Σαλούστρος: «Ήταν προσωπικό στοίχημα»

Σαλούστρος: «Ήταν προσωπικό στοίχημα»

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Χρήστος Σαλούστρος στη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Ζιελόνα Γκόρα.

Οι Θεσσαλονικείς δεν δυσκολεύτηκαν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της πολωνικής ομάδας, συμπληρώνοντας δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις τους στο φετινό Eurocup. O 24χρονος φόργουορντ πέτυχε προσωπικό ρεκόρ παραγωγικότητας με 17 πόντους, ενώ πολύ καλή δουλειά έκανε και αμυντικά, στον περιορισμό του Στιβ Μπαρτ Τζούνιορ. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για τη σημερινή (22/10) νίκη τους: «Η Ζιελόνα Γκόρα επέτρεψε να περιορίσουμε τα ατού της και να την κερδίσουμε. Μπήκαμε από την αρχή δυναμικά στο ματς και κλείσαμε καλά τη Ζιελόνα Γκόρα, η οποία είναι ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκας. Το σκάουτινγκ των προπονητών μας ήταν πολύ καλό για ακόμα μία φορά. Το θετικό αποτέλεσμα ήρθε με πλουραλισμό στην επίθεση και πολύ καλή άμυνα».

Για την προσωπική απόδοσή του: «Είναι προσωπικό ρεκόρ, σε Ελλάδα και Ευρώπη, οι πόντοι που πέτυχα, είμαι χαρούμενος για αυτό. Κρατάω, όμως, περισσότερο το ότι κάναμε το «δύο στα δύο» στην Ευρώπη, αλλά και το ότι περιόρισα τον Μπαρτ, με συνέπεια η παρουσία του στο παρκέ να είναι μέτρια. Τον αντιμετώπισα και πέρυσι και ήταν προσωπικό στοίχημα να τον κλείσω καλά».

Για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ: «Μου άρεσε που είδα πολύ κόσμο στο γήπεδο, όπως έγινε και στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο».

Για τα όσα διαδραματίστηκαν στο ντέρμπι με τον Άρη, στο «Nick Galis Hall»: «Δεν θέλω να πως περισσότερα».

Για τη συνέχεια: «Παίξαμε όμορφο μπάσκετ σήμερα (22/10), θέλουμε να συνεχίσει να μας στηρίζει ο κόσμος. Σήμερα «γιορτάζουμε» και από αύριο σκεφτόμαστε τον αγώνα στη Δράμα με τον ΚΑΟΔ. Ο κόσμος έχει απαιτήσεις και εμείς ανταποδίδουμε με την παρουσία μας. Έχει απαιτήσεις, αυτή του η πίεση μας επηρεάζει θετικά, ώστε να κάνουμε το καλύτερο».

Για τον ημιτελικό αγώνα με τον Παναθηναϊκό, για το Κύπελλο Ελλάδας: «Ο ημιτελικός για το Κύπελλο Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό αργεί ακόμα, οπότε δεν χρειάζεται να το συζητάμε τώρα. Στην ομάδα έχουμε δώδεκα ετοιμοπόλεμους παίκτες, που είμαστε σε θέση να προσφέρουμε όταν και όπως ζητηθεί. Ευχόμαστε περαστικά στον Τζέικ (Όντουμ), ελπίζουμε να μην έχει κάτι σοβαρό».



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved