Κουταλιανός: «Με άμυνα και κόσμο»

Κουταλιανός: «Με άμυνα και κόσμο»

Το γεγονός ότι ο Πανελευσινιακός έχει τρεις ήττες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές της Basket League ΣΚΡΑΤΣ δεν αποπροσανατολίζει τον Κολοσσό Ρόδου.

Οι νησιώτες θα υποδεχθούν αύριο (01/11, 17.00) στο Βενετόκλειο τους «σταχυοφόρους» και στοχεύουν αποκλειστικά στο νικηφόρο αποτέλεσμα, όπως τόνισε και ο προπονητής τους Μιχάλης Κουταλιανός: «Για εμάς είναι ένας πολύ σημαντικός εντός έδρας αγώνας κόντρα σε μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους και για αυτό θα πρέπει να πάρουμε τη νίκη. Σημαντικό ρόλο σε αυτό το παιχνίδι θα παίξει η καλή άμυνα. Αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να ελέγξουμε το ρυθμό και να τον διατηρήσουμε σε αυτό το υψηλό τέμπο που μας αρέσει να παίζουμε». Είπε ακόμα…

Για τα δυνατά σημεία του αντιπάλου: «Το δυνατό σημείο του Πανελευσινιακού είναι το επιθετικό ταλέντο που διαθέτει. Για αυτό θα πρέπει να περιορίσουμε την ευστοχία του στα τρίποντα, αλλά παράλληλα θα πρέπει να μην του επιτρέψουμε τα επιθετικά ριμπάουντ».

Για το πού θα στηριχθεί ο Κολοσσός Ρόδου: «Εμείς θα στηριχθούμε πολύ στην ομοιογένεια, καθώς θα πρέπει να παίζουμε όλοι μαζί σαν ομάδα, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, αλλά και στη βοήθεια του κόσμου».

Ο Άγγελος Τσάμης μίλησε εκ μέρους των παικτών: «Για εμάς είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και από τη στιγμή που είναι στην έδρα μας το θέλουμε ακόμα περισσότερο. Ο Πανελευσινιακός δεν έχει νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα και για αυτό αναμένεται να έρθει πιο αποφασισμένος. Εμείς έχουμε καταλάβει απόλυτα την επικινδυνότητα της αναμέτρησης, αλλά με την απαιτούμενη συγκέντρωση και τη βοήθεια του κόσμου θα μπούμε για να πάρουμε τη νίκη. Πιστεύω πως αυτή η αναμέτρηση θα κριθεί κατά βάση στην άμυνα. Φυσικά, σημαντικό ρόλο θα παίξει ο έλεγχος των ριμπάουντ, ενώ αφού παίζουμε στην έδρα μας θα προσπαθήσουμε να τρέξουμε στο γήπεδο».

Αναφορικά με τα δυνατά σημεία του αντιπάλου, αλλά και πού θα στηριχθεί ο Κολοσσός Ρόδου για να φθάσει στη νίκη, πρόσθεσε: «Ο Πανελευσινιακός είναι ομάδα που διαθέτει καλούς Έλληνες και ξένους παίκτες, που μπορούν να κάνουν τη ζημιά. Οι τρεις ήττες που έχουν κάνει δεν σημαίνουν τίποτα. Για αυτό εμείς έχουμε δουλέψει καλά, είμαστε υποψιασμένοι και έτοιμοι να δείξουμε τον καλό εαυτό μας. Εμείς θα στηριχθούμε στην ομαδικότητα και το γρήγορο μπάσκετ. Αλλά και με τη βοήθεια του έκτου παίκτη μας, που ανέκαθεν ήταν ο κόσμος, θα πάμε για τη νίκη».



Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved