Άρης: Εισιτήρια και ειδικά κυκλοφοριακά μέτρα

Άρης: Εισιτήρια και ειδικά κυκλοφοριακά μέτρα

Ιδιαίτερες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν αύριο (18/10) στη Θεσσαλονίκη, γεγονός που επηρεάζει και το ντέρμπι Άρης - ΠΑΟΚ.

Η διεξαγωγής του 3ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθώνιου Δρόμου ανάγκασε τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης να προβεί σε διάφορες ρυθμίσεις, οι οποίες θα επηρεάσουν και την ομαλή μετάβαση στο «Nick Galis Gall» για την αναμέτρηση, που θα ξεκινήσει στις 17.00, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Η ΚΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ενημερώνει για τους δρόμους που θα κλείσουν και τη συγκοινωνία, αλλά και για τον τρόπο διάθεσης των τελευταίων εισιτηρίων.

Η ανακοίνωση: «Η Άρης ΚΑΕ ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας μας ότι αύριο Σάββατο (18/10) τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ (5 μ.μ.) θα διατίθενται: 1) Από τις 12 μ.μ. στα γραφεία της Άρης ΚΑΕ (Γρ. Λαμπράκη 2, Παλέ ντε Σπορ, τηλ. 2310265600) για τις θύρες 1-2-3-4-8-9-10. Εισιτήρια για τις θύρες 5-6-7 διατίθενται αποκλειστικά από τους συνδέσμους φιλάθλων (SUPER 3, Iερολοχίτες, Yellow Club, ΑΡΗΣ 1914), 2) Από τις 12 μ.μ. στα εκδοτήρια του γηπέδου. Υπενθυμίζεται ότι η γενική είσοδος είναι 15 ευρώ, ενώ στις θέσεις 2-3 Gold η τιμή είναι 20 ευρώ. Ισχύει το παιδικό εισιτήριο των 5 ευρώ. Για αυτόν τον αγώνα δεν ισχύει η δωρεάν είσοδος για τα παιδιά των ακαδημιών, τα οποία θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο συνοδεία των γονέων τους με παιδικό εισιτήριο. Τονίζεται ότι εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν θα διατίθενται αύριο Σάββατο από τις 12 μ.μ. έως τις 3 μ.μ., στα γραφεία της Άρης ΚΑΕ.

Λόγω της διεξαγωγής του 3ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθώνιου Δρόμου (Σάββατο 18/10, 6.45 μ.μ.), θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους της ομάδας μας για τις αποφάσεις της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης σχετικά με τους δρόμους που θα κλείσουν και τη συγκοινωνία. Για τη διευκόλυνσή τους καλό θα είναι οι φίλαθλοι να προσέλθουν όσο το δυνατόν νωρίτερα στο γήπεδο (οι θύρες ανοίγουν στις 3 μ.μ.), ώστε να αποφύγουν την ταλαιπωρία, αλλά και να εισέλθουν εγκαίρως στο «Nick Galis Hall».

Η ανακοίνωση της τροχαίας αναφέρει: «Ανακοινώνεται ότι τo Σάββατο (18/10/2014) λόγω της διεξαγωγής του 3ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθώνιου Δρόμου ο οποίος θα ξεκινήσει ώρα 18.45 από τη Λεωφόρο Νίκης (Λευκό Πύργο) και θα καταλήξει στο ίδιο σημείο (Λευκό Πύργο) και του Δρόμου Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5 χλμ., ο οποίος θα ξεκινήσει ώρα 21.15 από το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης (Βασ. Γεωργίου με Γ’ Σεπτεμβρίου) και θα καταλήξει στον Λευκό Πύργο, με σκοπό την ομαλή διεξαγωγή τους και την ασφάλεια των δρομέων από ώρα 05.00 δεν θα επιτρέπεται η στάθμευση και από ώρα 16.00 η κυκλοφορία και η στάση όλων των οχημάτων κατά μήκος του δρομολογίου κίνησης των δρομέων, όπως αυτό αναφέρεται παρακάτω: Στη Λεωφόρο Νίκης, στη Λεωφόρο Βασ. Γεωργίου Β’, στη Λεωφόρο Μ. Αλεξάνδρου από την οδό Γ’ Σεπτεμβρίου έως την οδό Παρασκευοπούλου, καθ’ όλο το πλάτος αυτής, στην οδό Παρασκευοπούλου, από τη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου έως τη Λεωφόρο Βασ. Όλγας, καθ’ όλο το πλάτος αυτής, στη Λεωφόρο Βασ. Όλγας, από την οδό Παρασκευοπούλου έως την οδό Βασ. Γεωργίου, καθ’ όλο το πλάτος αυτής, στην οδό Βασ. Γεωργίου, στην οδό Μ. Ανδρόνικου, στην οδό Τσιμισκή, στην οδό Πολυτεχνείου και στην οδό Κουντουριώτη.

Οι περιορισμοί στην κυκλοφορία και τη στάση των οχημάτων θα εφαρμόζονται σταδιακά και ανάλογα με το σημείο κίνησης των δρομέων. Ο ΟΑΣΘ έχει προγραμματίσει κατάλληλα τη λειτουργία των λεωφορειακών γραμμών που επηρεάζονται. Παρακαλούνται οι οδηγοί να απομακρύνουν εγκαίρως τα οχήματά τους από το δρομολόγιο κίνησης των δρομέων, να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις των τροχονόμων που θα καλύπτουν όλη τη διαδρομή και να επιλέγουν έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων. Για τις παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει εκδοθεί σχετική απόφαση περιοριστικών μέτρων από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης. Οι εκδηλώσεις αναμένεται να ολοκληρωθούν περί την 23.00 ώρα. Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών».



Αισιοδοξεί ο Κάτας για τρίτη φετινή νίκη στο ΟΑΚΑ
Αισιοδοξεί ο Κάτας για τρίτη φετινή νίκη στο ΟΑΚΑ
Παναθηναϊκός: «Πρώτος στόχος της Σπόρτινγκ ο Φώτης Ιωαννίδης»
Παναθηναϊκός: «Πρώτος στόχος της Σπόρτινγκ ο Φώτης Ιωαννίδης»
Παναθηναϊκός: «Βόμβα» από Τουρκία - «Συνάντηση Αλαφούζου με Μπουλούτ»
Παναθηναϊκός: «Βόμβα» από Τουρκία - «Συνάντηση Αλαφούζου με Μπουλούτ»
Παναθηναϊκός AKTOR: Αποθέωση για τον Εργκίν Αταμάν - «Τον αναγέννησε από τις στάχτες του»
Παναθηναϊκός AKTOR: Αποθέωση για τον Εργκίν Αταμάν - «Τον αναγέννησε από τις στάχτες του»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved