Ντάνστον: «Σκαλί η Κηφισιά»

Ντάνστον: «Σκαλί η Κηφισιά»

Να γυρίσουν το… διακόπτη από τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη τους επί της Βαλένθια θέλουν στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Μπράιαν Ντάνστον.

Οι Πειραιώτες αφήνουν πίσω τους την Ευρωλίγκα και στρέφουν ξανά το βλέμμα τους στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής καλούνται να περάσουν από το Ζηρίνειο, αντιμετωπίζοντας αύριο (19/10, 17.00) την Κηφισιά, με τον Αμερικανό σέντερ να παραδέχεται: «Η ομάδα μας έχει στόχο την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο. Αλλά επειδή αυτό είναι αρκετά μακρινό, μια και είμαστε μόλις στη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος, κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Έτσι θα αντιμετωπίσουμε το ματς με την Κηφισιά, ως σκαλί για να φθάσουμε εκεί που θέλουμε στο τέλος της σεζόν. Συνεπώς, το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ιδιαίτερα σημαντικό». Είπε ακόμα…

Για το «κλειδί» της νίκης: «Πιστεύω πως, όπως και σε όλα τα εκτός έδρας ματς, ο έλεγχος του ρυθμού είναι πάντα το «κλειδί». Η Κηφισιά είναι ομάδα που παίζει γρήγορα μπροστά στο κοινό της και προσπαθεί να επιβάλει τον δικό της ρυθμό. Εμείς δεν πρέπει να το επιτρέψουμε αυτό να συμβεί σε καμία περίπτωση».

Για τα δυνατά σημεία του αντιπάλου: «Αντιμετωπίσαμε και πέρυσι την Κηφισιά και μας είχε δυσκολέψει ιδιαίτερα και μάλιστα στην έδρα μας. Από όσα θυμάμαι από πέρυσι λοιπόν, γιατί έχει διεξαχθεί μόλις μία αγωνιστική για να ξέρουμε ακριβώς την εικόνα της ομάδας, πρόκειται για ένα σύνολο που στηρίζεται στην άμυνά του. Διατήρησαν στο ρόστερ τους κάποιους παίκτες από πέρυσι και τον ίδιο προπονητή, αλλά έκαναν και αρκετές προσθήκες. Οπότε πιστεύω έχουν διατηρήσει την ίδια ταυτότητα».

Για τα πού θα στηριχθεί η ομάδα του: «Την Πέμπτη (16/10) αντιμετωπίσαμε τη Βαλένθια εκτός έδρας για την Ευρωλίγκα σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι. Καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη και τώρα πρέπει να γυρίσουμε το διακόπτη, να συγκεντρωθούμε στο ματς με την Κηφισιά και να πάρουμε τη νίκη. Θεωρώ, λοιπόν, πως η συγκέντρωση είναι αυτή που θα μας δώσει τη νίκη. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να μη χαλαρώσουμε δευτερόλεπτο».



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved