Ολυμπιακός: Παρουσιάστηκε η συμφωνία με OTE TV (photos)

Ολυμπιακός: Παρουσιάστηκε η συμφωνία με OTE TV (photos)

Στην παρουσίαση της έναρξης συνεργασίας με τον OTE TV που απέκτησε τα τηλεοπτικά δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων στο πρωτάθλημα της Α1 προχώρησε η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήρθαν σε συμφωνία με το συνδρομητικό κανάλι, το οποίο έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα για τους εντός έδρας αγώνες των Πειραιωτών για την αγωνιστική σεζόν 2014 - ’15. Κατά την παρουσίαση, ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ, Χρήστος Σταυρόπουλος, ανέφερε:

«O Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που πρωτοπορεί, ψάχνοντας τις καλύτερες συνεργασίες προκειμένου να βελτιώνει συνεχώς την εικόνα του. Η συγκεκριμένη συνεργασία που εγκαινιάζει την παρουσία του OTE TV στο ελληνικό πρωτάθλημα, πιστεύουμε ακράδαντα ότι θα είναι τόσο σημαντική και για τις δυο πλευρές που θα διαρκέσει για πολλά χρόνια και κυρίως, θα έχει εξέλιξη. Ο στόχος μας δεν ήταν απλά να βρεθεί ένας τηλεοπτικός σταθμός που θα μεταδίδει τα παιχνίδια της ομάδας μας, αλλά μέσα από τη συνεργασία που θα έχουμε να γίνει το προϊόν καλύτερο και για τον τηλεθεατή αλλά και για τους φιλάθλους που θα έρθουν στο γήπεδο».

OTETVOlympiakosMesa

Από την πλευρά του, ο Εμπορικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, προσέθεσε: «Θα θέλαμε να καλωσορίσουμε τον ΟΤΕ TV στο γήπεδο μας και να ευχηθούμε κάθε μελλοντική επιτυχία. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τη συμφωνία μας καθώς θεωρούμε ότι κάναμε την καλύτερη επιλογή συνεργάτη σε ένα πολύ σημαντικό τομέα, τόσο για την ομάδα μας όσο και για τους φιλάθλους μας. Με τον Όμιλο ΟΤΕ έχουμε τα τελευταία χρόνια μια πολύ καλή χορηγική συνεργασία και επεκτείναμε αυτή τη συνεργασία και στο τηλεοπτικό πεδίο. Είναι γνωστό ότι τα κανάλια ΟΤΕ TV φιλοξενούν τις κορυφαίες ομάδες μπάσκετ του κόσμου, οπότε η ένταξη μας σε αυτή την κατηγορία ήταν φυσιολογική. Έχουμε προετοιμάσει ένα πολύ αποδοτικό πλάνο συνεργασίας με εμπορικές προεκτάσεις και σημαντικά προνόμια για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού το οποίο σύντομα θα παρουσιάσουμε. Είμαστε σίγουροι ότι η συνεργασία αυτή έχει να προσφέρει μόνο θετικά στοιχεία, τόσο στον Ολυμπιακό όσο και στο Ελληνικό μπάσκετ και τον αθλητισμό γενικότερα».  

Παράλληλα, ο Δημήτρης Μιχαλάκης, Διευθυντής του ΟΤΕ ΤV, σχολίασε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που θα φιλοξενούμε τον 3 φορές Πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό στα αθλητικά μας κανάλια. Με τη συμφωνία αυτή εγκαινιάζουμε την παρουσία του ΟΤΕ TV στο Ελληνικό πρωτάθλημα, ενισχύοντας το ήδη πλούσιο πρόγραμμά μας στο μπάσκετ. Οι συνδρομητές μας θα απολαμβάνουν τους αγώνες του Ολυμπιακού στην Ελλάδα, μαζί με το κορυφαίο πρωτάθλημα ΝΒΑ, αλλά και δύο από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα της Ευρώπης, το Ισπανικό και το Ιταλικό».

Τέλος, το «παρών» στην παρουσίαση έδωσε και ο Κώστας Σλούκας, υποστηρίζοντας: «Το μπάσκετ είναι ένα παιχνίδι, αλλά είναι παράλληλα κι ένα προϊόν και ως προϊόν θα πρέπει να έχει την καλύτερη δυνατή προβολή για να έχει και τη μεγαλύτερη απήχηση. Η παρουσία του ΟΤΕ TV στην καθημερινότητά μας τα τελευταία χρόνια έχει δείξει ότι αν μη τι άλλο υπάρχει η τεχνογνωσία και το πάθος ώστε η προβολή του προϊόντος να γίνει με τις καλύτερες συνθήκες. Ο ΟΤΕ TV μπαίνει πλέον σ' όλο και περισσότερα σπίτια των Ελλήνων και ελπίζουμε η παρουσία του Ολυμπιακού στα αθλητικά κανάλια της πλατφόρμας να βοηθήσει ώστε το νούμερο αυτό να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο. Παράλληλα πιστεύουμε ότι και τα οφέλη για την ομάδας μας θα είναι εξίσου σημαντικά, αφού η προβολή του Ολυμπιακού δεν θα γίνεται μόνο μέσα από τις μεταδώσεις των αγώνων αλλά κι από τις καθημερινές εκπομπές του ΟΤΕ ΤV».



Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved