχοι «έκλεισαν» το δεκάλεπτο στο 26-15, με τον Αμερικάνο γκαρντ να έχει 14 πόντους.

Το μπλακ άουτ του ΚΑΟΔ και του… Ραίτ

Στα τελευταία λεπτά της πρώτης περιόδου ο Νίκος Παππάς αποτέλεσε την πρώτη αλλαγή του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, ενώ με την επανέναρξη του αγώνα οι Τζούλιαν Ράιτ, Λουκάς Μαυροκεφαλίδης και Λευτέρης Μποχωρίδης πέρασα στο παρκέ, με τον μόνο από την αρχική πεντάδα να είναι ο Έι Τζει Σλότερ. Ο Αμερικάνος συνέχιζε το… βιολί του, 28-19, αλλά από εκεί και έπειτα ο Παναθηναϊκός.. βραχυκύκλωσε. Στην επίθεση δεν… δούλευε τίποτα και στην άμυνα έδινε ελεύθερα σουτ. Αποτέλεσμα οι παίκτες του Κώστα Μέξα (που στην άμυνα έδερναν… ανελέητα) με σερί 3-9 μείωσε σε 31-28 με τον Άτκινς στο 16. Μάλιστα είχαν την ευκαιρία να μειώσουν ακόμα περισσότερο με τον Τζόνσον να φεύγει στον αιφνιδιασμό, αλλά υπολόγιζε χωρίς τον Τζούλιαν Ράιτ ο οποίος με ένα μεγαλοπρεπέστατο στοπ, έδωσε την ευκαιρία στον προπονητή του να πάρει τάιμ άουτ.

Ανέλαβε ο Μήτσος

Εκεί φαίνεται πως οι «πράσινοι» τα.. . άκουσαν για τα καλά, ο Διαμαντίδης επέστρεψε στο ματς και όλα άλλαξαν. Με τον Μπλουμς να κάνει την αρχή, 34-28 και τον Διαματίδης να πετυχαίνει 8 πόντους μέχρι τη λήξη του δεκαλέπτου οι «πράσινοι» πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 42-30.

Το… βιολί του ο Σλότερ

Ο Παναθηναϊκός σαφώς και είχε βάλει τις βάσεις για την νίκη από το ημίχρονο, αλλά και στη συνέχεια ο ΚΑΟΔ συνέχιζε να το.. παλεύει. Ο Σλότερ συνέχιζε τα.. δικά του, έξω από τα 6.75 μ 44-30 και 50-36), όπως και ο Γιάνκοβιτς, 47-30, αλλά και η ομάδα της Δράμας έβρισκε λύσεις έξω από το τρίποντο με τους Άτκινς και Ζάρα, 50-39 στο 25΄. Το ρεσιτάλ τριπόντων καλά κρατούσε με τη σκυτάλη να περνάει στα χέρια του Διαμαντίδη ο οποίος «έγραψε» το 53-39. Πλέον, το ματς είχε γίνει... δράμα για την ομάδα του ΚΑΟΔ αφού από τη μία ο Σλότερ πετύχαινε το 5ο τρίποντό του και τον 28ο πόντο του, ενώ ο Μπατίστα ύστερα από πολύ ωραία πάσα του Γιάνκοβιτς στον αιφνιδιασμό κάρφωνε εντυπωσιακό και έκανε το 61-40 στο 27’.

Ντεμπούτο για τον Παπαγιάννη

Το 63-40 του τρίτου δεκαλέπτου είχε γίνει 76-42 στο 34΄με το ΟΑΚΑ να καταχειροκροτεί τον Γιώργο Παππαγιάννη όχι γιατί πέρασε στο παρκέ, αλλά γιατί σηκώθηκε για… ζέσταμα, με τα συναισθήματα να αλλάζουν έπειτα από την.. παγωμάρα που προκάλεσε ο τραυματισμός του Νίκου Παππά. Στα 5:35 πριν από την λήξη πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην Α1 και ο Γιώργος Παπαγιάννης που πέρασε στη θέση του Τζούλιαν Ράιτ. Μάλιστα στα 3:40 πριν το τέλος πέτυχε και τους πρώτους του πόντους «γράφοντας» το 80-47, λίγο πριν το τελικό 86-55.

Δεκάλεπτα: 26-15, 42-30, 63-40,

Παναθηναϊκός (Ιβάνοβιτς): Χαραλαμπόπουλος 3, Σλότερ 28(5), Μποχωρίδηςβ3(1), Γιάνκοβιτς 5(1), Φώτσης 3, Παππάς 5, Μαυροκεφαλίδης 5(1), Διαμαντίδης 11(1), Μπατίστα 9, Ράιτ 4, Μπλουμς 8,(2) Παπαγιάννης 2

ΚΑΟΔ (Μέξας): Σλαφτσάκης, Τρότερ 2, Τζόνσον 3(1), Γεωργάκης 3, Άτκινς 18(2), Όντομ, Σπυριδωνίδης 3(1), Μισέλ 6, Ζάρας 4(1), Λο 8(2), Χρυσικόπουλος 8(1), Κολοβής

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα λεπτό προς λεπτό τον αγώνα στο Onsports

Παναθηναϊκός - ΚΑΟΔ 86-55

{livechat}1279161{/livechat}


Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved