ΠΑΟΚ: «Πάντα υψηλές προσδοκίες»

ΠΑΟΚ: «Πάντα υψηλές προσδοκίες»

Πίστωση χρόνου ζήτησε ο Σούλης Μαρκόπουλος, καθώς ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ακόμα πολλή και σκληρή δουλειά.

Το πρωτάθλημα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ κάνει πρεμιέρα αύριο (12/10, 17.00), με τους Θεσσαλονικείς να υποδέχονται στο κλειστό της Πυλαίας το Ρέθυμνο. Ο προπονητής τους, με δηλώσεις του στον ΕΣΑΚΕ, επεσήμανε πως έχουν νέα ομάδα και θα χρειαστούν αρκετό χρόνο για να φθάσουν στο επιθυμητό σημείο: «Ο ΠΑΟΚ πάντα έχει υψηλές προσδοκίες. Είμαστε νέα ομάδα, με πολλούς καινούριους παίκτες, αλλά και με δύο νέα παιδιά, για αυτό και θα χρειαστούμε όπως πάντα πολλή και σκληρή δουλειά, αλλά και αρκετό χρόνο για να φθάσουμε στο σημείο που θέλουμε. Θέλουμε να δημιουργήσουμε και πάλι ανταγωνιστική ομάδα, την οποία θα βλέπει ο κόσμος και θα χαίρεται και για το μπάσκετ που θα παίζει, αλλά και για τα αποτελέσματά της». Είπε ακόμα…

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Με μια πρώτη ματιά οι ομάδες φαίνονται περισσότερο ενισχυμένες από πέρυσι, σύμφωνα και με τα ρόστερ που έχουν δημιουργήσει. Πιο ασφαλή συμπεράσματα θα βγάλουμε όταν θα έχουμε δει και όλες τις ομάδες μέσα στο γήπεδο, αλλά ελπίζουμε ότι θα είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και με πολύ σκληρές έδρες».

Για τις ευχές του, με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος: «Θα ήθελα να ευχηθώ υγεία σε όλο τον κόσμο και ο ελληνικός να ξεπεράσει τα προβλήματά του. Σαν άνθρωπος του μπάσκετ θα ήθελα να ευχηθώ ο κόσμος να είναι κοντά στο μπάσκετ να το αγαπήσει περισσότερο, να μην μείνει στο σπίτι και την τηλεόραση. Το μπάσκετ χρειάζεται την παρουσία του κόσμου και αξίζει να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο, γιατί θα γίνει ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και ελπίζω με ωραίο θέαμα».

Εκ μέρους των παικτών το λόγο πήρε ο Κώστας Χαραλαμπίδης: «Από την πρώτη ημέρα που είμαι στον ΠΑΟΚ ακολουθούμε πολιτική χαμηλών τόνων κι αυτό θα κάνουμε και φέτος. Ξεκινάμε ταπεινά και χαμηλά την προσπάθειά μας, ξέρουμε ότι έχουμε ομάδα με δυνατότητες και θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω από πέρυσι, είτε αυτό πρόκειται για το ελληνικό πρωτάθλημα, που ξέρουμε πόσο δύσκολο θα είναι κάτι τέτοιο είτε στο Κύπελλο Ελλάδας είτε στην Ευρώπη. Εάν είναι κάτι περισσότερο, φυσικά και δεν θα το αρνηθούμε. Δεν πετάμε στα σύννεφα, ξέρουμε πού βρισκόμαστε και τι μπορούμε να κάνουμε και ελπίζουμε να το καταφέρουμε. Υπάρχουν προϋποθέσεις για να είναι ένα πρωτάθλημα ανταγωνιστικό κι αυτό θα είναι πολύ σημαντικό και για το άθλημα και για την προσπάθεια που κάνουμε όλοι μας. Ελπίζω ότι θα επικρατήσει και θα αναδειχθεί η καλή εικόνα του αθλήματος, για να απολαύσουμε όλοι μαζί ένα πολύ καλό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Το πιο βασικό είναι να είμαστε μακριά από τραυματισμούς και να πάνε όλα καλά. Εύχομαι υγεία και να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας».



Παναθηναϊκός AKTOR: Πόσα εισιτήρια δικαιούται για το Final Four της EuroLeague
Παναθηναϊκός AKTOR: Πόσα εισιτήρια δικαιούται για το Final Four της EuroLeague
Πιτίνο: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, πάμε για το 7ο»
Πιτίνο: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, πάμε για το 7ο»
Παναθηναϊκός Aktor: 13 χρόνια από την κατάκτηση του 6ου Ευρωπαϊκού
Παναθηναϊκός Aktor: 13 χρόνια από την κατάκτηση του 6ου Ευρωπαϊκού
Ο Γιαννακόπουλος σας τα είχε πει ΟΛΑ! Δε θέλατε να τον πιστέψετε!
Ο Γιαννακόπουλος σας τα είχε πει ΟΛΑ! Δε θέλατε να τον πιστέψετε!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved