Basket League ΣΚΡΑΤΣ: «Τζάμπολ» με φουλ δράση!

Basket League ΣΚΡΑΤΣ: «Τζάμπολ» με φουλ δράση!

Πρεμιέρα έχουμε σήμερα (12/10) για το πρωτάθλημα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, με έξι παιχνίδια να διεξάγονται στις 17.00 και το Παναθηναϊκός - Κηφισιά στις 19.30.

Με το σύνολο των αναμετρήσεων της 1ης αγωνιστικής να γίνεται σήμερα (12/10) ξεκινάει το ελληνικό πρωτάθλημα, το οποίο μετονομάστηκε από τον ΕΣΑΚΕ σε Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Μπορεί να λείπει το μεγάλο ντέρμπι, ωστόσο και οι επτά αναμετρήσεις της πρεμιέρας παρουσιάζουν ξεχωριστό ενδιαφέρον. Ο πρωταθλητής και Κυπελλούχος Ελλάδας τις τελευταίες δύο σεζόν Παναθηναϊκός θα δώσει τον πρώτο επίσημο αγώνα του μπροστά στο κοινό του, στο ΟΑΚΑ, αντιμετωπίζοντας την ευχάριστη έκπληξη της περσινής σεζόν, Κηφισιά. Ο «εξάστερος» προέρχεται από μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, με ανεβασμένη ψυχολογία θα εμφανιστεί στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων και η ΑΕΝΚ που εξασφάλισε για πρώτη φορά στην ιστορία της την παρουσία της στην τετράδα της ίδιας διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός, με το Μίλαν Τόμιτς στην τεχνική ηγεσία του μετά την παραίτηση του Γιώργου Μπαρτζώκα, θα υποδεχθεί στο ΣΕΦ τον Απόλλωνα Πατρών. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί μπροστά σε άδειες κερκίδες, λόγω τιμωρίας της έδρας των «ερυθρόλευκων» από την περασμένη σεζόν. Ο τρίτος της τελικής βαθμολογίας της προηγούμενης αγωνιστικής χρονιάς, ΠΑΟΚ, θα παίξει στο κλειστό της Πυλαίας απέναντι στο Ρέθυμνο, ενώ ο Πανιώνιος που δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα το ρόστερ του μετά την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του θα φιλοξενήσει τον ανανεωμένο και με πολλούς νεαρούς παίκτες στη σύνθεσή του Κολοσσό Ρόδου.

Η επιστροφή της ΑΕΚ στη μεγάλη κατηγορία, ύστερα από τρία χρόνια, είναι γεγονός! Η «Ένωση» δοκιμάζεται στο κλειστό του Δήμου Ήλιδας απέναντι στον Κόροιβο Αμαλιάδας, με τον οποίο ανέβηκαν μαζί από την Α2. Στο «Δημήτρης Κραχτίδης» ο ΚΑΟΔ των πολλών αλλαγών στο ρόστερ του και με τον Κώστα Μέξα πλέον στην άκρη του πάγκου του θα αντιμετωπίσει τα Τρίκαλα BC, τα οποία στη δεύτερη παρουσία τους στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ θα ψάξουν για την καθιέρωση. Από την πλευρά του, ο Πανελευσινιακός στην έναρξη της τρίτης συμμετοχής του στα «σαλόνια» του ελληνικού μπάσκετ θα αγωνιστεί στην έδρα του με τον Άρη, ο οποίος ύστερα από δύο και πλέον χρόνια έχει ξανά ξένους παίκτες στη σύνθεσή του. Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας…

Πυλαίας 17.00 ΠΑΟΚ - Ρέθυμνο Novasports 1
2ο Κ.Γ. Ελευσίνας 17.00 Πανελευσινιακός - Άρης Novasports 2/Λεπτό προς λεπτό
Ν. Σμύρνης 17.00 Πανιώνιος - Κολοσσός Ρόδου Novasports 2/Λεπτό προς λεπτό
ΣΕΦ (κ.θ.) 17.00 Ολυμπιακός - Απόλλωνας Πατρών OTE Sports 2
Ήλιδας 17.00 Κόροιβος Αμαλιάδας - ΑΕΚ Novasports 2/Λεπτό προς λεπτό
«Δ. Κραχτίδης» 17.00 ΚΑΟΔ - Τρίκαλα BC Novasports 2/Λεπτό προς λεπτό
ΟΑΚΑ 19.30 Παναθηναϊκός - Κηφισιά Novasports 2

Δείτε, εδώ, τους διαιτητές των αγώνων της 1ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.



Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
Elite League: Στο Final 4 ο Ερμής Σχηματαρίου – Υποβιβάστηκε ο Αίας Ευόσμου
Elite League: Στο Final 4 ο Ερμής Σχηματαρίου – Υποβιβάστηκε ο Αίας Ευόσμου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved