Βετούλας: «Η συνέχεια είναι δύσκολη»

Βετούλας: «Η συνέχεια είναι δύσκολη»

Δεν επαναπαύεται από την εντός έδρας νίκη του επί του Κολοσσού Ρόδου ο Απόλλωνας Πατρών, καθώς τον περιμένει δύσκολη συνέχεια.

Οι «μελανόλευκοι» επιβλήθηκαν με άνεση των νησιωτών, συμπληρώνοντας τρεις νίκες στη φετινή Basket League. Ο Νίκος Βετούλας, με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου, ανέλυσε την εξέλιξη του σημερινού (22/1) ματς στο κλειστό της Περιβόλας: «Θεωρώ ότι τα ριμπάουντ και τα λάθη ήταν πολύ σημαντικά, συν το γεγονός ότι μπήκαμε πολύ δυνατά στο πρώτο δεκάλεπτο. Ξέραμε ότι τα Τρίκαλα είναι ομάδα που μετά τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό είναι πρώτη σε ασίστ. Έχει 18 μέσο όρο σε κάθε παιχνίδι. Ο στόχος μας ήταν να κόψουμε αυτές τις ασίστ. Το καταφέραμε στο πρώτο ημίχρονο, με τον αντίπαλο να έχεις τρεις. Στο δεύτερο ημίχρονο ο στόχος μας ήταν να σταματήσουμε τα τρίποντα, γιατί πιστεύαμε ότι με τέτοια σουτ θα έμπαινε ξανά ο αντίπαλος με ενθουσιασμό στο παιχνίδι. Θεωρούμε ότι ήταν πολύ σημαντικό πως βγάλαμε από τον τρόπο του παιχνιδιού τον Μπόουι, έναν παίκτη που τρέχει το παιχνίδι της ομάδας του.

Στη συνέχεια, απέδωσε τα εύσημα στους παίκτες του, καθώς: «Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά και ιδιαίτερα στους τραυματίες που επέστρεψαν, ο Γάιος Σκορδίλης μας βοήθησε πολύ στα ριμπάουντ, όπως είπε και ο κόουτς Φλεβαράκης. Η συνέχεια είναι δύσκολη. Έχουμε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με το Ρέθυμνο, ελπίζοντας να είμαστε υγιείς όλη την εβδομάδα και να κάνουμε προπόνηση. Συγχαρητήρια στον κόουτς και τα Τρίκαλα. Είναι ομάδα που μπορεί να σου δημιουργήσει πολλά προβλήματα, όπως μας δημιούργησε εμάς μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού. Κλείνοντας, θέλω να σταθώ στο Γιάννη Μολφέτα που την προηγούμενη εβδομάδα είχε μια άτυχη στιγμή στο τέλος του παιχνιδιού. Έδειξε ότι δεν τον επηρέασε καθόλου και θεωρώ ότι ήταν το κέρδος από το σημερινό (22/11) παιχνίδι».

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Γιάννης Μολφέτας: «Ήταν σημαντική νίκη στην έδρα μας. Θεωρώ πως στα πρώτα 25 λεπτά ήμασταν πολύ θετικοί σε άμυνα και επίθεση. Αντιθέτως, στα υπόλοιπα 15’ μας έπαιξαν ζώνη και χάσαμε το ρυθμό μας, με αποτέλεσμα τη μείωση του σκορ. Στο τέλος, όμως, μείναμε συγκεντρωμένοι και πήραμε τη νίκη. Θέλω να πω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και ιδιαίτερα στο Μάριο Μπατή και το Γάιο Σκορδίλη που επέστρεψαν από τραυματισμούς και ήταν πολύ θετικοί. Εύχομαι καλή συνέχεια στα Τρίκαλα και ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν κοντά μας. Εύχομαι αυτό το παιχνίδι να μας δώσει φτερά για τον επόμενο εκτός έδρας αγώνα, ώστε να παίξουμε σωστά και να διεκδικήσουμε τη νίκη».



Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved